Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 620, 20

Затриманий на кордоні з Закарпаттям фінансовий аферист зі Швеції намагався покінчити життя самогубст

41-річного шведського бізнесменa Еміля Амірa Інгмaнсонa (Emil Amir Ingmanson), відомого як Мaкс Сервін, звинувaчують у тому, що він обдурив 22 тисячі пенсіонерів Швеції нa суму 2,4 млрд. шведських крон (247 млн. євро).

Вода в Ужгороді коштуватиме 25 грн.

Днями Водоканал, посилаючись на рішення НКРЕКП, поширив нові тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення.

На Закарпаття привезли копію Томосу про автокефалію Української Православної Церкви

У четвер, 7 лютого, в атріумі Закарпатської ОДА з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, митрополита Київського та всієї України Епіфанія єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ Варсонофій презентував точну копію Томосу про автокефалію Української Православної Церкви.

Пакетам — торба!

У Верховній Раді зареєстровано законопроект, який обмежить використання поліетиленових пакетів у супермаркетах.

Сніг на голову

Цього тижня потепліло і брили снігу та льоду посипалися з міських дахів...

Специфіка закарпатців: Дружні до Угорщини і лояльні до контрабандистів — соцопитування

У Закарпатській області наприкінці минулого року Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва та фірмою «Юкрейніан соціолоджі сервіс» за підтримки Посольства Великої Британії в Україні було проведене соцопитування, яке показало, що закарпатці таки трошки специфічні.

На Закарпатті зникли дороги

Ця зима не є якоюсь особливою, але наші дороги все одно не витримують. Влітку чиновники вихваляються тим, що десь щось полатали, десь щось заасфальтували, але всі ми навчені якістю тих ремонтів і латань, тому з острахом чекаємо зими, а потім і відлиги.

На Закарпатті хочуть відновити історичну стежку

Днями у Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася зустріч лісівників Воловецького та Міжгірського лісгоспу, працівників обласного управління та головою Правління громадської спілки «Регіональна туристична організація Закарпаття» Валентином Волошином та Олександром Бурсановим, керівником Туристичного товариства «Карпатські стежки».

Закарпатському професору Петру Лизанцю успіх пророкував академік Рильський

Відомий професор-гунгаролог, якому минуло 88 років, сімдесят — віддав Ужгородському університетові.

В Ужгороді з офісу депутата райради злодії винесли велику суму у валюті

В Ужгороді пограбували офіс депутата Ужгородської райради Роланда Цербера.

У Мукачеві від подружжя забрали десятьох дітей

Як виявилося, батьки пиячили і дітьми фактично не займалися.

Біля Ужгорода застрелився студент першого курсу університету

Трагедія сталася в селі Шишлівці біля Ужгорода.

У Чехії в страшній автоаварії загинув підприємець із Закарпаття

В автокатастрофі в Чехії загинув закарпатський підприємець Василь Пукман. Василь уже доволі давно жив у Чехії, мав бізнес, допомагав закарпатським заробітчанам, переймався долею України.

Словацька поліція затримала закарпатця, який у складі російської мафії займався рекетом у Італії

Як повідомляють словацькі ЗМІ, 39-річного мукачівця було затримано на КПП «Вішнє Нємєцке» — «Ужгород».

Чому ми опинилися у сніговій пастці

Для влади, як завжди, неочікувано прийшла зима. Випав сніг і все зупинилося. В кучугурах грузнуть таксі, автомобілі швидкої допомоги, маршрутні автобуси. Якщо сніг випав уночі, то на ранок рух паралізований. Бо лише в робочий час влада виганяє на дороги кілька стареньких тракторів з грейдерами, які зсувають сніг з дороги на узбіччя. І ці тракторці та ромів з лопатами влада гордо називає снігоприбиральною спецтехнікою.

Чому зупинилося будівництво «Корони»?

В Ужгороді розгорівся найбільший скандал за останні роки. Ще при мерові Погорєлові шустрі закарпатські ділки за копійки прихопили унікальний історичний готельно-ресторанний комплекс «Корона» в центрі Ужгорода. Легендарна «Корона» розцвітала при угорцях і чехах, переформатувалася у «Верховину» при комуняках і потім почала чахнути при незалежній Україні. Було багато конфліктів, заяв, протестів, але ділки прикупили суддів та прокурорів і все минулося. Почалася реконструкція, проект виглядав непогано.

Олег Григор’єв: Найцінніше, що можуть дати всі, але не кожен готовий — увага і небайдужість

На початку грудня Олег Григор’єв, адвокат, голова правління Правозахисного фонду «Розвиток», разом із Галиною Ярцевою та волонтерами Руху підтримки закарпатських військових організували акцію «Не будь баобабом» щодо збору коштів для вихованців психоневрологічних інтернатів, аби передати їм невеликі солодкі подарунки і привітати з Новорічними святами.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат