Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1800, 20

Податкова закликає ужгородців вчасно платити податки, бо так вигідніше

Згідно з п.126.1 Податкового Кодексу, якщо платник податків не сплачує узгодженої суми грошового зобов’язання та/або авансових внесків з податку на прибуток підприємств протягом визначених строків, такого платника податків притягують до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах:

Влада не сприйняла прохання мешканців   16-поверхівки виставити заслін майбутнім суїцидам

Після кількох самогубств, коли люди задля зведення рахунків із життям використовували ужгородський «хмарочос», 16-поверхівку на проспекті Перемоги, 2, мешканці будинку звернулися до влади з проханням вжити заходів, а саме перекрити вільний доступ до балконів на всіх майданчиках сходових маршів 16-поверхівки.

Ужгородським чиновникам палять автомобілі

Напередодні Великодня, а саме близько 5.30 ранку в суботу 4 травня запалав автомобіль на задньому дворі Ужгородської міської ради.

Небезпека згори. На ужгородців падають електроопори нічного освітлення

Про це на «гарячу лінію» редакції повідомив Андрій Гайналій. Зла пригода трапилася з чоловіком 30 квітня біля залізничного переїзду на перехресті вулиць Гагаріна й Української. Рухаючись на власному автомобілі, він раптово відчув сильний удар, що припав на дах автівки згори справа над пасажирським місцем, тож можна вважати, що чоловікові пощастило.

На набережній Незалежності та вулиці Боженка з понеділка відключать газ

З понеділка, 13 травня, ПАТ «Закарпатгаз» розпочне планово - технічне обслуговування (ПТО) газопостачального обладнання житлового фонду на набережній Незалежності та вулиці Боженка в обласному центрі. Про це повідомляє прес-служба товариства.

В Ужгороді пройде фестиваль «Сонячний напій-2013». ПРОГРАМА

В Ужгороді 9-12 травня в підвалах на вулиці Ракоці, відомих як «Совине гніздо» та площі Поштовій пройде фестиваль-ярмарок «Сонячний напій».

Ротаракт клуб «Ужгород» оновлює   пісочниці на вулиці Можайського   ФОТО

В чистий четвер Ротаракт клуб «Ужгород» подарував дітям радість. Завісши пісок у чотири пісочниці,   що знаходяться у дворах вул.Можайського 30,32 та 34 у яких давно вже був лише бетон та розфарбував їх у яскраво салатовий колір.   Діти активно долучились до акції та   намалювали свої шедеври на верхівках пісочниць.

13 травня завершується квартальний звітний період для ужгородських платників податків

Ужгородська міська податкова нагадує платникам податків, що 13 травня 2013 року закінчується квартальний звітний період.

Ужгородець "Рата": "Знищували все, що я зробив, натомість нічого не створивши"

Особистість закарпатського підприємця та політика Сергія Ратушняка добре відома далеко за межами Закарпаття. Більшість людей знає його, як двічі мера Ужгорода, народного депутата кількох скликань, кандидата у Президенти і загалом — як людину із чіткою життєвою позицією.

В Ужгороді пройде фестиваль "Швейк Тур" АНОНС

Фестиваль «Дні чеськоі культури в Ужгороді» відбудеться в обласному центрі наприкінці травня. За словами організаторів, це буде найдовший культурний захід в історії міста, адже триватиме впродовж   10 днів.

Графік Пасхальних Богослужінь та освячення пасок в Ужгороді

Куди піти святити паску в Ужгороді. Православні та греко-католицькі храми.

Апеляцію депутата Волошина розглядали без свідка і з мітингом під стінами суду

29 квітня Закарпатський апеляційний суд розглядав заяву депутата Ужгородської міськради І. Волошина (як відомо, раніше суд визнав депутата корупціонером). Свідок, викликаний у справі, не з’явився, проте засідання тривало без нього. Натомість під стінами суду тривав мітинг-пікет.

Ужгородська податкова просить звернути увагу на місцевий податок на нерухоме майно

ДПІ у м.Ужгороді нагадує, що з нового 2013 року, введено новий місцевий податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, запроваджений ст. 265 Податкового кодексу України.

Закарпатці можуть розраховувати на відкриття авіарейсу "Ужгород-Прага"?

За місяць авіакомпанія, що обслуговує рейси з Ужгородського аеропорту, остаточно визначиться, чи розпочне рейси в напрямку Ужгород-Прага-Ужгород. Про це телеканалу «Перший Діловий» повідомили представники компанії, що займається перельотами

За чиї кошти і як саме ремонтуватимуть   пл. Театральну?

Наприкінці березня під час прес-конференції міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов обіцяв із настанням тепла взятися за ремонти, зокрема і пл. Театральної. Площу обіцялося не просто підлатати, а відремонтувати капітально.

З тераси нового кафе-бару «Fellini» зловмисники викрали туї, які стояли тут усього день

Днями в Ужгороді гостинно відкрилися двері кафе-бару «Fellini», що в мікрорайоні «Білочка на розі вулиць Перемоги та Белінського. Гарний інтер’єр у стилі лаунж, особливо привабливий для молоді, зі шкіряними різнокольоровими диванами, ідеальною для спекотної пори прохолодою і простором, затишна атмосфера. Господарі подбали і про естетику прилеглої території: тротуар викладений бруківкою, висаджено молоді туї.

Обласну стоматологію залишили без даху

Донедавна тут можна було лікувати зуби без-коштовно. Щодня дан-тисти приймали близько сотні пацієнтів, третина
з яких — із навколишніх сіл, лікували дітей, пенсіонерів та соціально незахищених громадян.

Влада встановить   в Ужгороді понад сім десятків МАФів

Частина будок «виростуть» у історичному центрі.

Де в Ужгороді продаватимуть розсаду

В Ужгороді визначили місця для торгівлі весняною розсадою.

В Ужгороді вчителям хронічно   затримують зарплату

Сьогодні вже 25 квітня, а працівники шкільних та дошкільних закладів Ужгорода все ще не отримали аванс, який повинен надходити на зарплатні картки до 15 числа кожного місяця.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат