Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1920, 20

Тепло — на вітер.   Картки без таксофонів.   Немає копій — нема угоди

До редакції зателефонував ужгородець Віталій Михайлович, який стурбований тим, що автономні котельні в місті тепло віддають… у повітря.

Для нормального освітлення міста треба   2,5 млн. грн. Коштів нема!

Днями у випуску новин «Факти» на каналі ICTV показали сюжет про нічний Ужгород. Україна довідалася про те, як найзахідніший обласний центр країни потопає у суцільних сутінках вечірньої і нічної пори.

Ужгороду не вистачає 439 каналізаційних люків

Обласному центру Закарпаття не вистачає 439 каналізаційних люків та 319 зливоприймачів. А це, як мінімум, 7% від загальної кількості оглядових колодязів та решіток. Про це KARPATNEWS.in.ua повідомили в прес-службі Ужгородської міської ради.

Вуличні підвідні газопроводи повинні обслуговуватися Закарпатгазом

30 січня в Ужгородській міській раді відбулася перша зустріч за участі керівництва міста, представників ДМГ, ПАТ Закарпатгаз та власників підвідних газопроводів – голів кооперативів, ОСББ. Метою обговорення була передача підвідних газових мереж на баланс міської громади з подальшим взяттям на обслуговування Закарпатгазом.

Міська влада просить власників авто не залишати автівки на узбіччях

Міська влада нагадує, снігоприбиральна техніка у вечірній час розпочинає роботу з розчистки доріг міста від снігу о 22:00. Не залишайте автомобілі в центрі міста на узбіччях вулиць у цей час, оскільки такі дії ускладнюють роботу спецтехніки.

Суд розгляне участь ужгородського депутата Волошина у корупційних схемах

У процесі розслідування справ, дотичних до резонансної «приватизації» готельно-ресторанного комплексу «Корона», працівникам Управління СБУ в Закарпатській області вдалося встановити факти, які можуть свідчити про корупційне діяння депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина.

Під будівництво доступного житла в Ужгороді можуть віддати територію колишньої військової частини

У вівторок під головуванням міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Темника відбулася всеукраїнська селекторна нарада, в якій взяло участь й Закарпаття

Труби централізованої системи опалення в Ужгороді розкрадають на металобрухт

Закарпатський інформаційний сайт clipnews.info виявив факт розкрадання в Ужгороді труб системи централізованого теплопостачання, від якої місто відмовилося - на користь автономного опалення.

Міська влада радитиметься з громадськістю про Генплан Ужгорода?

Сьогодні було підписане розпорядження міського голови про проведення консультацій з громадськістю.  

В Ужгороді три багатоповерхівки відключать від газу

У трьох багатоповерхівках на вулиці Грушевського «Закарпатгаз» проведе перевірку.


Протягом тижня ПАТ «Закарпатгаз» проведе планово-технічне обслуговування трьох багатоповерхівок на вулиці Грушевського в Ужгороді.

Влада підняла вартість міського проїзду

Натомість обіцяє покращити послуги... GPS-навігаторами й відеокамерами.

Власники «автономок» платитимуть за газ, як підприємства?

Минулого тижня в газеті «Дзеркало тижня» вий-шло інтерв’ю глави Націона-льної комісії, що здійснює державне регулювання в галузі комунальних послуг, Валерія Саратова. Чиновник вважає, що той, хто свого часу знайшов гроші на встановлення автономного опалення — багатий і, відповідно, своїм «багатством» пови-нен ділитися з державою.

Ужгородці їздитимуть на маршрутках за 2.30 грн.

На сьогоднішньому засіданні скандальне рішення таки було прийнято. Воно викликало чимало суперечок серед членів виконкому, однак більшість проголосувала за. Про це пише сайт Мукачево.net.

Нечищений від снігу Ужгород цього тижня «тонув»

Якщо минулого тижня в Ужгороді випав, як завжди несподівано, сніг і в місті склалася «ситуація SOS», то нинішнього тижня в Ужгороді інша біда — цей сніг (так само несподівано для комунальників) розтанув, а оскільки його практично не чистили, то пересування в місті перетворилося на суцільне долання перешкод.

З 1 січня 2013 року діють нові терміни звітності   для фізичних   осіб-підприємців

Постановою правління Пенсійного фонду України від 10 грудня 2012 р. внесено зміни до постанови правління Пенсійного фонду України від 8 жовтня 2010 р. «Про порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», а саме встановлено нові терміни подання звітності до Пенсійного фонду.

Приватний сектор вул. Лермонтова   з вини КП «Уж-світло» опинився поза цивілізацією

Мешканці з вул. Лермонтова (приватний сектор поблизу стоматполіклініки) скаржаться, що проживаючи майже у центрі Ужгорода, відчувають себе відірваними від цивілізації.

Іноземці могли   почати працювати   з ужгородськими ТПВ ще в 2006 році!

Влада не натішиться з роботи австрійської фірми AVE, пишуть деякі регіональні ЗМІ. За інформацією першого заступника міського голови В. Семаля, наразі існує домовленість із AVE про те, що впродовж поточного року діятимуть старі тарифи на збирання та вивезення сміття, але вже йдеться про те, аби підняти плату за послуги AVE для юридичних осіб.

До Ужгорода повернувся Ф. Ліст

Елемент перил, на якому «сидить» композитор уже привезли до обласної філармонії.
Нагадаємо, пам’ятник відомому композитору Ференцу Лісту знову зник перед новорічними святами. Невдовзі з’ясувалося, що пам’ятник знайшли на березі річки. Сьогодні комунальники повернуть його на звичне місце.

Джерело: Мукачево.net

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат