Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1940, 20

До Ужгорода повернувся Ф. Ліст

Елемент перил, на якому «сидить» композитор уже привезли до обласної філармонії.
Нагадаємо, пам’ятник відомому композитору Ференцу Лісту знову зник перед новорічними святами. Невдовзі з’ясувалося, що пам’ятник знайшли на березі річки. Сьогодні комунальники повернуть його на звичне місце.

Джерело: Мукачево.net

Ужгород — маленьке місто з великими калюжами (фотофакт)

Одна з великих ужгородських калюж розташована в районі базару «Білочка». Це рукотворне озеро вже не один рік перекриває городянам шлях від базару до проспекту Свободи після того, як пройдуть дощі.

Хто нестиме відповідальність за падіння дерева в Ужгороді? (ФОТО)

Сьогодні, близько 8.30, на проспекті Свободи, біля кафе НямНям дерево впало на три припарковані автівки.

Закарпатців інформують про зміни у реєстрації нерухомого майна

З початку року змінився порядок реєстрації нерухомого майна

Погорєлова просять не підвищувати тарифи на маршрутки

Голова Ужгородської міської організації партії «ВО «Батьківщина» Галина Козлова, надіслала офіційного листа меру Ужгорода Віктору Погорєлову, у якому йдеться про неприпустимість підвищення тарифів на пасажирські перевезення у місті.

Мерія просить ужгородців не залишати вночі автівки на узбіччях (ФОТО)

Міська влада враховуючи велику кількість автомобілів, яка використовується мешканцями на території міста в денний час, виконує основне прибирання вулиць і тротуарів від снігу вночі.

В Ужгороді травмуються пішоходи

Сьогодні зранку лунали скарги від обурених водіїв із наріканнями на неможливість пересування дорогами міста через суцільний на них льодовий покрив.

Влада збирається суворо проінспектувати цілодобові заклади міста  

Виконком Ужгородської міської ради на своєму засіданні в середу 9 січня торкнувся проблеми розритих ділянок, які лишаються після проведення ремонтних робіт. Залишені майстрами-аварійниками розриті траншеї можуть бути небезпечними для пересування пішоходів і проїзду транспорту. Було запропоновано функцію відновлення розритих ділянок закріпити за КШЕПом, хоча наразі існує чинний порядок видачі дозволів і відповідна процедура контролю. Головне, аби хоч щось змінилося на краще, бо досі зробити елементарне — зарити розрите — не поспішав ніхто.

За міські фінанси візьметься Харевич,   а Доктор за капбудівництво?

Кадрові ротації в міській владі розпочалися ще восени минулого року, коли заяви на звільнення подали перший заступник міського голови В. Трикур та секретар міської ради В. Щадей.

Коли нарешті в місті з’являться паркомати?

У бюджеті Ужгорода на поточний рік на платне паркування автомобілів закладено кошти в обсязі 136 800 грн. При цьому за самі паркувальні автомати минулого року з бюджету витрачено 269 тис. грн.

В Ужгороді сніг. Таксисти відмовляються виходити на нечищені маршрути  

У четвер 10 січня в місто нарешті прийшла зима. Снігом мело майже до полудня. Відтак ужгородські автодороги й пішохідні зони завалило снігом. Однак снігоочисна техніка на шляхах не з’явилася. Чи не тому навіть у центрі Ужгорода автомобілям було украй складно їхати, на деяких ділянках утворилися затори.

Прокуратура готує апеляцію по "Короні"

Прокуратурою готується апеляційна скарга на судове рішення про визнання приватизації «Корони» законною.

На виконкомі вирішили перевірити магазин "Рукавичка"

Сьогодні відбулося перше засідання виконкому у новому році. Було прийнято рішення про видачу підтверджень торговельної діяльності, про погодження цілодобового режиму роботи та   решту питань передбачених порядком денним.

Ужгород: як змінився порядок реєстрації нерухомого майна

Відповідно до Закону України “Про Державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень” та “Порядку державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, що затверджений постановою КМУ від 22.06.11 № 703, реєстрація речових прав на нерухоме майно (в тому числі земельних ділянок) проводиться органом державної реєстрації прав.

На ужгородців накладатимуть штрафи за неприбраний сніг

У зв’язку із погіршенням погодних умов нагадуємо про необхідність очищення прилеглих територій від снігу.

У австрійської фірми «AVE» вкрали контейнери.

В Ужгороді вкрали сміттєві контейнери на 6 тисяч гривень.

Міська податкова надала вдвічі більше консультацій у 2012 році

У 2012 році фахівці Ужгородської МДПІ надали 14 тис. консультацій. Це майже у 2 рази більше ніж у 2011 році.

55 % Ужгородського Водоканалу перейде в офшор, а в місто повернеться засилля будок і кіосків

Затвердження проекту рішення «Про надання дозволів на укладення короткострокових договорів сервітутного користування земельними ділянками» було чи не найбільш скандальним на останньому в 2012 році пленарному засіданні сесії міської ради.

Хто є хто у назвах вулиць Ужгорода

На прохання читачів газети «РІО» ми публікуємо стислі довідки про те, хто саме «приховується» за назвами вулиць, провулків та площ нашого міста. Виявляється, чимало мешканців обласного центру і не здогадуються, ким саме були ті видатні люди, імена та прізвища яких прикрашають настінні таблички-покажчики Ужгорода. А чимало хто з городян навіть не вміє правильно вимовляти ці назви.

Департамент міського господарства Ужгорода перевірив роботу АВЕ

1-2 січня Департаментом міського господарства проведено перевірку передачі контейнерних майданчиків для ТПВ фірмі АВЕ, яка з 1 січня 2013 року розпочала роботу щодо вивозу твердих побутових відходів у нашому місті. ТОВ АВЕ внесла інвестиції у формі обладнання на 5 млн. євро.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат