Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23320, 20

ДАІ знову попереджає закарпатських водіїв бути обережними на снігу

Через безперервні опади у вигляді снігу, Державтоінспекція Закарпаття закликає водіїв бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, враховувати погодні та дорожні умови.

На Закарпатті з початку року оформлено понад 28 тисяч попередніх митних декларацій

Із них 99% декларацій – в електронному вигляді. Зокрема, протягом листопада суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності подали майже 2,5 тис. попередніх митних декларацій і тільки 10 з них у паперовому вигляді.

Балога визнав, що Янукович буде президентом до виборів 2015 року і закликав вгамувати пристрасті

Закарпатський політик Віктор Балога визнав, що президент Віктор Янукович пробуде на своїй посаді до визначеного законом терміну, тобто до виборів 2015 року.

Новий порядок заповнення документів на переказ

Міндоходів наказом від 22.10.2013р. №609 затвердило Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість повернення помилково або надміру зарахованих коштів.

Гвалтівника і грабіжника затримали в Ужгороді за гарячими слідами

Днями ужгородські міліціонери затримали 32-річного чоловіка, який підозрюється у згвалтуванні та пограбуванні 45-річної мешканки обласного центру.

За тиждень проти грипу щеплено понад 600 закарпатців

Станом на 06.12.2013р. (49 календарний тиждень) до лікувально-профілактичних закладів області з приводу захворювання на ГРВІ та грип звернулося 2 532 особи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 9 грудня. Намагайтеся не гаяти часу задарма, і вже зранку налаштовуйте себе на активний початок робочого тижня. Нехай улюблена кава бадьорить, думки спрямовуються у потрібне русло, а новий день приносить нові цікаві знайомства. Хороших вам співрозмовників до кавування і вдалого старту у понеділок!

Марш мільйонів. Ужгород(ФОТО)

Кілька тисяч ужгородців зібралися на Театральній в неділю, щоб підтримати Марш мільйонів, який у той самий час проходив у Києві.

Вбивча косметика

Старіти й хворіти завдяки кольоровим баночкам.

Щоб устигнути

Інтерв’ю митрополита Бориспільського і Броварського Антонія (Паканича).

Майдан-2. Чи буде перезавантаження системи

Протести в Україні переформатувалися. Вже менше звучить «Україна — це Європа!», а більше кричать «Банду геть!». Така переорієнтація сталася через жорстоке побиття міліцейськими спецзагонами мирних студентів. В епоху тотальної інформатизації приховати розгін було неможливо, тож уся країна бачила, як «беркутівці»   проламували голови дівчатам та дідусям. І це сталося в той час, коли акції протесту почали згасати. Навіть на момент розгону на Майдані було всього кілька сотень мітингувальників. Аж тут сталося звіряче побиття, після якого вже навіть інертні громадяни обурилися і вийшли на вулиці. Такої маси протестуючого люду Київ не бачив ніколи. Кажуть про 500—700 тисяч людей.

Невдалий підпал чи злий жарт: авто брата ректора УжНУ   опинилося в епіцентрі подій

У середу зранку до міліції надійшло повідомлення від мешканця Ужгорода, пенсіонера, про «невідомий предмет», прикріплений до передніх лівих дверцят його автомобіля «Toyota Highlander», повідомив прес-секретар УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій.

В області з торгівлею людьми боротимуться спільно   й організовано

На Закарпатті стартує проект із впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які протидіють торгівлі людьми. Про це йшлося під час чергового засідання Ужгородського прес-клубу.

«Велика капітуляція» в Ужгороді

Німецький закарпатець поставив вічну історію за Бертольдом Брехтом.

Арданівська бесіда

Говірку закарпатського села зібрали в одній книзі.

Випускники-економісти УжНУ найчастіше обіймають керівні посади

Факультет економіки Інституту економіки і міжнародних відносин УжНУ цього року святкує півстолітній ювілей. Вже 50 років цей структурний підрозділ забезпечує потреби економічної теорії і практики краю, України, а деколи й закордоння. Сьогодні на Закарпатті 60 % працівників податкової і 40 % службовців усіх міських рад — випускники саме цього факультету УжНУ.

Встигнути за 15 хвилин, або Які послуги сьогодні можна отримати в банку

Донька пенсіонерки Марії Миколаївни вже дванадцять років проживає в США і щомісяця допомагає матері, перераховуючи їй гроші до України Таким чином, жінка практично моментально після відправки отримує грошовий переказ у найближчому відділенні банку.

Під тиском громади депутати погодилися голосувати відкрито, але до страйку Ужгород не приєднався

У понеділок 2 грудня депутати Ужгородської міської ради зібралися на позачергове засідання, на проведенні якого ще 26 листопада наполягала частина депутатів.

Жінка, яку відселили через реконструкцію Привокзальної площі, поневіряється з 2005 року

Ми вже не раз писали про ситуацію, в яку потрапила Єлизавета Комар після того, як її відселили у 2005 році з вул. Залізничної, 2г. Фірма «Конті-Буд Ужгород» надала їй житло в малосімейці на вул. Заньковецької, але невдовзі почала виганяти її на вулицю. Жінка спробувала захистити свої права у суді, але сили виявилися нерівними.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат