Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5320, 20

Закарпаття одержало від податків понад 1млрд. 840млн.грн.

Понад 1млрд. 840млн.грн. надійшло до Зведеного бюджету Закарпаття. Це на 12,5 %, або на 205 млн. грн. більше, ніж за січень – листопад 2011 року.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатті

Що горіло, хто постраждав і які збитки від пожеж в області.

Чергове самогубство на Закарпатті

Cьогодні, 5 грудня вночі, до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що мешканець села Калини Тячівського району виявив труп свого 33-річного брата.

Закарпатські малюки відчули себе водіями авто (ФОТО)


Місто Перечин – маленький районний центр без жодного світлофора, але це було до 4-го грудня. Учора урочисто відкрили перше регульоване перехрестя… в дошкільному навчальному закладі «Теремок».

Туалет на вокзалі буде безкоштовним

Міністерство інфраструктури з 1 грудня прийняло рішення зняти оплату за користування туалетами на залізничних вокзалах.

До 10 тисяч гривень - заплатять штраф закарпатські ресторатори, якщо у них в закладах палитимуть

З 16 грудня 2012 року в Україні набуває чинності Зкон про заборону куріння в громадських місцях.

Несанкціоновані сміттєзвалища коштують ужгородцям 21,5 тис. в день

Прибирання та ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ у 2012 році обійшлося ужгородському бюджету у 7,84 млн. грн. На наступний рік на цю статтю Департамент міського господарства запросив від міста аналогічну суму.

Благодійний фонд просить допомогти зібрати техніку для потребуючих

Благодійний фонд «Спрут», свідоцтво про державну реєстрацію № 326 м. Ужгород, проводить збір орг- та побутової техніки для подальшої передачі найбільш потребуючим верствам населення в Ужгороді та Закарпатській обл.

У Мукачеві дбають про працевлаштування інвалідів

Одним з пріоритетних завдань центру зайнятості в місті Мукачево завжди залишається допомога незахищеним верствам населення, в тому числі людям з інвалідністю.

На Закарпатті створять єдину систему екстреної медичної допомоги

В Закарпатській області заплановано відкриття єдиної системи екстреної медичної допомоги. Губернатор Ледида вже доручив головам райдержадміністрацій розробити проекти рішень „Про передачу в обласну комунальну власність майна станцій (відділень) швидкої медичної допомоги” та подати їх на розгляд   сесій відповідних рад.

Апеляційний суд Закарпаття розглянув проблемні й неоднозначні моменти в новому КПК

Цей захід був проведений з ініціативи голови суду Миколи Крегула, який у вступному слові   підкреслив роль слідчого судді за новим Кримінальним процесуальним кодексом України, насамперед, у процесуальному контролі за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні.

Працівники ДАІ виявили 23 транспортні засоби з порушеннями норм у Закарпатті

Аналіз скоєння дорожньо-транспортних пригод показує, що більшість таких пригод за участю пасажирських транспортних засобів, що переобладнанні з недотриманням правил і стандартів, мають тяжкі наслідки, адже у таких автобусах, як правило, порушені більшість вимог технічних норм експлуатації. Саме тому, з метою виявлення таких транспортних засобів на території Закарпатської області розпочато комплекс відповідних заходів.

Пенсія трішечки зросте у Закарпатті (ВІДЕО)

Законом про бюджет на 2012-ий рік було передбачено кілька перерахунків соціальних виплат у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму. Такі зміни відбулися в січні, квітні та липні, на черзі - останній перерахунок цьогоріч. Із 1 грудня прожитковий мінімум для працездатних осіб складе 884 гривні, що на 28 гривень більше, ніж у листопаді.

Студенти ЗакДУ їдуть на стажування до Туреччини (Список)

Обрали кращих студентів факультетів економіки та туризму а також міжнародних відносин ЗакДУ для стажування в готельно-туристичних комплексах Туреччини.

МНС оголосив штормове попередження

4 грудня в Україні, крім південної частини, місцями — налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, вночі на півночі Лівобережжя місцями сильні опади; вночі в Україні, вдень в Криму пориви вітру 15-20 м/с.

Ужгородська міськрада звільнить 80 лікарів

Міська влада планує скоротити 80 лікарів та зменшити кількість ліжкомісць у лікарнях Ужгорода на 33 одиниці. Така пропозиція винесена на розгляд міськвиконкому, засідання якого відбудеться 5 грудня.

Податківці Закарпаття прислухаються до думок громадян

Понад два десятки пропозицій надійшло до органів державної податкової служби у Закарпатській області протягом жовтня-листопада 2012 року. Охочі залишали свої побажання щодо реформування податкової системи у скриньках, які розміщені у Центрах обслуговування платників податків, під час проведення засідань «круглих столів», семінарів, особистих зустрічей з керівниками податкової служби.

Богословсько-видавнича комісія готує до друку Служебник у Закарпатті (ФОТО)

30 листопада в Ужгородській українській богословській академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина під   головуванням професора, архімандрита Віктора (Бедь) відбулося   засідання богословсько-видавничої комісії академії по обговоренню проекту підготовленого до друку   Служебника.

450 родин наразі без домівки у Закарпатті

Близько 450 родин стоять в черзі на отримання земельної ділянки під забудову в селі Теребля, що на Тячівщині. Відповідні заяви жителів села підшиті в папки та припадають пилюкою. Задовольнити їх керівництво села не може. Про це повідомляє кореспондент каналу "М-Студіо".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат