Нардеп Балога звернувся до МОЗ із проханням перевірити лабораторію «Астра-Діа»

08.10.2021 17:14 ПОЛІТИКА

Все через ніби-то фальшиві сертифікати про вакцинацію.

Народний депутат Віктор Балога звернувся до Міністерства охорони здоров’я з проханням перевірити діяльність лабораторії «Астра-Діа». Все через те, що у двох чиновників Мукачівської ОТГ було виявлено фальшиві сертифікати, на яких стояли печатки лабораторії «Астра-Діа».

Про це Балога написав на своїй сторінці у Facebook. «Сподіваюсь, що МОЗ зволікати не буде, бо бачу, що купівля-продаж підроблених сертифікатів про вакцинацію — це вже не окремі випадки, а реальне стихійне лихо», — написав Балога і оприлюднив «липові» сертифікати.

Заява Балоги дивна з огляду на те, що його соратник, лікар Віктор Петров, який був кандидатом у мери Ужгорода від команди Андрія Балоги, плідно співпрацює саме з лабораторією «Астра-Діа». І саме в клініці Петрова «Превеншн», аналізи робить лабораторія «Астра-Діа», яку Віктор Балога звинувачує у фальсифікаціях сертифікатів, пише Prozak.info.

У свою чергу в лабораторії «Астра-Діа» такі звинувачення спростовують і переконують, що лабораторія не проводить вакцинацій і не має повноважень видавати подібні сертифікати.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат