Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 240, 20

Першим чемпіоном України з довгих нардів став ужгородець

Ужгородець Роман Павлишин у фінальному двобої здобув першу історичну перемогу на офіційному Чемпіонаті України з довгих нардів. Роберт Балян з Одеси виборов срібну нагороду. Коло призерів закрив також ужгородець — Закір Геюшев. Турнір відбувся 14-15 вересня в Ужгороді на пл. Петефі за ініціативи Федерації нард Закарпаття та Всеукраїнської федерації нард.

Вперше в Ужгороді пройде Чемпіонат України з довгих нардів. Призовий фонд 50 тис. грн

14-15 вересня в Ужгороді пройде Чемпіонат України з довгих нардів. Організатори запрошують усіх бажаючих взяти участь у турнірі. Захід відбудеться за ініціативи Всеукраїнської ферерації нард та Федерації нард Закарпаття. Підтримують чемпіонат готельно-ресторанний комплекс “Кілікія”, Союз вірмен України, Товариство вірменської культури Закарпаття “Арарат”.

Переможцями Чемпіонату України з водного поло, що проходив в Ужгороді, стали львів’яни

В Ужгороді завершився Чемпіонат України з водного поло серед юнаків 2007 р.н. який проходив з 5 по 9 червня в Ужгороді на базі басейну   "Аква Ріо-Парк". У фіналі зустрілися команди Львова, Харкова, Києва та Ужгорода. У результаті напружених ігор перше місце отримали гравці СОК «Євроспорт» (м.Львів), 2-е місце посіла збірна Харківської області-1, бронзові призери чемпіонату ГО "ВА ім. О. Баркалова" - СДЮШОР ім. Я. Клочкової, м. Харків. Ужгородська команда ВК «Ужгород» на 5-тій сходинці.

Почалася офіційна підготовка українських біатлоністів до нового сезону

Дівчата вирушать до білоруських Раубичів, а хлопці зберуться на Буковелі.

В Ужгороді відбувся один із найбільших у Центральній Європі турнірів із петанку «Сакура»

Цього разу участь у турнірі взяли 130 петанкістів із 16-ти країн — України, Росії, Білорусі, Литви, Латвії, Естонії, Швеції, Данії, Угорщини, Словаччини, Чехії, Польщі, Болгарії, США, Марокко, Монголії.

У середу в Ужгороді стартує 20-й ювілейний турнір пам`яті В. Герея

8 травня в ужгородському СК «Юність» стартує ювілейний XX–ий міжнародний турнір країн Карпатського Єврорегіону з фехтування пам’яті заслуженого тренера України та майстра спорту СРСР Василя Герея.

Роберт Юрош: Бокс — це моя професія, яку я дуже люблю

Роберт Юрош очолює спортивний клуб «Пантера» та виховує майже сотню юних боксерів міста.

На Закарпатті відбудеться перший професійний турнір з нард

У четвер, 25 квітня, о 15:00   у конференц-залі ресторану «Кілікія» відбудеться виїзне засідання Ужгородського прес-клубу, головною темою якого стане проведення   4 травня - І-го Закарпатського турніру з нард «Аль-Ідрісі».

У Мукачеві відбувся турнір з петанку пам'яті Володимира Гвоздя

Цим турніром закарпатські петанкісти відкрили сезон.

Вже цієї весни модернізований стадіон «Авангард» прийматиме перші міжнародні змагання

На стадіоні «Авангард» тривають роботи із облаштування футбольних полів та бігової доріжки. Роботи на спортивному об'єкті стартували у 2018 році та будуть завершені вже у першому півріччі 2019 року.

Біатлон. Останній день Чемпіонату світу в Швеції став справжнім випробовуванням

Сніг і вітер вирівняв всіх. Чисто не відстрілявся ніхто. Але саме два промахи дали можливість Доротеї Вірер стати чемпіонкою світу. Росіянка Юрлова - друга. Геррманн з Німеччини - третя.

Володарю гарматних ударів Йосипу Бордашу - 70

Нині, 14 березня,   одному із кращих хавбеків вітчизняного футболу, який свого часу виступав за такі команди майстрів, як ужгородська ”Говерла”, харківський «Металіст», СКА Львів, вінницький «Локомотив» та чернівецьку «Буковину» Й.   Й. Бордашу виповнюється 70 років від дня народження.

Дівчача команда «Карпат» здобула бронзу в Чемпіонаті України

У Харкові пройшов Фінальний етап чемпіонату України серед дівчат 2006 року народження.

Аннамарі Данча здобула срібло на Чемпіонаті світу зі сноубордингу

У США проходить Чемпіонат світу у дисципліні Сноуборд.

В Ужгороді відбудуться фінальні матчі Чемпіонату Закарпаття з хокею

Вже цими вихідними, 9-10 лютого, на ужгородській ковзанці «Ice Land» відбудеться фінальний етап VIII Чемпіонату області з хокею.

Юнацькі команди Ужгорода зіграли у турнірі "Стрімкий мяч"

13-16 грудня у СК «Юність» проходили змагання ІІ-го туру Чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2005-2006 р.р.н.

Гандбол. Закарпатські СДЮШОРівці боряться за фінал

4-8 грудня гандболісти СДЮСШОР відстоювали честь Закарпатської області у Чемпіонатах України з гандболу «Дитяча ліга» серед юнаків та дівчат 2004-2005 р.р.н.

Прес-конференція за темою: Закарпатському футболу — 125

Завтра, 30 листопада, в Ужгороді (СК «Буревісник», 18 аудиторія (біля ст. «Авангард») відбудеться наукова конференція на тему: «Закарпатському футболу — 125 років: 1893–20018 рр.) — витоки, традиції та досягнення». Початок о. 11.00.

В Ужгороді відбудеться благодійний футзальний турнір імені Йожефа Беци

IX Всеукраїнський турнір відбудеться 6-9 грудня в ужгородському СК "Юність".

Юнацькі команди Ужгорода провели чергові гандбольні поєдинки

16-17 листопада були надзвичайно насиченими на гандбольні змагання в Ужгороді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат