Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23340, 20

Футбол, ЛЧ. МЮ — «Шахтар»: Останній матч — найтяжчий

У минулому сезоні «Шахтар» ще за тур до фінішу групового етапу гарантував собі місце в плей-оф, в нинішньому сезоні все вирішиться в останньому турі на «Олд Траффорд».

Головою Закарпатського окружного адмінсуду призначений Олексій Шешеня

Вища рада юстиції на своєму засіданні 10 грудня одноголосно прийняв рішення про призначення голів окружних адміністративних судів Волинської, Хмельницької, Житомирської, Рівненської, Закарпатської областей та міста Севастополь

Аналітика: П`ять помилок опозиції, або Чому влада наплювала на ультиматум Майдану

Напередодні приїзду до України Верховного представника Євросоюзу з питань закордонних справ та політики безпеки Кертін Ештон «беркут» та внутрішні війська зачистили урядовий квартал від революційних барикад та пікетів.

Ужгородський водоканал покарано за зловживання монопольним становищем

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства м.Ужгорода» на 18 тис.грн за зловживання монопольним становищем.

Аналітика: Перепрошивка норм

Я не впевнена, що ми маємо вступати в ЄС з економічних міркувань, але нам необхідний суспільний договір, аналогічний їхньому.

Сергій Ратушняк: «ДОРОЖНЯ КАРТА СТАБІЛІЗАЦІЇ СИТУАЦІЇ В УКРАЇНІ» (ОНОВЛЕНО)

Сергій Ратушняк: «Дорожня карта стабілізації ситуації в Україні» (проект; запрошую до співпраці; чекаю на пропозиції)

2013-й жахав потужними стихіями, масштабними аваріями та вибухами

2013 рік вразив людство великими катастрофами, які забрали тисячі життів: люди гинули у потягах та літаках, від повеней та непередбачених вибухів.

Румунська мова отримала статус регіональної у Тячівському районі

На сесії районної ради «за» надання румунській статусу регіональної на території району проголосували усі присутні 64 депутати (включаючи й депутати українського походження).
Про це повідомляє інтернет-видання ChernivtsiNews.com.

Роботодавці готові платити розумну зарплатню за розумний диплом Росії, Англії, США та Польщі

Закордонний диплом - гарантія високої зарплати. Про це пише Міжнароднbq кадровbq портал HeadHunter Україна.

Закарпатська ДВС розповіла, як можна примусово вселитися

Примусове вселення     полягає     у   забезпеченні   державним виконавцем   безперешкодного   входження   стягувача   у   приміщення, зазначене у виконавчому документі, та його   проживання (перебування) в ньому.

У Закарпатті після ремонту госпіталізували всю родину

Виноградівський район: батьки разом з двома неповнолітніми доньками з діагнозом «отруєння» госпіталізовані.

Студенти перевтілилися в армію (ФОТО)

День Збройних Сил України   - свято молоде, як і сама держава Україна, адже відлік його йде від 6 грудня 1991року, коли   Верховна Рада України ухвалила закон, яким проголосила створення Збройних Сил України.

Якщо втратили свідоцтво платника єдиного податку - одержите дублікат

Свідоцтво платника єдиного податку видається суб’єкту господарювання, який подав до територіального органу Міндоходів заяву щодо обрання або переходу на спрощену систему оподаткування.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 10 грудня. Плануйте свій день вже зранку і тоді у вас з’явиться більше часу для себе, а також гармонійного кавування. Зважайте на знаки долі, вона підказує і веде, тож не опирайтеся. Нехай гаряча кава зігріває теплом, а близькі люди - увагою й турботою. Гарного дня!

У Сваляві незаконно змінили тарифи на вивезення твердих побутових відходів

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало Свалявську міську раду вжити заходи по недопущенню дій, що створюють умови для вчинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

Реалізацію ялинок котролюватимуть правоохоронці, екологи та лісівники

У понеділок, 9 грудня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулася нарада з питань реалізації новорічних ялинок та проведення заходів з охорони шпилькових насаджень від незаконних рубок у передноворічний період.

Обласний комітет з присудження премій в галузі літератури і мистецтва визначив переможців

Розглянувши   та обговоривши подання установ культури і мистецтва, творчих спілок, громадських організацій, а також пропозиції конкурсних відбіркових комісій   щодо кандидатів на здобуття обласних премій у галузі літератури і мистецтва, комітет вирішив   присудити обласні премії в галузі літератури і мистецтва із врученням дипломів лауреата за 2013 рік.

Жеребкування групового етапу ЧС-2014: Україна могла би зіграти з Гондурасом, Росії знову щастить

Суперник України по плей-оф збірна Франції зіграє зі збірними Швейцарії, Еквадору та Гондурасу. Не тяжка група дісталася Росії. З усіх суперників групи «Н» лише збірна Бельгії в поточному рейтингу ФІФА знаходиться вище російської збірної.

МНС чергує на перевалах через штормове попередження (ОНОВЛЕНО)

Впродовж найближчої доби на території області діятиме штормове попередження. З огляду на даний факт рятувальники організували чергування автотягачів на основних гірських перевалах краю. Так, на Абранському, Латірському (Воловецький район) та Яблунецькому (Рахівський район) перевалах знаходяться автомобілі високої прохідності (Краз-255 – 2 од, ГаЗ – 66) та шляхопрокладач БАТ-М. Окрім цього, задля обігріву та попередження випадків переохолодження водіїв на даних перевалах розгорнуто два пункти обігріву.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат