Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 23140, 20

У Мукачеві знову куштуватимуть червоне вино

З 11 по 14 січня 2014 року центр Мукачева, що на Закарпатті, перетвориться на своєрідний ярмарок. На площі Миру стоятимуть намети, в яких будуть розміщені барила з вином.

Ужгород до 1120-ї річниці отртимав пам’ятну монету

В Управлінні Національного банку України відбулася презентація пам’ятних монет «1120 років м. Ужгороду», що   вводяться в обіг 25 грудня 2013 року.

В Ужгороді бізнесменові нанесли ножові поранення

51-річний ужгородець, на ячкого напали невідомі, зараз у реанімації. Лікарі борються за його життя.

На закарпатські   дороги місцевого значення виділили лише 38 % від потреб

На дороги місцевого значення із передбачених 7,9 мільйонів гривень виділено лише 3 мільйони.
А це - лише 38% від потреб, повідомив сьогодні під час засідання депутатської комісії Закарпатської облради начальник служюи автомобільних доріг області Василь Маркович.

На Виноградівщині легковик зіткнувся з вантажівкою. Троє потерпілих

Сьогодні, 25 грудня, вранці виноградівським рятувальникам довелося працювати на автошляху в районі села Широке, що на Виноградівщині. Повідомлення про зіткнення легковика ВАЗ-2106 із вантажівкою ЗІЛ-5301 надійшло до місцевої служби порятунку «101» о 09:16.

Міндоходів гучно відсвяткувало свій День народження в Ужгороді (ФОТО)

"24 грудня  2012 року Президент України підписав   Указ «Про створення Міністерства доходів і зборів». Саме тому ми вчора, як кажуть: святкували маленький ювілей – 1 рік нашої діяльності", - пише ДПІ в місті Ужгороді.

ФРОНТ ОПОРУ нагадав Погорєлову, що його «йолка» -- стовп сорому влади

Активісти ФРОНТУ ОПОРУ нагадали меру Ужгорода, що встановлена за його вказівкою ялинка на площі Театральній є стовпом сорому для влади.

У Закарпатті є села, які успішно борються з пластиком

У четвер, 26 грудня, о 8.30, відбудеться прес-тур Ужгородського прес-клубу з представниками РМЕО «Екосфера» у села Абранка та Верхні Ворота Воловецького р-ну, які стануть першими селами Закарпаття, де буде встановлено прес для пластику (відходів з пластикових пляшок тощо).

У Закарпатті назвуть кращих журналістів року

Традиційно Ужгородський прес-клуб проводить щорічний журналістський рейтинг.

ДСНС закликає закарпатців, аби ялинка була без пригод (ВІДЕО)

Незабаром Закарпаття разом з усією державою порине у вир новорічних та різдвяних свят.

Закарпатець помер через паління у ліжку

Ужгородський район: під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка.

Доброго ранку, любі читачі! (ФОТО+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 25 грудня. Додавайте активного початку своєму дню разом з ароматом свіжозвареної кави. Нехай близькі радують турботою, успіх супроводжує в усіх справах, а день буде легким і позитивним. Смачного вам кавування й загалом вдалої середи!  

Закон про недопущення переслідування протестувальників потребує змін

Закон "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань" потребує внесення змін для забезпечення його ефективної реалізації.

На Закарпаття 300 тисяч осіб отримують пенсії

Станом на 24 грудня в регіоні профінансовано виплату пенсій на 97% від загальної потреби, а до 25 грудня буде забезпечено 100% потреб у коштах на виплату пенсій усім 300 тис пенсіонерів Закарпаття, відповідно до графіка виплати пенсій.

Цьогоріч в області створено майже 19 тис. нових робочих місць

У вівторок, 24 грудня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася селекторна нарада з заступниками голів райдержадміністрацій, міськвиконкомів з питань соціально-економічного розвитку міст і районів.

Ужгородців запрошують долучитися до створення новорічних прикрас для пішохідного мосту

Прикрашати міст будуть 28 грудня, коли на площі Театральній проходитиме новорічно-різдв’яна ярмарка. За задумами організаторів акції, іграшки-прикраси потрібно виготовити, використовуючи українську або ж європейську символіку.  

Як на новорічні свята працюватимуть банки, термінали та Укрпошта

НБУ повідомив графік роботи фінустанов у святковий період. ТСН.ua Банкомати працюватимуть безперебійно, а банки - у звичайному режимі

Держказначейство боргує   бюджетам Закарпаття   262 млн грн

За інформацією Закарпаття онлайн, держказначейство боргує бюджетам різних рівнів на Закарпатті 262 мільйони гривень.

У римо-католиків сьогодні Святвечір

За переказами, цього дня Діва Марія народила Ісуса Христа. У Вифлеємі, у яслах, з’явився на світ Син Божий. Звістку про народження Божого Сина пастухам принесли ангели. Пізніше прийшли волхви-мудреці зі Сходу, які про появу Месії знали з легенд. Дорогу до міста їм вказала яскрава зірка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат