Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 13.05.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 13 травня. Упорядковуйте свої думки вже з початку нового дня. Нехай сьогодні все буде легко і зрозуміло. Кавуйте в компанії бажаних людей і не переймайтеся через дрібниці. Гарного дня!

Цитата дня: Завжди є щось більше, завжди можна зробити маленький крок вперед - межі немає.
© Джек Керуак

Погода 13 травня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями слабкий дощ. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 17-22°, в горах місцями вночі 3-6°, вдень 7-12° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями слабкий дощ. Видимість добра, в дощі 2-4 км.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 18-20° тепла.


ІМЕНИНИ 13 травня - Максим, Микита, Яків, Ігнатій


Цей день в історії

1918 — в США надруковані поштові марки з переверненим зображенням літаків, які стали колекційною рідкістю.
1927 — засновано київський футбольний клуб «Динамо».
1940 — у західних областях України й Білорусі створені відділи НКВС по боротьбі з бандитизмом.
1950 — в англійському Сільверстоуні пройшла перша гонка першого чемпіонату «Формули-1»


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 13 травня — “Міс Переполох”. Поч. о 15.50, 20.00. “Месники: Ера Альтрона, 3D”. Поч. об 11.50, 17.30. “Фокус”. Поч. о 10.00, 21.40. “Суперкоманда, 3D”. Поч. о 14.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 13 травня   —   “Суперкоманда, 3D”. Поч. о 9.45, 12.45, 16.00. “Небезпечне занурення”. Поч. о 9.45, 19.20. “Міс Переполох”. Поч. об 11.15, 14.30, 20.55. «Ex Machina». Поч. об 11.30. “Фокус”. Поч. о 13.20, 20.00. “Месники, 3DХ”. Поч. о 15.10, 21.45. “Форсаж-7”. Поч. о 17.40. “Гра на виживання”. Поч. о 17.50, 22.30.    

“Перемога” (Мукачево, пл. Миру, 3)
До 13 травня — “Суперкоманда, 3D”. Поч. о 10.00, 13.50. “Фокус”. Поч. о 12.00, 18.10.   “Найдовша подорож”. Поч. о 20.00.   “Месники: Ера Альтрона, 3D”. Поч. о 15.40, 22.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка творів вихованців Ужгородської дитячої школи мистецтв.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка робіт голови Національної спілки фотохудожників України Едуарда Странадка Миколайовича “Вікна”.
Виставка графіки та живопису Василя Когутича.
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать»).
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка “Плахта”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Ужгородська весна”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Провулок “Гірчичне зерно”
Фотоконкурс-виставка “Віддів кадрів”.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка німецького наукового товариства ім. Макса Планка «Картини зі світу науки».
Виставка молодих майстрів народної творчості.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Традиційний народний одяг та одягова вишивка українців Закарпаття».
Виставка «VI Carpathica Expo». Мистецькі роботи членів творчого об’єднання митців ім. Мігая Мункачі та інших закарпатських митців.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

ОвенВам слід проявити особливу обережність під час поїздок містом. У другій половині дня ви зможете вирішити всі заплановані питання. Сміливо залишайтеся на роботі, поки не виконаєте всі поставлені завдання. Відмовтеся від участі в чужих суперечках, інакше можете нажити нових ворогів і зіпсувати репутацію.
Телець Найкраще заняття сьогодні - завершити всі старі справи. Вам слід позбутися ліні і взятися за роботу серйозно. Виявивши недоліки колег, не поспішайте оголошувати результати. Увечері вам слід зайнятися чимось приємним, щоб зняти втому.
Близнюки   Близнюки сьогодні можуть потрапити у важку ситуацію через свою довірливість. Приймаючи будь-яке важливе рішення, зверніться за порадою до авторитетної особі. Думка незалежного експерта вкаже вам на приховані недоліки. Увечері сходіть в кіно або театр.
Рак. Сьогодні на вас чекають зіткнення з недоброзичливцями. Здобути перемогу допоможе рада близького друга. Не піддавайтеся емоціям, дійте послідовно і планомірно. Справедливість буде на вашому боці. Увечері постарайтеся відволіктися від роботи, зайнявшись прибиранням.
Лев   Ваші амбіції можуть підштовхнути до гострої конфронтації з колегами. Уникайте розмови з керівництвом, щоб ваші недоліки не стали видимими. У другій половині дня на вас чекає важлива розмова. Проявивши ввічливість у спілкуванні, вам вдасться отримати вигідний контракт.
Діва У першій половині дня на вас чекає приємна звістка від родичів. Щоб не спізнюватися на важливу зустріч, стежте за часом. На вас чекають напружені переговори з партнерами. Щоб досягти вигідної домовленості, проявіть жорсткість і переконливість у судженнях.
Терези У першій половині дня у вас можуть виникнути непередбачені обставини, які вплинуть на весь робочий графік. Виберіть одну найважливішу справу, і віддайте всі свої сили. На вас чекає заохочення з боку керівництва та підвищена увага колег. Вечір проведіть у теплій дружній атмосфері.
Скорпіон День буде особливо вдалим для представників творчих професій. Ви можете братися за кілька справ одночасно. Допомогу в реалізації ваших бажань ви отримаєте від незнайомої особи. У другій половині дня на вас чекає вигідна пропозиція від старих партнерів, скористайтеся цією можливістю.
Стрілець Сьогодні вам слід приділити увагу організації робочого простору. Намагайтеся довести розпочаті справи до кінця. Правильне рішення допоможе прийняти ваш партнер. У другій половині дня вам слід зняти емоційне навантаження, провідавши друзів.
Козеріг На вас чекає насичений і плідний день. Намагайтеся не відволікатися на дрібниці, приділяйте увагу лише важливим робочим цілям. Збільшити дохід допоможе співпраця з новими партнерами. Вам слід раціонально розпоряджатися коштами, щоб мати стабільність.
Водолій. Ваш настрій може зіпсуватися через ранковий побутовий конфлікт. Не слід приймати критику близько до серця. У другій половині дня ваші недоброзичливці можуть спробувати зіпсувати репутацію. Намагайтеся відсторонитися від конфліктів і не брати участь у чужих плітках.
Риби Вранці ваша неуважність може принести додаткові складності. Важливі переговори можуть не відбутися через збій у роботі партнерів. Вам слід перерозподілити свої пріоритети. Займіться укладанням нових угод, щоб не витрачати час даремно. У другій половині дня у вас можуть виникнути непередбачені витрати.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Жінка готується до літа: купує креми, декілька купальників, літні сукні, туфлі, шорти, капелюшки... Чоловік - підстриг нігті на ногах - все, готовий... Красень!


Вирішила зайнятися спортом. Вибрала біг. Добігла до комп’ютера. Сиджу. Бігаю очима по монітору. Я прямо відчуваю: “Спорт – це моє!”


- Кума..!
- Що?
- Ти вляглася мордою в холодець! Переляж в олів’є, а то застудишся!

HahahahaaThis is unbelievable (worst soccer misses ever)just can't stop laughing

Posted by YEGOB on 8 Май 2015 г.
connect.facebook.net /*1431047197,,JIT Construction: v1726358,ru_RU*/ /** * Copyright Facebook Inc. * * Licensed under the Apache License, Version 2.0 * http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0 */ try {window.FB || (function(window) { var self = window, document = window.document; var undefined = void 0; var setTimeou… connect.facebook.net

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат