Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 460, 20

Нардепи та повії

Зазвичай кажуть: «Нардепи-повії». Для цього є багато підстав. Зараз Верховна Рада у нас найнепрофесійніша за всю історію новітньої України. Артисти, клоуни, фотографи, спортсмени. Всі, хто завгодно. І дуже мало тих, хто знається на юриспруденції, економіці чи геополітиці. Голосують нардепи за командою і мало хто поглиблено вивчає, за що він голосує.

Дифтерія: Як перевірити, чи потрібно вам робити щеплення

Останнім часом Ужгород опинився в центрі уваги всієї України. У нас 10 років не було виявлено жодного випадку захворювання на дифтерію, аж раптом із ознаками дифтерії госпіталізували аж 15 чоловік.

Регулярний авіарейс Ужгород—Київ—Ужгород зупинено   на невизначений час

Причина — початок осінньої навігації. Візуальні заходи на посадку через погану погоду — неможливі.

Як ужгородська мерія використовує бюджет?

Відбулася гаряча сесія міськради.

Свалявський «хімічний кит» «Сольва» — потужний хімзавод на Закарпатті у ХХ столітті

Із вливанням в економіку нашого краю іноземного капіталу наприкінці ХІХ— початку ХХ століть тут, і зокрема в Сваляві, поступово розпочалося формування хімічної промисловості, яка в подальшому стала самостійною галуззю капіталістичного, а за радянської доби — соціалістичного господарювання.

В історичній будівлі театру ляльок хочуть незаконно облаштувати громадську вбиральню

У газеті «Новини Закарпаття» № 42 від 19 жовтня 2019 року з’явилася інформація від Комунальної установи «Управління спільною власністю територіальних громад» Закарпатської обласної ради, надрукована найдрібнішим кеглем. Це — список об’єктів, які ця установа має намір передати в оренду та оголошує у зв’язку з цим вивчення попиту на право оренди.

Дифтерійна паніка

Вже понад 10 років на Закарпатті не виявляли такого небезпечного захворювання, як дифтерія. І раптом в Ужгороді зчинилася паніка. Станом на четвер із ознаками дифтерії вже було госпіталізовано 15 людей.

Екс-голова Закарпатської ОДА Москаль отримав орден від Угорщини

Колишньому голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю вручили орден «За військові та державні заслуги», який є найвищою нагородою в Угорщині. Орден Москалю вручив Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Іштван Ійдярто.

Мер Ужгорода знову не з’явився на судове засідання по справі   розтрати бюджетних коштів

У понеділок в Ужгородському міськрайонному суді мало відбутися засідання суду щодо розтрати 6,5 млн. бюджетних коштів при реконструкції комплексу «Совине гніздо».

Як простежити рух автобусів в Ужгороді?

Графік маршрутних автобусів Ужгорода включений до загальноукраїнської інтернет-мережі Rozklad.in.ua. Тепер рух маршрутних автобусів Ужгорода можна простежити в інтернеті ще за однією програмою.

«Військові заходили до квартир і забирали майно мешканців»...

Протиправні дії окремих бійців Червоної армії на Закарпатській Україні.

Судити по-новому

Нова влада занадто активна в своїх законодавчих потугах. Закони штампуються один за одним. Маючи абсолютну перевагу у всіх гілках влади, «Cлуги народу» без проблем протягують усе, що їм потрібно. На публіку кажуть, що це потрібно людям, але часто виходить так, що це потрібно для того, щоб ця влада залишилася на дуже довго. Як Путін у Росії.

У Балоги можуть відібрати мандат

Поліція повідомила про підозру в порушенні виборчого законодавства ще восьми членам ДВК.

В Ужгороді з вікна 5-го поверху випав однорічний хлопчик

Як повідомили в поліції, поки мешканка однієї з багатоповерхівок Ужгорода поралася на кухні, її однорічний син виліз на вікно і випав з 5-го поверху.

Погорєлов відсудив в Ужгорода 301 тис. грн.

Суддя Ужгородського міськ­районного суду Василь Бедьо ухвалив рішення про стягнення з Ужгородської міської ради 301 тис. грн. на користь колишнього мера Віктора Погорєлова.

«Військові заходили до квартир і забирали майно мешканців»...

Протиправні дії окремих бійців Червоної армії на Закарпатській Україні.

В Україні не чути голосу мудрості

Озвучу: ДО ЧОРТОВОЇ МАТЕРІ І ЛНР, І ДНР, І КРИМ! Визнати
тимчасово окупованою РФ і стрімко піднімати економіку і соціалку

Всіх пересаджати

Коли Зеленський йшов до влади, то обіцяв пересадити всіх корупціонерів від уже колишньої влади. Це спрацювало на електорат і допомогло Зеленському стати президентом.

Є звір ще страшніший

Закарпатські видання багато повідомляють про затримання організатора замаху на поліцейського чиновника Іванківа в Ужгороді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат