Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5380, 20

На Закарпатті оголошено штормове попередження

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології вночі та вранці 22-го листопада по Закарпатській області очікуються тумани з видимістю 200-500 м, місцями 50-100 м.

У Закарпатті збиратимуть іграшки для знедолених діток

На Закарпатті стартує акція "Подаруй іграшку дитині".

Сьогодні у "Празі" нагородять найкращі громади України та Словаччини

У четвер, 22 листопада, в Ужгороді, у конференц-залі готелю «Прага» ( вул. Верховинська, 38) відбудеться заключна конференція «Європейський тиждень мобільності в Карпатах: просування сталої мобільності». Громади представлятимуть кращі приклади ЄТМ в 2012 році, ініціативи громадськості, обговорюватимуться перспективи покращення умов для пішоходів та велосипедистів. До участі в конференції запрошені представники громад Словаччини та Закарпаття, а також м.м. Івано-Франківськ, Київ, Львів, Луцьк, Чернівці.

Злочинність серед неповнолітніх зменшилася, кажуть в ОДА

У середу, 21 листопада, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулося засідання координаційної ради у справах дітей.

Закарпатським вчителям затримують платню  

Ще зовсім недавно, у жовтні прем’єр-міністр Азаров заявив, що «уряд постійно працює над покращенням престижності праці педагога». Зокрема над підвищенням рівня оплати праці вчителів. Прем’єр тоді пообіцяв: «На кінець 2012 року вона складе майже 3 тис. грн., а до кінця наступного – наблизиться до 3,5 тис».

"Хочеться, щоб УжНУ "звучав" в Україні на такому рівні, як Центр нейрохірургії та неврології"

Перед початком зустрічі з журналістами у прес-центрі Закарпаття Володимир Смоланка, який став лауреатом Національної медичної премії у номінації «Кращий практикуючий лікар» і який наразі є головним і єдиним конкурентом Федора Ващука на завтрашніх виборах ректора УжНУ, розповів виданню Закарпаття онлайн про свій настрій напередодні виборів.

Через Інтернет власники касових апаратів спілкуватимуться з податковою

З наступного року підприємці, які працюють з касовими апаратами, звітуватимуть до податкової в автоматичному режимі. Це стане можливим завдяки впровадженню електронної контрольної стрічки реєстраторів розрахункових операцій.

Встановили особу хлопця, який нещодавно втопився у Закарпатті

20 листопада об 11.40 встановили особу загиблого, якого виявили 18 листопада о 9.54 в руслі річки Тиса, поблизу с. Костилівка, Рахівського району.

МНС-ники знешкодили артилерійський снаряд у Закарпатті

20 листопада о 17.45 група піротехнічних робіт АРЗ СП вилучила та знешкодила артилерійський снаряд 152 мм - 1од. часів Другої світової війни.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Дитячі пустощі прихвели до пожежі у Закарпатті.

Кілька СЕС оштрафували на 28 тисяч гривень у Закарпатті

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало Виноградівську, Іршавську, Міжгірську, Свалявську, Хустську, Рахівську районні та Мукачівську міську санітарно-епідеміологічні станції Закарпаття загалом на 28 тис. грн за зловживання монопольним становищем.

Майбутнє за програмами лояльності, переконують експерти

Три чверті споживачів у світі володіють карткою хоча б однієї програми лояльності, а у третини споживчого співтовариства карток дві або більше. Однак після бурхливого розвитку в 2000-ті, маркетинг лояльності вступив у період спаду. Все тому що відбулася інфляція самого поняття «знижка», а в основі більшості бонусних програм лежать незрозумілі принципи і нецікаві споживачам винагороди, пояснюють експерти. Тим не менше, вже зараз маркетологи працюють над тим, щоб розробити нові стратегії і технології, щоб зацікавити покупця і принести прибуток рітейлеру.

Банкіри: продаж валюти перейде на "тіньовий" ринок

Введення 15% збору в Пенсійний фонд з продажу фізособами готівкової іноземної валюти віддалить девальвацію гривні, але створить тіньовий валютний ринок.Таку думку озвучив аналітик "Ерсте Банку" Мар'ян Заблоцький.

Василя Варцабу представлять як нового начальника Закарпатського УМВС

Як вже повідомлялося, начальником УМВС України у Закарпатській області призначений добре відомий ужгородцям генерал-майор міліції Василь Варцаба. В Ужгород він повертається з сусідньої Івано-Франківщини, де донині очолював обласну міліцію.

Заключна конференція Європейського тижня мобільності пройде в Ужгороді

У четвер, 22 листопада, в Ужгороді, у конференц-залі готелю «Прага» (вул. Верховинська, 38) відбудеться заключна конференція «Європейський тиждень мобільності в Карпатах: просування сталої мобільності».

Прикордонний контроль – основний формат діалогу прикордонників з громадянами (ФОТО)

На шляху свого реформування Державна прикордонна служба України чи не основну увагу приділяє покращенню прикордонного контролю. Адже враження про нашу державу починається з кордону, де першими гостей зустрічають прикордонники.

МНС-хроніка за добу

19 листопада   о 10.55 поступило повідомлення про ДТП в м. Мукачево,   по вул. Автомобілістів. Водій вантажного автомобіля марки «Мерседес-Аксор», д.н.з. SKOLJ 16-2 KN, гр. Буряк В.П., 1982 р.н. не впорався з керуванням   спричинив перекидання автомобіля на зустрічну смугу,   внаслідок чого зіткнувся з легковим автомобілем ВАЗ 2105, д.н. 693-50 РЕ, власник гр. Пилиненко І.П., 1967 р.н. Рух транспорту частково був обмежений. Внаслідок ДТП загиблих та травмованих не має. На місце ДТП залучалось чергове відділення ДПРЧ-17 м.Мукачево.

На Закарпатті звільнили двох начальників прикордонних загонів?

Як стало відомо «Новинам Закарпаття», з достовірного джерела на Закарпатті звільнили двох начальників прикордонних загонів.

Прискорити підготовку державної програми розвитку   Карпат

Майже   два роки минуло, як   обласною радою   було   прийнято   рішення про реалізацію положень Резолюції та Рекомендацій Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи щодо сталого   розвитку гірських регіонів на прикладі   Карпатських гір.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат