Поліція більше не розшукує закарпатського активіста Павлова

10.05.2021 11:22 КРИМІНАЛ

Апеляційний суд відмінив рішення Ужгородського суду про обрання Павлу Павлову запобіжного заходу.

Як ми повідомляли, ще в 2017 році на об’їзній дорозі Ужгорода біля ресторану «Кілікія» автомобіль «Шкода» збив чоловіка, який переходив дорогу. Водій з місця ДТП утік.

Вже тієї ж ночі дивним чином на Березнянщині згорів автомобіль «Шкода» голови організації «Доста» Павла Павлова. У слідчих були підозри, що саме Павлов збив людину, а автомобіль спалив.

Лише в лютому 2019 року Павлову було вручено підозру про вчинення смертельної ДТП і за кілька днів відбувся суд щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

А в березні цього року суд виніс вирок — 6 років позбавлення волі. При цьому, Павлов із зали суду відразу після оголошення останнього слова втік і був оголошений у розшук.

Адвокати Павлова подали апеляцію на це рішення суду і воно не вступило в силу. А окрім того, адвокати оскаржили рішення і про запобіжний захід, який на думку сторони захисту виявився максимально жорстким. У своїй апеляційній заяві адвокати зазначили, що Павло Павлов не має кримінального минулого, має позитивну характеристику і виховує двох малолітніх дітей.

Апеляційний суд врахував ці зауваження і виніс рішення — скасувати рішення Ужгородського суду щодо обрання до Павла Павлова запобіжного заходу — тримання під вартою без права застави.

Цього рішення було достатньо, щоб Павлова забрали з бази МВС, як особу, яка перебуває у розшуку.

Таким чином, Павло Павлов може більше не ховатися і очікувати рішення Апеляційного суду, який або залишить у силі вирок Ужгородського суду про 6 років позбавлення волі, або ж скасує цей вирок.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат