Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5420, 20

Машиніст із Мукачева отримав нагороду від Президента

За вагомий особистий внесок у розвиток автомобільної галузі, забезпечення будівництва, ремонту й утримання доріг, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Указом Президента України нагороджено Лукечу Юрія Юрійовича ­– машиніста навантажувача філії «Мукачівська дорожньо-експлуатаціна дільниця» дочірнього підприємства «Закарпатський облавтодор» акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»

Одинадцятикласників запрошують на навчання в юридичній академії

Національна академія Служби безпеки України (м. Київ) та Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного університету «Юридична академія України ім. Я.Мудрого» (м. Харків) оголошують набір курсантів на денну форму навчання на 2013 рік за спеціальностями: «Правознавство», «Філологія» (перекладач-референт) та «Державна безпека».  

Артилерійський снаряд знешкодили на Ужгородщині (ФОТО)

12   листопада, об 11:20 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в районі лісового масиву неподалік села Стрипа Ужгородського району виявлено підозрілий предмет, схожий на вибухонебезпечний. На небезпечну знахідку, збираючи гриби, натрапив місцевий мешканець.

Закарпатців запрошують завітати на свята до свалявського Будинку дитини

Саме зимові свята – чудова нагода ще раз   висловити свою любов та доброзичливе ставлення до ближнього. Немає в світі малюка, котрий в довгоочікуваний вечір не мріяв би про щось надзвичайне. Хіба можливо змалювати ту трепетну радість, коли дитина знаходить у себе у чобітку довгоочікуваний подарунок!

Дослідження: наскільки українці толерантні до біженців

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему «Біженці в Україні: ставлення населення та мас-медіа». У ході засідання було презентовано результати моніторингу рівня толерантного ставлення до біженців та шукачів притулку у Закарпатській області.

Єрусалимська Плащаниця Богородиці прибула до Ужгорода (ФОТО)

Напередодні о 17.00 сотні священнослужителів єпархії та тисячі віряни на чолі із Високопреосвященнішим Феодором, архієпископом Мукачівським і Ужгородським зустріли святиню в місті над Ужем.

2 неповнолітніх ужгородців госпіталізовані через ДТП

За вихідні дні В Ужгороді та Мукачівському районі у дорожньо-транспортних пригодах постраждало троє неповнолітніх.

У словацькому консульстві до 14 грудня не прийматимуть документи для шенгенських віз

У зв’язку із проведенням реконструкції будівлі Генерального консульства Словацької Республіки в Ужгороді з 22 листопада 2012 року по 14 грудня 2012 буде призупинено прийом документів для оформлення шенгенських віз та дозволів на проживання.

Кабмін вирішив, у яких регіонах наступить покращення

(мовою оригіналу) Перераспределение бюджетных средств произойдет в пользу пяти регионов, в том числе и   Закарпатской области. А от кого заберут и не следствие ли все это прошедших выборов — не сообщается.

Заступник прокурора Закарпаття Мухін таки звільнився (ОФІЦІЙНО)

Генеральною прокуратурою України задоволено рапорт Віталія Мухіна про звільнення   з посади першого заступника прокурора Закарпатської області за власним бажанням у зв’язку із сімейними обставинами.

Таких гарних вбиралень УжНУ досі не мав (ФОТО)

У головному корпусі УжНУ закінчився перший етап ремонту вбиралень — на п’ятому поверсі, де навчаються   студенти Інституту іноземної філології та географічного факультету. Основна частина роботи виконана й на четвертому поверсі   філологічного факультету. Федір Ващук, в. о. ректора УжНУ, доктор технічних наук, професор, разом з керівниками факультетів оглянув стан виконаних робіт.

Прикордонники спростовують факт збору ними коштів для прискорення проходження кордону

У відповідності до Закону «Про прикордонний контроль», до пріоритетних напрямків Державної прикордонної служби відносяться завдання щодо забезпечення ритмічності, пропускних операцій, недопущення черг та конфліктних ситуацій, додержання законності на Державному кордоні.

Закарпатські опозиціонери подали до суду на ОВК 68 округу

Голова ОВК Дударєва Л.В., секретар ОВК Ганич С.В. та юрист ОВК Жихарєв О.В. замітають сліди фальсифікацій у виборчому окрузі № 68, - стверджують у ВО “Батьківщині”.

П’ять правил безпечної їзди автомобілем в дощ

Погіршення погодний умов негативним чином впливає на безпеку руху, підвищуючи ризик виникнення дорожньо-транспортних пригод. У зв'язку з цим Державтоінспекція Закарпаття нагадує водіям прості, але такі важливі правила безпечної їзди в дощ:

Вночі у Закарпатті горіла церква

9 листопада о 00:02 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в селі Руська Мокра Тячівського району горить греко-католицька церква «Успіння Пресвятої Богородиці». Даний дерев’яний храм був збудований у 1945 році.

В Україні можуть зупинити виготовлення автомобілів Skoda

Міністерство фінансів України ініціює зміни до Податкового Кодексу в частині збільшення акцизного збору на кузови для автомобілів.

Щеплення проти грипу в Україні наразі зробив приблизно кожен сотий українець

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я із посиланням на Центр грипу та ГРВІ Центральної СЕС МОЗ України.

Зоологічний музей УжНУ матиме окреме приміщення

Про це повідомив доктор технічних наук, професор Федір Ващук, в.о. ректора УжНУ під час зустрічі з викладачами і студентами фізичного факультету. Він також оглянув навчальні приміщення та лабораторії та озвучив пріоритетні напрями розвитку університету.

На 483,7 мільйони гривень наповнився бюджет Ужгорода завдяки податкам

До місцевого бюджету протягом десяти місяців спрямовано 2012 року 231,7 млн. грн. У порівнянні з минулим роком надходження зросли на 32,3 млн. грн.

Закарпатські діти малюнком показали, що хочуть бути лікарями та вчителями

Про це діти повідомили через малюнок. Днями Рахівський та Тячівський районні центри зайнятості провели конкурс дитячого малюнка «Професія моєї мрії» серед дітей молодшого шкільного віку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат