Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 380, 20

Ужгородські майстрині розпочали шити захисні маски

На запит суспільства ужгородські майстрині розпочали шити захисні маски. Може, вони і не надто дієві, зате потішні і настроєві — кажуть рукодільниці.

Випробування

Світ давно не був у такій паніці. Коронавірус, який пішов з Китаю, накрив майже всі країни Європи (за виключенням Чорногорії) і проліз у найвіддаленіші країни. У світі оголошено пандемію.

Еколог: Цього літа на Закарпатті може виникнути надзвичайна ситуація через відсутність води

Цей рік може стати справжнім випробуванням для влади Закарпаття через загрозу безводдя.

У Словаччині зіштовхнулися два українські автобуси — загинуло двоє заробітчан з Тячівщини

Трагедія сталася у Словаччині у ніч із вівторка на середу. Біля міста Ружомберок зіштовхнулися український автобус із туристами, які поверталися в Україну з Берліна, та український мікроавтобус «Мерседес Спринтер».

Тячівщина категорично проти об’єднання з Рахівщиною

На пленарному засіданні Тячівської райради депутати прийняли звернення до Президента України, парламенту та уряду з проханням зберегти Тячівський район як окрему територіально-адміністративну одиницю.

Роми мали намір відібрати будівлю, де базується ГО «Щасливі діти»

Будинок у мікрорайоні Шахта в Ужгороді став центром дитячої творчості та виховання.

Ігри в «нові обличчя» закінчилися

В Україні новий політичний рекорд. Уряд молодих «реформаторів» пропрацював усього 6 місяців. Олексій Гончарук мав непогану команду людей з чудовою освітою, але він таки не врахував, що доведеться йти проти системи і працювати під постійним наглядом олігархів. І коли міністри заходили на територію інтересів деяких кланів, то виник елементарний супротив тих, хто тримає Україну в кишені.

Знайшли цапа відбувайла

Рейтинг Зеленського різко падає. Навіть стійкі його прихильники зрозуміли, що час йде, а позитивних змін не сталося. Стало гірше. В оточенні президента вирішили терміново знайти крайнього в цій ситуації і легко знайшли — уряд Гончарука.

Єдиний закарпатський банк так і не вийшов із категорії збиткових

Нацбанк підбив підсумки за 2019 рік. Найприбутковішим банком за минулий рік став Приватбанк, прибутки якого склали 32,609 млрд. грн. Найзбитковішим банком став Правексбанк, збитки якого склали 121,502 млн. грн. П’ятірка найприбутковіших банків виглядає так:

Бураш: Закарпаття може представити свій туристичний потенціал на Днях України в Кошице

Організатор Днів України в Кошице, голова організації Feman Едуард Бураш розповів про можливість презентації туристичного потенціалу Закарпаття.

Закарпаття бореться з коронавірусом

Цього тижня було трошки страху з коронавірусом на Закарпатті. Спочатку було повідомлення, що чоловік з Берегівщини захворів і повідомив лікарям, що він не так давно в Угорщині контактував з китайцем. Лікарі госпіталізували чоловіка, але потім запевнили, що він здоровий і після закінчення карантину спокійно поїде додому.

На Закарпатті новий начальник обласної поліції

Про призначення нового начальника управління Нацполіції в Закарпатській області повідомив журналіст Віталій Глагола у своєму Телеграм-каналі. За інформацією джерел журналіста, новим начальником поліції Закарпаття призначено заступника начальника Головного управління Нацполіції в Київській області Олександра Шляховського.

На конкурс на посаду директора міської поліклініки документи подала лише одна претендентка

Термін подання документів для участі у конкурсі закінчився 24 лютого. На засіданні конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора КНП «Ужгородська міська поліклініка» розглядали кандидатуру Мирослави Брецко.

Визначено розміри штрафів за зірвані первоцвіти

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області звертається до всіх краян і закликає не зривати, не купувати ранньовесняні червонокнижні види рослин.

В Ужгороді триває збір підписів до петиції про розробку та реалізацію програми облаштування пандусів

Автор петиції, Олександра Несух, пише: «Соціальний розвиток м. Ужгорода в контексті розвитку всієї країни повинен бути спрямований на доведення певних місцевих соціальних стандартів до міжнародного (європейського) рівня, забезпечення нового рівня якості життя малобільних груп населення, передусім через створення безперешкодного життєвого середовища для осіб із обмеженими фізичними можливостями». Автор ратує також за облаштування пішохідних переходів із пониженими спусками при проектуванні та ремонті доріг загального користування.

Вдома — краще

Як проект «Б’ютифул Карпати» показує антидепресивне Закарпаття.

Як Закарпаття долучиться до Днів України в Кошице

Від 23 березня до 3 квітня в Кошице пройдуть чергові Дні України. Один із організаторів Днів України, голова громадської організації «Феман», радник мера Кошице з міжнародних питань Едуард Бураш розповів про особливості цьогорічного заходу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат