Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 480, 20

Яка ціна миру

Цей тиждень був напруженим. Дехто навіть натякав на початок нового Майдану. А все через те, що представник від України (колишній Президент України Леонід Кучма) на переговорах у Мінську підписав так звану формулу Штайнмайєра. Ніхто не знав, що це таке, але згодом було оприлюднено сам документ із підписом Кучми.

Воїн Закарпатської гірсько-штурмової бригади везе побратимів на найстаріший марафон Європи в Кошице

Воїн 128-ї Закарпатської гірсько-штурмової бригади Вадим Свириденко пройшов пекло боїв під Дебальцевим та Щастям. Його БТР потрапив на міну, Свириденко був покаліченим, але командир його врятував і переніс до автомобіля «Урал», де також було багато поранених воїнів. Автомобіль повинен був їхати в тил до наших позицій, але також потрапив на міну.

Вигнаний із Закарпаття Гайдай може очолити Кіровоградську ОДА

Колишній голова Мукачівської РДА, а згодом один із претендентів на першого заступника голови Закарпатської ОДА Сергій Гайдай планує стати головою Кіровоградської ОДА.

Водії мікроавтобусів заблокували КПП «Тиса» на українсько- угорському кордоні

Чомусь зараз саме в середу збираються величезні черги з мікроавтобусів, які везуть людей до Європи. Головним чином до Італії. Угорські митники працюють у штатному режимі згідно з правилами ЄС, тому на огляд одного автомобіля йде від 5-ти до 10 хвилин. Щоб не завантажувати міст, закарпатські прикордонники зупиняють проїзд доти, поки не пройдуть перевірку попередні транспортні засоби. Через це утворюються величезні черги саме з нашого боку.

Медична лабораторія OneLab в Ужгороді — кур’єр, аналізи за викликом та висока точність результатів

Мало хто може посперечатися з тим, що запорукою успішного медичного обстеження чи, якщо вже так сталося — лікування є досвідченість та майстерність лікаря та точність аналізів. Днями в Ужгороді відкрилася унікальна медична лабораторія OneLab з новим підходом до медичного лабораторного обстеження.

Ужгородська мерія списала 1,8 млн. грн. на новорічну ілюмінацію в березні й червні

Редакція zak-insider вирішила перевірити використання та освоєння грантових коштів Ужгородською міськрадою і виявила ряд цікавих фактів.

Чи дійсно Іштван Цап відновився на посаді першого заступника мера?

Прокуратура цього не знає і направила в мерію відповідний запит.

Наступними вихідними відбудеться обласний сільськогосподарський ярмарок «Золота осінь — 2019»

За ініціативи Закарпатської обласної державної адміністрації та Ужгородської міської ради 11—13 жовтня 2019 року в Ужгороді відбудеться обласний сільськогосподарський ярмарок «Золота осінь — 2019».

Чому глава Нацполіції України Князєв подав у відставку

Якщо пригадати, то Сергія Князєва було призначено керувати поліцією Закарпаття ще в липні 2015 року. Тоді він дійсно проявив себе дуже рішучим поліцейським. Преса писала, що Князєв оперативник і швидко подолає спротив корупціонерів та контрабандистів на Закарпатті.

Відновити правду про взаємодію партійно-радянського керівництва краю з репресивними органами

Друга світова війна, а з нею вступ радянських військ на Закарпаття, які наприкінці жовтня 1944 року повністю звільнили край від німецько-гортіївських окупантів, приніс його мешканцям чимало позитивних емоцій.

Майже два десятки послуг Ужгородського ЦНАПу можна   отримати онлайн

Через ряд послуг ужгородцям немає необхідності відвідувати ЦНАП, питання можна вирішити дистанційно. Через сайт міськради заявнику потрібно зайти на портал ЦНАП, обрати необхідну послугу і замовити її.

НАЗК виявило порушення в декларації мера Ужгорода

Ознаки декларування недостовірної інформації виявило Національне агентство з питань запобігання корупції за результатами повних перевірок декларацій міського голови Ужгорода Богдана Андріїва і голови Рахівської районної ради Василя Дана. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАЗК.

Центральний Ощадбанк у Закарпатті: Незрозумілі «ігри» керівництва

Останнім часом довкола центрального ощадбанку, що на Корзо, почали ширитися різні чутки, аж до закриття установи. На адресу редакції днями надійшов лист від працівників банку — 20 чоловік одного з відділів установи перебувають у «підвішеному» стані і не знають, чого чекати від завтрашнього дня.

«Пологові війни»

В Ужгороді триває протистояння навколо пологового будинку. У середу медики пологового вийшли на мітинг до міської ради з вимогами призначити керівником закладу переможницю конкурсу Вікторію Пантьо та закликали ужгородців виступити проти незаконних рішень міської влади. Проте ні міський голова, ні жоден представник міської влади до людей не вийшли. Медики кажуть, що і надалі відстоюватимуть свою позицію у правовому полі.

Термін на розміщення сітілайтів у центрі міста закінчився

Дозвіл на розміщення сітілайтів спливає 10 жовтня — нагадав у соцмережі журналіст Віталій Глагола. Виконком зобов’язаний його не продовжувати, а сітілайти — демонтувати.

Втрачене місто

Цими днями Ужгород відзначає день народження. Історики нарахували йому 1126 років. Цього ж року відзначається 100 років назві Ужгород. Про його історичну назву, якій понад тисячу років, чомусь ніхто не згадує. Бо чомусь це було пов’язано з політикою.

Від лікувальних ям до сучасних лікувально-санаторних комплексів

На підставі документальних свідчень та особисто побаченого тривалий час досліджую, як використовуються мінеральні води Закарпаття для лікування краян та й загалом гостей. Зацікавившись цим питанням, вивчив багато інформаційних джерел, відвідав не один лікувальний заклад і зрозумів, що вже в сиву давнину наші предки знали використовувати лікувальні властивості мінеральних вод.

Доторкані

Парламент в Україні почав активно працювати. Одним із перших рішень було зняття недоторканності з нардепів.

Ужгород історичний: Будувати не можна зберегти

Напевно, для того, аби відчути вповні красу і шарм інтелігентності Ужгорода, варто тут мати коріння. Аби вберегти його дух, який живе на стареньких тихих вуличках та у величних, ділових спорудах Малого Галагова, годилося би бачити в них давнє прекрасне місто, а не набір із цегли, скла, штукатурки, дерев’яних дверей та вікон...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат