Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23420, 20

Підписання Асоціації відбудеться з урахуванням національних інтересів України , - Вілкул

Віце -прем'єр Олександр Вілкул впевнений , що європейський шлях України буде продовжений і підписання Асоціації відбудеться з урахуванням національних інтересів України .

В Ужгороді створили штаб студентського спротиву

Штаб студентського спротиву в Ужгороді створили студентські і молодіжні лідери.
Рішення про такий крок на підтримку національного народного спротиву прийнято сьогодні на ужгородському євромайдані. Організатори штабу кажуть, що вони будуть стояти до кінця, аж поки основні вимоги майдану в Києві не будуть виконані. Активісти вимагають покарання винних «кривавої ночі», відставки уряду та закликають всіх долучатись до загального страйку і не бути байдужими!

Партія «Єдиний Центр» саморозпускається

У понеділок, 2 грудня, стало відомо про саморозпуск регіональної партії «Єдиний Центр», лідером якої є народний депутат України Віктор Балога.
Про це відкрито повідомив голова Виноградівської районної ради Олег Любімов.

Міндоходів попереджає, що працює у штатному режимі

Колектив Міністерства доходів і зборів України працює у штатному режимі, про це повідомляє прес-служба Міндоходів. На апаратній відеонараді зі структурними підрозділами, керівниками та співробітниками у регіонах Міністр Олександр Клименко підкреслив важливість стабільної роботи колективу Міністерства із забезпечення надходжень податків та зборів до державного та місцевого бюджетів.

Аналітика мовою оригіналу: Найкращі сценарії для економіки України і для Януковича

glavcom.ua:
1. Самый лучший сценарий для экономики - перевыборы президента.
2. Самый реалистичный вариант смены Януковича.

Через Керченську протоку хочуть збудувати міст

Уряд утворив делегацію Уряду України для участі у переговорах щодо укладення Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про спільні дії з організації будівництва транспортного переходу через Керченську протоку. Відповідне розпорядження Кабінет Міністрів ххвалив 18 листопада 2013 року.

В Україні презентували книгу, присвячену 70-річчю битви за Дніпро

Віце-прем’єр-міністр України, голова Державної комісії у справах увічнення пам’яті жертв війни Олександр Вілкул презентував унікальну книгу-фотолітопис, присвячену 70-річчю битви за Дніпро.

Депутати Ужгородської міськради на позачерговій сесії розглянуть ситуацію, що склалася в країні

Сьогодні, 2 грудня, відповідно до розпорядження міського голови № 451 від 02.12.13 року о 14.00 відбудеться засідання позачергової сесії Ужгородської міської ради.

Понад 4 тисячі студентів вийшли страйкувати в Ужгороді (ФОТО)

За кілька хвилин площа Театральна була вщент забита людьми. Більшість –студенти Ужгородського національного університету.

Оксана Світлик може стати суддею Ужгородського міськрайонного суду

Вища рада юстиції отримала заяви кандидатів, які претендують на призначення суддями в 15 регіонів України.

Україну після революції чекають збитки - Forbs (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

Как революция отразится на финансовой системе. О последствиях акций протеста для экономики, банков и валютного курса.

#Євромайдан Ужгород(ФОТОРЕПОРТАЖ)

1 грудня на ужгородський євромайдан зібралося понад 2 тисячі небайдужих. Це закарпатський рекорд за всі дні проведення страйків в Ужгороді.

Тернопільщина, Львівщина та Франківщина оголосили безстроковий страйк

Рішення про безстроковий мирний страйк було прийнято трьома областями західної України: Тернопільською, Львівською та Івано-Франківською.

Викладачів й студентів до 6 грудня відпустили страйкувати (ДОКУМЕНТ)

Відповідне розпорядження підписав ректор УжНУ Федір Ващук.

Матч Говерли й Таврії у фоторепортажі (ФОТО)

Говерла - Таврія 2:1. Проміння сонця в похмурому небі.

Ледида сказав, що у Закарпатті не тиснутимуть на мітингувальників, і забезпечать захист міліцією

Жодного тиску на мітингувальників в області не чинитимуть. У цьому запевнив особисто голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

Податкова розповіла, хто з ужгородців має право на знижку

Для отримання знижки необхідно до 31 грудня 2013 року включно, подати річну податкову декларацію за минулий рік до територіального органу Міндоходів за місцем реєстрації.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 2 грудня. Прокидайтеся з думкою про аромат свіжозвареної кави й сміливо плануйте прийдешній день. Пам’ятайте про важливість вчинків, адже вони стають початком нових справ і подвигів. То наснаги вам, бадьорого прокидання й загалом вдалого понеділка!

Понад 2 тисячі людей мітингували в Ужгороді

Народне віче розпочалося на площі Театральній сьогодні, о 13.00. рганізатори акції давали можливість висловитися усім бажаючим.

Антитітушки крокували Ужгородом (ФОТО)

Близько півсотні спортсменів колоною прийшли о 13 годині на площу Театральну, де саме відбувається мітинг, аби підтримати закарпатців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат