Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 420, 20

Зеленський призначив нових голів райдержадміністрацій   на Закарпатті

Як ми повідомляли, було призначено головою Іршавської РДА Віктора Товстого. Згодом появилося розпорядження про призначення головою Свалявської РДА Романа Тарабія.

Ужгород увійшов у ТОП-10 найбезпечніших міст   в Україні

У темну пору доби найбезпечніше у своєму місті себе відчувають хмельничани. А ось найстрашніше живеться херсонцям. На це вказують дані, отримані під час опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

Затвердили бюджет: Скільки і на що витратить місто наступного року

У четвер на черговій сесії міськради депутати ухвалили бюджет міста на наступний рік — проект кошторису підтримали 27 депутатів. Заплановано, що бюджет міста становитиме 1,3 мільярда гривень. Бюджет цього року трохи більший — 1,45 млрд.

Що будують на БАМі в Ужгороді?

Активні роботи на одній з найвищих локацій обласного центру почалися кілька місяців тому. Майже два роки будівництво на цій ділянці було замороженим. І ось у другій половині 2019-го на територію новобудови на вулиці Університетській повернулися робітники та техніка.

Як уникнути приниження

Цього тижня окупанти на фронті вбили двох українських бойових спецпризначенців. Там стріляють щодня. Там нас ненавидять, а Путіну довіряють більше, ніж Зеленському. Там ходять на волі ті, хто знищував українських патріотів. А нам потрібно з ними якось примиритися. Бо президент пообіцяв мир.

Презентували проект бюджету Ужгорода

Мільярд 300 мільйонів гривень — таку суму заклали до проекту бюджету Ужгорода на 2020 рік. Про це у середу повідомив міський голова Богдан Андріїв. 12 грудня має відбутися голосування.

Тестування автобусів ЗАЗ в Ужгороді: Крім переваг пасажири   побачили й недоліки

Як повідомило видання 0312, 27 листопада в Ужгороді протестували ЗАЗ-А10 — низькопідлоговий автобус довжиною 8,2 м, що вміщує загалом 60 пасажирів, має 24 сидячі місця, зокрема і для людини на візку та маломобільних осіб.

Скейт-парк, соціальна майстерня та дитячий майданчик...

Визначено переможців бюджету громадської ініціативи в Ужгороді.

Невідомі вже тричі підпалювали дитячий будинок у Батьові

Як повідомляє видання Prozak.info, до редакції звернулася співробітниця Батьовського дитячого будинку, яка розповіла, що за останній час у цьому дитбудинку вже втретє стається пожежа, і всі пожежі, на її думку, є підпалами. Всі три рази загоряння ставалися на першому поверсі й вночі.

Тротуари біля базару «Білочка» в Ужгороді заблоковані торговцями

Пішоходам фактично неможливо пройти вулицею Белінського. На тротуарах йде торгівля. Муніципальна поліція не реагує.

Людвик Шимон: Якщо доля може бути обумовлена випадковістю, то свій шлях визначається розмахом діянь

22 листопада відомий вчений у галузі атомної фізики і фізичної електроніки відзначив 85-річчя.

Невиправдані надії

Шість років тому українці повстали проти совкової корупційної владної системи. Тоді влада Януковича знехтувала прагненням народу йти в бік Європи і люди вийшли на Майдан. Цей Майдан ще називали Революцією гідності.

Розпочалася щорічна акція «Напиши листа Миколаю!»

Про початок святкової акції написав на своїй сторінці у Facebook туризмознавець і «головний помічник святого Миколая» Федір Шандор.

7 гривень чи безкоштовний проїзд?

Мерія подала апеляцію на рішення суду щодо заборони підвищувати тариф на перевезення у міському транспорті.

З Баму до Дравців з вівторка курсуватиме новий маршрут — №24

Сім нових автобусів почнуть курсувати на маршруті № 24 в Ужгороді з наступного вівторка. Про це це повідомив міський голова Богдан Андріїв. Їздитимуть вони із БАМу до мікрорайону Дравці з 7-ї години ранку до 22-ї.

Понад тонну ківі зібрав закарпатський селекціонер Генріх Стратон

За 5 днів ужгородський селекціонер Генріх Стратон зібрав близько 1,3 тонни врожаю ківі.

Вибори щонайменше до трьох ОТГ на Закарпатті можуть бути зірвані

У відносинах центру й області щодо вперше затвердженого облрадою у вересні Перспективного плану ОТГ назріває скандал. Надісланий Закарпатською ОДА з місяць тому на погодження уряду і схвалений Закарпатською облрадою Перспективний план на 60 ОТГ тиждень тому повернувся з проектом розпорядження уряду, в якому попередньо погоджено уже лише 52 ОТГ. Як повідомили виданню Prozak.info в Закарпатській ОДА, у цей проект документа без пояснень причин чомусь не включені цілком спроможні Зарічанська, Оноківська і Сюртівська сільські ОТГ, які, за рішенням ЦВК, на 22 грудня 2019 року готуються до перших виборів.

Прокуратура закінчила слідство щодо осіб, які створили «приватний кордон» із Угорщиною

Ми повідомляли про те, що ще в середині листопада 2017 року в Закарпатті   було затримано Аттілу Горвата, якого підозрювали у створенні так званого приватного кордону з Угорщиною, через який йшла контрабанда.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат