У Свято-Троїцькому храмі, що у Боздоському парку, ужгородські вірники відсвяткували Трійцю

Данило Баник, фото автора 29.06.2013 09:53 РАТУША

 

Православні християни відзначають велике свято — День Святої Трійці, або П’ятидесятниці — та ще одну важливу подію — День народження Християнської Церкви. З цієї нагоди Високопреосвященний Феодор, архієпископ Мукачіський і Ужгородський, провів урочисту службу у Свято-Троїцькому храмі, що в Боздоському парку.

З самого ранку чимало ужгородців зібралося перед храмом, аби долучитися до таїнства миропомазання і Божественної літургії з нагоди освячення дому Божого.

Від імені Церкви Високопреосвященний Феодор висловив подяку та вручив відзнаки людям, які долучилися до зведення Свято-Троїцького храму — відомому громадсько-політичному діячеві й меценатові Сергієві Ратушняку, а також Володимирові Химинцю, Василеві Готрі, Олександрові Черняку.

Церковнослужителі побажали вірникам, аби отримане благословення було запорукою любові й духовної наснаги в їхніх родинах, надихаючи на благочестиві вчинки і добрі справи.
На завершення урочистостей прихожани Свято-Троїцького храму запросили всіх до святкового столу, який підготували спеціально до торжества.

Данило Баник, фото автора

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат