Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 520, 20

Ольга Чонко: На часі є введення страхової медицини...

...аби покращити якість лікування пацієнтів і підвищити заробітну плату медпрацівника.

«Совине гніздо»: Вентиляція, системи безпеки та пересувні виставки

Відновити внутрішнє наповнення залів історико-культурного комплексу «Совине гніздо» беруться в Ужгородській міській раді.

На Закарпатті вже зафіксовано брудну боротьбу перед виборами — реєструють двійників

Як ми повідомляли, на майбутніх виборах до Верховної Ради жодна партія не взяла до прохідного списку представника угорської нацменшини. Крім того, влада України та ЦВК проігнорували прохання угорців про перегляд меж округів з метою створення Притисянського округу, де проживають компактно угорці. Це могло би гарантувати проходження хоч одного кандидата від 150 тисячної угорської громади до Верховної Ради. Але поки що ці прохання ігноруються.

Під Одесою нелюд-педофіл жорстоко вбив 11-річну дівчинку

Сергій Ратушняк вимагає повернення публічної страти збоченцям-убивцям.

У Хусті побудують будівлю суду за 88 млн. грн.

На будівництво суду було оголошено конкурс, однак ніхто не брався будувати суд і торги двічі відміняли. І ось зараз судова адміністрація підписала угоду з ТОВ «Будівельна компанія «МВ Груп», яка і побудує суд за понад 88 млн. грн. Про це йдеться на сторінці електронних торгів Прозорро.

Закарпатці можуть скористатися послугами найвідомішого автобусного перевізника в Європі

Один із найвідоміших автобусних перевізників Flixbus починає здійснювати обслуговування маршрутів із України в Європу. З цієї нагоди в Києві відбулася презентація.

Сміття. Вода. Повітря. Влада Ужгорода неспроможна вирішити проблеми, які несуть загрозу громаді

Проблеми, які несуть загрозу масових захворювань та смертей, влада міста вирішити не може.

Звільнено керівника управління СБУ в Закарпатській області Пахнюка

Заступник глави Адміністрації Президента Руслан Рябошапка оголосив про звільнення ряду глав управлінь СБУ, серед яких і керівник управління СБУ в Закарпатській області Володимир Пахнюк (на фото справа). Разом з ним звільнені також глави управлінь СБУ прикордонних областей — Одеської, Львівської, Чернівецької, а також главу СБУ Вінниччини.

Депутата Ужгородської міськради шукає поліція

Депутата Ужгородської міськради Івана Волошина оголошено в розшук. Про це йдеться на сайті МВС.

«За визначні заслуги…»

Нещодавно з Німеччини в Україну прилинула радісно-приємна звістка: нашого творчого побратима, члена національної Спілки письменників України, відомого журналіста, який уже відзначений міжнародними літературними преміями ім. Богдана Лепкого та «Кредо Франка», тричі лауреата закарпатської обласної премії ім. Федора Потушняка Андрія Дурунду за визначні заслуги на літературній ниві нагороджено Міжнародною премією ім. Вільгельма Магера.

«Взяла ониє та бух мене оним по оному онако»

Притча про недовареного когута і селянську хитрість.

В ужгородських водоймах купатися заборонено

Необлаштовані території, забруднене дно річки та інших водойм, відсутність облаштованого спуску до води, відсутність кабінок для перевдягання, вбиралень та, і це особливо важливо, відсутність чергових медика та рятувальника — ось ті причини, через які з початком купального сезону в Ужгороді купатися заборонено.

Чому мер Ужгорода вирішив залишити місто і сховатися в парламенті

У Харкові відбувся скандальний з’їзд не менш скандального політичного утворення «Довіряй справам». Цю партію створили мер Харкова Геннадій Кернес та мер Одеси Геннадій Труханов. Як кажуть у народі — в основі партії «погані Гени».

Важкий старт

Поки не відчувається різкого поступу. Протистояння нового президента та Верховної Ради триває. Парламент не підтримав законопроект Зеленського про покарання за незаконне збагачення. У Зеленського кажуть, що нардепи просто бояться, що потраплять під коток, яким каратимуть чиновників за незаконне збагачення.

Закарпатські школярки тріумфували на міжнародному конкурсі з української мови

Чотири закарпатські школярки ввійшли до числа кращих знавців української мови у 2019 році, виборовши три перші та одне друге місця на одному з найпрестижніших змагань зі знання української мови у світі — Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика.

Гора сміттєзвалища в Барвінку за рік виросла на 3 метри

Гора відходів на Ужгородському сміттєзвалищі у Барвінку за рік виросла на 3 метри по всьому периметру у 2 з половиною гектара. А прогнози щодо часу його експлуатації не змінились — намагатимуться дотягнути з переповненим полігоном до кінця року, бо новий розмістити немає де.

Творча майстерня традиційного народного музикування

27 травня в селі Нижнє Селище Хустського району в «Колибі опришків» відбулася майстерня зі скрипалем-віртуозом, лауреатом премії за охорону нематеріальної культурної спадщини Олексієм Томишиним.

Аттіла Віднянський: Від театрала нонкомформіста - до знаменитого європейського режисера

Коротка розмова зі знаменитим закарпатцем Аттілою Віднянським, який очолює Національний театр Угорщини, але з особливою любов’ю ставиться до свого дітища — Берегівського угорського національного театру.

Ліс — не лише деревина

Недеревні промисли в лісовому господарстві Закарпаття.

Генріх Розман: Кожного разу на Закарпатті паводки будуть руйнівнішими. Через людей

Повертаюся до цієї теми, бо болить. Усього два дні не таких вже й потужних опадів і половина нашої області опинилася під водою. Принаймні кажуть про те, що навіть у межах Ужгорода рівень води перевищив історичний максимум.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат