Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23160, 20

Сімейним лікарям подарували отоофтальмоскопи

Десять отоофтальмоскопів подарували ужгородським сімейним лікарям благодійники фонду «Сім»я». Зручне, компактне устаткування дозволить медикам більш точно і ефективно діагностувати низку порушень здоров»я пацієнтів: як дітей, так і дорослих.

У Мукачеві стріляли по продавцях ялинками

Чоловік на іномарці під’їхав до вулиці Лучкая у Мукачеві, де двоє мешканців Львівщини торгували ялинками, а вистрілив, націлившись у голову. Ймоівірно, зловмисник використовував пневматичну зброю.

На Закарпатті підбили підсумки акції "Милосердя"

Під час благодійної акції «Милосердя» Товариство Червоного Хреста зібрало допомоги   в натуральній формі   на суму -   906 216 тис. грн., що дало можливість Товариству надати допомогу протягом звітного періоду 5607 особам на суму 802 620 тис. грн., з числа одиноких людей похилого віку, багатодітних сімей, дітей-сиріт, інвалідів різних категорій, малозабезпечені та інших категорій. Матеріальну грошову допомогу отримали 85 інвалідів І-ІІ груп   на суму 20 650 тис. грн.

У І кварталі наступного року закарпатські ЗМІ перевіряти не будуть

У І кварталі 2014 року до плану-графіку документальних перевірок не включено жодного представника засобів масової інформації.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 30 грудня. Насолоджуйтеся останніми днями старого року, проводжайте їх у добрій компанії і з чашечками свіжозвареної кави. Нехай всі справи швидко закінчуються й не перешкоджають новорічному настроєві. Ароматного прокидання й легкого понеділка!

В Україні реалізується майже 9 тисяч проектів регіонального розвитку

«Кожен регіон України має свої сильні сторони, свої унікальні особливості. В одному регіоні - це найпотужніша виробнича база. В іншому - можливості розвитку сільського господарства або транспортної інфраструктури. У третьому регіоні - великий туристичний потенціал. Стратегічне завдання Уряду - розкрити приховані можливості регіонів і дати новий імпульс до їх розвитку», - сказав Віце-прем’єр Олександр Вілкул під час підсумкової колегії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Аналіз результатів відкритого чемпіонату Закарпаття з дзюдо та самбо

Пропонуємо вашій увазі результати цих змагань з дзюдо та самбо, які відбулись в Іршаському РБК. Вони стали справжнім подарунком для любителів контактних видів спорту.

На татамі. Кращі борці з самбо Західної України змагались в Іршаві (Фото)

У суботу 21 грудня в Іршавському РБК вперше за часів незалежності відбувся відкритий чемпіонат Закарпаття з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 1997-1999 років народження.

На татамі. Кращі дзюдоїсти Західної України змагались в Іршаві (Фото)

У суботу 21 грудня в Іршавському РБК вперше за часів незалежності відбувся відкритий чемпіонат Закарпаття з дзюдо серед юнаків 2001-2005 років народження.

У 2014 році ужгородці зможуть масово пересісти на велосипеди

Під час останньої в цьому році сесії депутати ухвалили рішення спрямувати на Програму розвитку велоінфраструктури в м. Ужгороді на період 2014—2015 рр. 63 тис. грн. Тільки на розроблення проектно-кошторисної документації першої частини веломережі спрямують 10 тис. грн.

Побиття журналістки — ще трохи дров до багаття

Ну не йоханий бабай? Тільки народ почав думати про олів’є і оселедці під шубою, як знову якась задниця в цій країні трапляється.

Події року 2013

Світ завжди вражає своїми подіями. Масштаб та ситуації, смерті сотень тисяч людей, втрати визначних постатей, катастрофи, природні катаклізми, теракти, війни та наукові прориви — ці події просто не можуть залишати байдужими, вони вже завтра стануть частинкою світової історії, а сьогодні — дійсність, у якій ми живемо.

Чому Балоги спекулюють на сиротах

Вже традиційно у нас на Новорічні свята політики піаряться на сиротах, видаючи кілька подарунків із солодощами за велику благодійність, і описується ця благодійність у кишеньковій пресі. Преса клану Балог просто нашпигована інформаціями про те, як хтось із них навідався до дитбудинку чи інтернату і подарував сиротам цукерки.

Ужгород став першим містом   після столиці, де провів   майстер-класи Франциско Гомес

Відомий британський танцівник, в минулому один із журі популярного українського танцювального телешоу Франциско Гомес провів минулі вихідні в Ужгороді. За два дні Франциско встиг дати два майстер-класи з танцю та ді-джей-сет, саме ді-джеїнг, до речі, став новим захопленням танцівника.

Державну програму підтримки сталого розвитку Карпат пропонують прийняти обласні депутати

Сьогодні обласні депутати прийняли звернення до Президента та Кабміну щодо прискорення підготовки та прийняття державної програми сталого розвитку Українських Карпат як складової частини програми ЄС «Карпатський простір».

Привітання від влади обійдеться ужгородцям у 10 тис. грн.?

Саме до такого висновку можна дійти ознайомившись з проектом рішення, винесеним на неочікуване засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради 27.12.2013 року під пунктом 14 «Про соціальну рекламу».

Закарпаття витратить майже мільйон гривень для оновлення системи голосування депутатів

Сьогодні, 27 грудня, під час засідання сесії Закарпатської обласної ради депутати затвердили програму інформатизації області на 2013-2016 роки. Програмою, зокрема, передбачено оновлення системи голосування.

Закарпатцю повернули BMW за допомогою небайдужих громадян

Інспектори ДАІ Закарпаття, за допомогою небайдужих громадян, оперативно розшукали та повернули власнику викрадений автомобіль.

Прокуратура перевіряє, чи законно будуть високоповерхівку біля ЗОШ №5 в Ужгороді

Правомірність забудови земельної ділянки, що біля ЗОШ №5 перевіряє прокуратура міста Ужгорода.

12 мільйонів гривень витратили на оновлений вокзал у РАХОВІ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У четвер, 26 грудня, у місті Рахів урочисто відкрили відновлений залізничний вокзал.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат