Родини учасників інтернаціональних воєн і АТО вдячні за "земельне"рішення

admin 09.04.2015 15:09 ПОДІЇ

Сьогодні на сесії міської ради Ужгорода депутати підтримали виділення земельних ділянок для учасників війни в Афганістані, бойових дій в інших країнах 79 сім’ям та в зоні проведення АТО на сході України 81 сім’ї. За рішення проголосували 36 депутатів.

Відтак 81 родина, в тому числі сім’ї загиблих героїв, зможуть почати розробку проектів землеустрою на ділянки по 6 соток і більші в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Коритнянської, Ярослава Мудрого.
Списки формувалися за участю представників міського військового комісаріату, активістів Ужгорода, представників громадських та ветеранських організацій та безпосередньо учасників АТО.  
Хоч на сесії під час розгляду цього питання окремі виступаючі намагалися провокувати конфлікт, зірвати прийняття рішення, заявляючи, що не передбачено виділення одразу всім, хто підпадає під цю категорію, а їх близько 500 осіб, депутати таки прийняли виважене рішення.
Міський голова Віктор Погорелов наголосив, що влада виділила землю в першу чергу родинам загиблих. Засідання комісій, на яких розглядали, кому і де виділяти ділянки, проходили абсолютно відкрито і в міру надходження заяв будуть задоволені й усі інші прохання. Їх обов’язково розглядатимуть на наступних сесіях.
Коли на табло висвітилися результати голосування і слова «Рішення прийнято», в сесійному залі пролунали оплески.
Після завершення засідання до міського голови Віктора Погорелова звернулися чимало представників сімей захисників держави зі щирою подякою за прийняте рішення і забезпечення потреб родин ужгородських військових.

Джерело:Офіційний сайт Ужгородської міської ради

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат