Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.04.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 7 квітня. Активно розпочинайте новий день разом з горнятком ранкової кави. Займайтеся корисними справами, і нехай робота приносить задоволення. Вдалого вам дня і смачного кавування у бажаній компанії!

Цитата дня: Зазвичай найважливіше залишається все одно недоказаним.
© Дара Корній ''Тому,що ти є''


7 квітня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, у горах місцями слабкі опади. Вночі та вранці місцями у повітрі та на поверхні грунту заморозки 1-6°. Вітер північний 7-12, місцями 15-20, на високогір'ї подекуди 19-24 м/с. Температура повітря вночі 0-4° тепла, місцями 1-6° морозу, вдень 5-10° тепла, на високогір'ї 0-3° морозу.
Автошляхи: У горах місцями слабкі опади. Видимість добра, в опадах місцями 2-4 км.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер північний 7-12, часом пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2-4° тепла, вдень 8-10° тепла.


ІМЕНИНИ 7 квітня – Марія, Йосип.



Цей день в історії

1795 — у Франції прийнятий закон, який ввів метричну систему і визначив одиниці довжини метр і маси — кілограм
1827 — англійський фармацевт Джон Вокер (John Walker) винайшов сірники.
1906 — виверження вулкану Везувій спустошує Неаполь.
1927 — здійснено першу публічну телепередачу на велику відстань: з Вашингтона до Нью-Йорка показали виступ міністра торгівлі Герберта Гувера.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 8 квітня — “Форсаж-7”. Поч. о 13.20, 18.00, 20.30. “Незламна”. Поч. о 15.50. “Дивергент 2: Iнсургент, 3DX”. Поч. о 22.50. “Енні”. Поч. об 11.20. “Баранчик Шон”. Поч. о 10.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 8 квітня —   «Останні лицарі». Поч. о 10.00, 11.40, 14.50, 18.00, 22.30. “Незламна”. Поч. о 10.00, 18.30. “Форсаж-7”. Поч. о 12.00, 16.00, 20.40. “Оз: Нашестя літаючих мавп”. Поч. о 13.20, 16.30. “Нарешті вдома, 3DX”. Поч. о 14.30. “Божевільне весілля”. Поч. о 19.40. “Прокляття: Початок кінця”. Поч. о 21.10. “Дивергент 2: Iнсургент, 3DX”. Поч. о 23.00.

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 8 квітня — “Форсаж-7”. Поч. о10.20, 14.30, 19.20, 22.00. “Баранчик Шон”. Поч. о 13.00. “Незламна”. Поч. о 17.10.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 7 квітня — виставка громадського об’єднання “Карпатські кольори”.

Провулок “Гірчичне зерно”
Фотоконкурс-виставка “Віддів кадрів”.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Нічого особливого» Станіслава Туріни.

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 13 квітня — виставка угорського мережива «Холоші».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка із фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка із фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Балаж Меланії Йосипівни, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
До 2 травня — виставка графіки та живопису Василя Когутича.
Фотовиставка   “Вікна” Едуарда Странадка.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Михайла Сапатюка.
2 квітня — відкриття виставки-продажу творів митців Закарпатської організації Національної спілки художників України “Світ Божий, як Великдень”. Поч. о 16.00.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

ОвенПостарайтеся знайти час для спілкування з близькими. Не зважаючи на високу ступінь завантаження і високий темп на роботі, постарайтеся приділити трохи часу своєму здоров'ю. Слідкуйте за своїм харчуванням. Вам варто більше часу приділити косметичним процедурам.
Телець Сьогодні вам належить дізнатися щось важливе. Постарайтеся не приймати близько до серця цю інформацію. Ваше сприйняття зараз надто чутливе до різного роду джерел, а тому, перш ніж зробити висновки, порадьтеся з друзями і близькими.
Близнюки   Сьогодні вам варто налаштуватися в першу чергу на роботу, а потім вже на з'ясування стосунків. Все залежатиме від того, наскільки серйозно ви ставитеся до своїх обов'язків, а також взятих на себе зобов'язанням. Будьте уважні до того, що ви говорите і що робите.
Рак. Сьогодні вам варто бути дуже обережними з електрикою і електричними приладами. Постарайтеся не розпалювати атмосферу на роботі, а також будьте уважні по відношенню до рідних. Цей день загрожує багатьма неприємностями, особливо пов'язаними зі стосунками.
Лев   Сьогодні вам варто більше часу приділити пошуку відсутньої інформації. Постарайтеся заповнити запас відсутніх знань. Сьогодні вам варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з друзями, колегами та й просто іншими людьми. Здоров'я на рівні, а тому можете собі дозволити підвищені фізичні навантаження.
Діва Сьогодні вам варто зайнятися вирішенням господарських та організаційних питань. Не варто надавати значення словам інших людей. Постарайтеся якомога більше часу приділити спілкуванню з іншими людьми, особливо колегами. Вони допоможуть вам краще зорієнтуватися в ситуації.
Терези Цей день принесе вам чимало радості, а також приємно здивує. Постарайтеся не приймати близько до серця всіх дрібниць, які можуть вас боляче ранити. Вам варто сконцентруватися на своїх відчуттях і почуттях. Друзі та близькі допоможуть вам у прийнятті важливого рішення.
Скорпіон Сьогодні вам не варто переживати через дрібниці. Просто спостерігайте за тим, як ваші мрії повільно, але впевнено починають набувати реальних форми. Цей день дивним чином може змінити ваше ставлення не лише до деяких людей, але і до деяких життєвих установок, що вже устоялися.
Стрілець Чудовий день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Крім загальних фраз в процесі спілкування постарайтеся з'ясувати свою вигоду і вигоду інших людей від вашої взаємодії. Як тільки ви відчуєте взаємний баланс - приступайте до здійснення задуманого разом зі своїми партнерами.
Козеріг Сьогодні вам варто налаштуватися на вирішення питань, пов'язаних із фінансами і оформленням документів. Будьте уважні. Від вашої концентрації на запланованих завданнях багато чого залежатиме. Постарайтеся не нервувати і не відволікатися на дрібниці.
Водолій. Яскравий день для тих, хто планував сьогодні ряд зустрічей і переговорів. Спілкування з іншими людьми пройде на «ура». Вам вдасться укласти досить вигідну угоду і при цьому знайти «золоту середину» у взаєморозумінні. Постарайтеся не обіцяти більше, ніж здатні виконати.
Риби Сьогодні вам варто більше часу приділити своєму здоров'ю. Профілактика, дієта і ряд лікувальних процедур будуть доречними. Постарайтеся не перебільшувати значення різних «знаків» і прикмет. Наразі сухі факти можуть сказати і показати більше, ніж чорна кішка, що перебігає дорогу.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Доню, пора б тобі і принца вже знайти.
- Та мамо, молода я ще, навіщо він мені?
- Негоже такій коняці без принца...


- Мене складно знайти, легко втратити і неможливо забути.
- Зарплата, припини.



Дружина чоловікові:
- Коханий, а що ти мені подаруєш на День народження?
- Он бачиш за вікном мерседес чорний стоїть?
- Так!
- Ось точно такого ж кольору колготки.

From Red Carpet of OSCAR to Sky! Zach KingMy Cola Space Shuttle!

Posted by Mavi Kocaeli on 3 Апрель 2015 г.
connect.facebook.net connect.facebook.net

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат