Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23380, 20

До уваги водіїв: очікується погіршення погодних умов!

За даними гідрометеоцентру, вночі 6 грудня, на території Закарпатської області очікується сильний, місцями дуже сильний сніг, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

Відомий в Ужгороді футболіст охороняє Євромайдан від посягань “Беркуту” та “тітушків”

Ужгородські спортсмени також не стоять осторонь подій на Євромайдані. Відомий в Ужгороді футболіст (американський футбол) Євген Рахімов охороняє учасників Євромайдану від посягань “Беркуту” та “тітушків”.

Три райвідділи міліції відмовилися охороняти громадський порядок

Крім того, частина курсантів столичної академії МВС відмовилися діяти в інтересах влади на Майдані

Ужгородська творча молодь організовує благодійний вечір, аби допомогти Марійці та Софійці (ФОТО)

Господь обрав для Марійки та Софійки особливий шлях. Шлях боротьби. Шлях до того, що більшість із нас отримали з народження ― до перших здорових кроків…

Нардеп Бушко просить відремонтувати залізницю у Закарпатті

Народний депутат України Іван Бушко звернувся до начальника Львівської залізниці Богдана Піха з проханням включити окремі залізничні споруди у програму фінансування 2014 року.

У Закарпатті дві 16-річні дівчини випили 500 г коньяку, й опинилися у лікарні

Днями до Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення з приймального відділення Тячівської районної лікарні про те що до них доставлено двох неповнолітніх мешканок села Грушево Тячівського району з діагнозом: алкогольна інтоксикація.

У Закарпатті за 10 тисяч доларів задушили жінку

63-річний пенсіонер із с. Калини і повідомив, що близько 21.50 год. він у своєму будинку виявив труп своєї 59-річної дружини.

2233 закарпатців звернулися до лікарів з грипом та застудою за тиждень

За тиждень зареєстровано 2233 випадків звернень з приводу грипу та ГРВІ,  що на  2 %   менше у порівнянні з  попереднім тижнем (2684  вип.). 

У Закарпатті жінка кинулася під потяг (ФОТО)

3 грудня, до чергової частини Берегівського РВ УМВС надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що на залізничній колії поблизу села Велика Бакта Берегівського району виявлено тіло невідомої особи жіночої статі без ознак життя.

В Ужгороді Курков відповість на всі питання журналістів

У четвер, 5 грудня, об 11.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться зустріч з відомим українським письменником Андрієм Курковим.

В Ужгороді на віче висунуть конкретні вимоги до влади (АФІША)

Сьогодні, 5 грудня, о 14.00 на площі Театральній в Ужгороді відбудеться народне закарпатське віче.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 5 грудня, четвер. Приймайте з радістю всі приємні миті, які дарує життя і по максимуму діліться з близькими. Нехай ваша чашечка наповнюється улюбленою кавою, а думки – позитивними думками. Щирих усмішок сьогодні й хороших співрозмовників до кавування!

На Рахівщині горіло селянське обійстя

3 грудня о 14:19 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на території одного з дворогосподарств в с. Верхне Водяне, Рахівського району виникла пожежа. Загорання виявив сусід власника обійстя. Саме він і зателефонував на «101».

"Бавка" запрошує на прем’єру "По щучому велінню"

8 грудня Закарпатський академічний обласний театр ляльок
„БАВКА” запрошує на прем’єру за твором Марка Кропивницького "ПО ЩУЧОМУ ВЕЛІННЮ".

Аналітика мовою оригіналу: «Сольет» ли Партия регионов Януковича на выборах 2015 года

Кровавые события Евромайдана стали катализатором серьезных изменений внутри Партии регионов. Повторение бесславной судьбы «Нашей Украины» Виктора Ющенко теперь реально замаячило и перед регионалами

В області створили Координаційний комітет Народної ради

4 грудня у зв'язку з останніми політичними подіями в країні в м. Ужгороді відбулось позачергове засідання президії Народної ради Закарпаття (громадсько-політичної коаліції), участь в якому взяли представники ряду національно-демократичних партій, громадських організацій і студентських колективів вищих навчальних закладів Закарпатської області.

Аналітика мовою оригіналу: Виктор Янукович и призрак площади Тяньаньмэнь

Если бы Виктор Янукович полетел с официальным визитом в Китай 30 октября, то у него был бы шанс объявить в приветственном спиче, что у Китая и Украины много общего

О. Ледида: Жодного тиску на мітингувальників в області не чинитимуть

- На Закарпатті вже не перший день тривають мирні акції. Хочу висловити підтримку краянам з активною громадською позицією і запевнити: жодного тиску на мітингувальників не чинитимуть - ані через судові заборони, ані з використанням будь-яких інших методів, - каже голова ОДА Олександр Ледида з приводу проведення мирних мітингів у Закарпатській області.

Влада ховає загиблих на Майдані в моргах?

Ще зранку громадський діяч Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook написав, про те, що на Майдані зникло 35 людей.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат