Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 440, 20

Прокуратура закінчила слідство щодо осіб, які створили «приватний кордон» із Угорщиною

Ми повідомляли про те, що ще в середині листопада 2017 року в Закарпатті   було затримано Аттілу Горвата, якого підозрювали у створенні так званого приватного кордону з Угорщиною, через який йшла контрабанда.

Хто дозволив будувати монстра в тихому провулку історичної   частини Ужгорода?

В самому історичному центрі Ужгорода, на початку вулиці Берчені, що веде до мікрорайону Шахта, в одному з тихих провулочків раптом почав рости каркас будівельного монстра.   Така будівля поблизу старих історичних будинків налякала їх власників. Хто міг дозволити будівництво? Хто проводив будівельну та архітектурну експертизи?

Середньовічні фрески знайдено на стіні реформатської церкви у Вишкові

Кілька місяців тому на стінах реформатської церкви села Вишково були виявлені середньовічні фрески.

Сергій Ратушняк про страхи і запобіжники щодо ринку землі

Відомий український політик Сергій Ратушняк поділився зі своїм баченням щодо ухваленого Верховною Радою законопроекту про продаж сільськогосподарської землі.

Землю можна буде продавати

Верховна Рада 13 листопада у першому читанні проголосувала за проект Закону № 2178-10 щодо продажу сільськогосподарської землі. Ще до розгляду цього питання в Раді перед будівлею парламенту відбувалися акції протесту.

Медициною Закарпаття керуватиме Єлизавета Біров

Нова влада Закарпаття вирішила нічого не ламати в керівництві обласною медициною. Голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко представив нового директора департаменту охорони здоров’я Єлизавету Біров (на фото справа).

Сесія міськради: Відшкодування за перевезення пільговиків, ОСББ та скандальні рішення

На сесії Ужгородської міської ради було гаряче. Вже традиційно містяни активно відстоюють свої позиції про наболіле. Цього разу мешканці ОСББ «Керченське-Ужгород» протестували щодо винесення питання продажу приміщень в будинку, де раніше діяли гуртки для дітей. Також вкотре представники ОСББ «Унгварський» наполягають на реалізації проекту, який виграв конкурс Громадських ініціатив ще у 2016 році.

Мерія подала апеляцію на рішення суду щодо скасування підвищеного тарифу на перевезення пасажирів

Мерія Ужгорода подала апеляцію на рішення суду щодо заборони підвищувати тариф на перевезення у міському транспорті.

Придбаний за 2,4 млн. грн. мерією евакуатор простоює вже рік

Рівно рік тому влада Ужгорода хизувалася придбанням новенького евакуатора, який обійшовся платникам податків у 2,4 млн. грн.

Для міста він став легендою і слава про нього вийшла за межі краю

До 100-річчя від дня народження славного ужгородця — Дмитра Снігурського.

Станція переливання крові потребує донорів усіх груп

На станції переливання крові б’ють на сполох: донорів усіх груп не вистачає. Хтось боїться, хтось приходить одноразово, аби допомогти родичам, хтось не знає протипоказань та всієї процедури.

Підприємцю відмовили у облаштуванні громадської вбиральні у ляльковому театрі

Ми писали про скандальні плани підприємців облаштувати в частині лялькового театру з боку площі Фенцика громадський туалет. Цього тижня заяву на оренду частини лялькового театру для облаштування там громадського туалету — відхилили.

СБУ пояснила, чому проводила обшуки в кабінеті заступника мера Ужгорода: Земельні махінації

Справа стосується 2014 року. Служба безпеки України повідомила про причини обшуку в кабінеті заступника мера Ужгорода Василя Гомоная.

У Верховній Раді озвучили схему контрабанди через Закарпаття і назвали прізвище організатора

Цієї середи відбулося засідання Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради, на якому виступив нардеп Олександр Сова.

Четверо нардепів від Закарпаття отримали компенсацію за проживання в Києві

У Верховній Раді оприлюднили список нардепів, які отримали компенсацію за оренду житла або проживання у готелі   Києва. Всього компенсацію за проживання в Києві в жовтні отримали 120 депутатів.

Володарем Суперкубка 2019 став ФК «Севлюш»

Минулої неділі відбувся суперкубковий матч між виноградівським «Севлюшем» та концовським «Витязем».

Фільм про легендарного берегівського лікаря Ліннера вже супроводжується українськими субтитрами

Фільм про легендарного берегівського лікаря Бертолона Ліннера вже перекладено на українську мову. Цей фільм було знято ще в 2017 році подружжям із Берегова Рітою та Саболчом Бундо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат