Ратушняк: Виділення земельних ділянок “воїнам-афганцям” — чергова корупційна схема

admin 09.04.2015 13:14 ПОЛІТИКА

Під час сьогоднішнього засідання сесії Ужгородської міської ради, депутатами було прийнято рішення “Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в районі вулиці Загорської”

Під час сьогоднішнього засідання сесії Ужгородської міської ради, депутатами було прийнято рішення “Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в районі вулиці Загорської”, згідно якого, кільком десяткам учасників бойових дій було виділено земельні ділянки для житлового будівництва. Вже під час обговорення цього питання виявилося, що у списку присутні, так звані, “мертві душі”, а також особи, які вже скористалися правом отримати землю в Ужгороді.

Аби прокоментувати цю ситуацію, GalagovTV звернувся до колишнього міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка. Він переконує, що ні про які земельні ділянки “афганцям” не йдеться – всі їхні потреби ве були задоволені всередині 90-х років, а має місце чергова корупційна схема:

“По-перше, ніяких “воїнів-афганців” не існує. Якщо військові воювали в Нігерії, то вони що – “воїни-нігерійці”?, — обурюється Сергій Миколайович. — А щодо землі, то ще під час своєї першої каденції в 1994-1998 роках було стовідсотково забезпечено потреби всіх ветеранів тієї ганебної землі не лише в земельних ділянках, але й квартирах Я їм побудував 86-квартирний багатоповерховий будинок. Після ревізії ЖРЕРів додали їм ще 26 квартир. Тобто їх усім забезпечили, а через 20 років вони знову стали безземельниками?

Оскільки вже не вистачало самих афганців, то такі окремі “афганські” діячі почали розлучатися, щоб отримувати “ветеранські” блага і на себе і на жінку, братам своїм рідним роздавати.   Це корупційна схема нинішнього мера з метою заробити чергові гроші на громаді Ужгорода”

GalagovTV

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат