Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 640, 20

Волонтерів локалізували трьома ділянками в місті...

Нa черговому зaсідaнні міськвиконкому визнaчили три місця, де волонтери офіційно можуть проводити свої aкції тa збирaти кошти: Боздоський пaрк, Підзaмковий пaрк тa площa перед облaсним музично-дрaмaтичним теaтром у межaх Київської нaбережної.

Вибори-2019. Виборчі дільниці та агітація: В Ужгороді вже готуються до виборів

На засіданні Ужгородського міськвиконкому розглянули одразу три проекти рішень, присвячених виборам.

Ужгородські лікарню та поліклініку таки реорганізують

Медики Ужгородської мiської полiклiнiки даремно били на сполох. Ще минулого тижня на сесії міськради йшлося про те, що їхнiй заклад об’єднають з мiською лiкарнею. У такому випадку можливе скорочення персоналу та вiдтермiнування реформування закладу.

Як на Закарпатті рятують цуцика, якому петардою розірвало щелепу

Ця історія почалася з того, що ужгородські зоозахисники отримали повідомлення про те, що в Ужгороді виявили цуцика з пошкодженими щелепами. Коли цуцика побачили волонтери-зоозахисники, то були просто шоковані, бо щелепи були не просто пошкоджені. Верхньої щелепи фактично не було, а частина нижньої просто висіла.

«Не будь баобабом»: Ужгородці подарували свято підопічним семи психоневрологічних інтернатів на Зака

Відомий закарпатський правозахисник, громадський активіст Олег Григор’єв на початку грудня спільно з Рухом підтримки закарпатських воїнів провели рейд по психоневрологічних інтернатах області. «Наразі предметами першої необхідності та одягом в інтернатах забезпеченні, а от звичні для нас речі: цукерки та фрукти, для вихованців інтернатів щось особливе», — написав у кінці листопада Олег.

Як «накосити» 300 тис. грн. із міського бюджету?

Дивовижну авантюру провернув з коштами місцевого бюджету Ужгорода підприємець Іван Кочан. Із 1 березня цього року Іван Іванович почав вигравати закупівлі з бюджетних коштів. Почав, так би мовити, проявляти телепатичні здібності.

Сесія міськради: 32 мільйона гривень мерським перевізникам

«За» рішення про виділення наступного року 32 млн. грн. компенсації ужгородським перевізникам за безоплатний проїзд пільговиків проголосували 27 депутатів з 33, зареєстрованих на сесії міськради в четвер.

Мер, попри обіцянку, не закупив обладнання для стерилізації в Ужгородській ЦМКЛ

У березні цього року в стерилізаційному відділенні Ужгородської центральної міської клінічної лікарні вперше за 35 років зробили ремонт. Тоді мер Богдан Андріїв пообіцяв закупити цього року нове обладнання для відділення.

ID-картка або внутрішній паспорт

Що потрібно знати про новий документ?

Мукачівець, який незаконно заволодів чужою квартирою, сяде на 6 років

Злочинцем-шахраєм виявився юрист, який спеціалізувався на нерухомості. Цей юрист добре орієнтувався у питаннях придбання нерухомості. Одного разу він розробив схему і використав у ній свого сусіда-інваліда.

Чи «зливають» справу про корупційні діяння мера Ужгорода

Цієї середи відбулося перше судове засідання з розгляду справи щодо корупційного діяння мера Ужгорода Богдана Андріїва.

Як захистити беззахисних

У той час, коли в державі на рівні виживання знаходиться значна частина цілком здорових та активних людей, навіть важко уявити, як виживати незахищеним, чи навіть повністю беззахисним. Мова про людей з певними фізичними обмеженнями.

«Своєрідність письма, читабельність…»

Людно було днями в бібліотеці-філії № 2 Ужгородської ЦМБС на вулиці 8 Березня.

Чи законно закарпатський юрист за три роки дослужився до генерала

Полковник юстиції запасу, почесний працівник прокуратури України, ветеран прокуратури України Анатолій Маркевич на ресурсі «Резонанс» розповів про дивне присудження з нагоди Дня прокуратури звання генерала юристу з Закарпаття Олегу Ціцаку, — розповідає Prozak.info.

«Аллах Акбар» — це «Слава Богу». Тест на цивілізованість

Новина про те, що останнім часом почастішали випадки агресії ужгородців щодо іноземних студентів не дуже здивувала. Скоріше, засмутила... Темношкірі студенти-медики почали з’являтися в Ужгороді з 2014 року. Тоді з Луганського національного медичного університету до УжНУ було переведено 570 іноземних студентів-медиків, здебільшого, громадян Індії. Вони зразу стали для нашого люду екзотикою. Та все ж у багатонаціональному Ужгороді, який так пишається своєю толерантністю, не мало б бути ніяких проблем ще з кількома національностями. Але це за ідеального розвитку подій, який у цьому випадку, на жаль, не спрацював...

Люди похилого віку повинні отримувати гідну турботу від держави

Ми дивуємося, коли бачимо, що за кордоном люди старшого віку активно подорожують по всьому світу і насолоджуються життям. Натомість, у нас для людей старшого віку не створено жодних умов для гідного життя.

В Ужгороді презентували книгу Володимира Панова «Перший інвестор»

У вівторок в Ужгороді презентували книгу Володимира Панова «Перший інвестор».

Як на Закарпатті бунтували «євробляхарі»

Власники автомобілів на іноземній реєстрації провели ряд акцій по всій області. Були перекриті прикордонні пункти пропуску в Малому Березному, Солотвині, Ужгороді, Чопі і частково на КП «Лужанка».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат