Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5360, 20

На сесії Берегівської ради розглянуть питання відшкодування рецептів хворим з нирковою недостатністю

26 листопада за участі голови Берегівської районної ради А. Бігарі та його заступника А. Браун, а також керуючого справами виконавчого апарату ради Г. Ласлов відбулося засідання постійної депутатської комісії районної ради з питань бюджету.

Закарпатські студенти обговорювали збалансований розвиток економіки регіонів України

26 листопада 2012 року в Інституті економіки та міжнародних відносин відбулася наукова студентська конференція на тему "Збалансований   розвиток економіки регіонів України". В конференції взяли участь студенти 1 курсу спеціальностей "Фінанси", "Економіки підприємства", "Обліку і аудиту".

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, хто постраждав і які збитки від вогню - читайте хроніку за останню добу.

Духовенство з Ужгорода привітало Митрополита Володимира з 77 річчям (ФОТО)  

УУБА - КаУ привітала Блаженнійшого Митрополита Володимира з 77 річчям з Дня народження та 10-річчям реформування ним вищої духовної освіти в Україні.

10 версій кінця світу (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

Национальное управление США по воздухоплаванию и исследованию космического пространства (NASA) решило внести ясность в связи с гигантским количеством слухов и предположений о конце света в 2012 году.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, хто постраждав і які збитки від вогню - читайте хроніку за останню добу.

Закарпаття матиме перспективу притоку бізнес-туризму  

У вівторок, 27 листопада, о 15.00 у приміщенні готелю «Прага» відбудеться прес-конференція з нагоди підписання керівництвом готелю договору про входження в мережу готелів бізнес-класу «Аккорд Готелі».

Про статистику СНІДу у Закарпатті - розкажуть експерти

Cьогодні, 26 листопада об 11.00 у конференц-залі обласного Центру з профілактики та боротьби із СНІДом (Ужгород, вул. Другетів,72 ) відбудеться прес-конференція до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми.

Дівчина намагалася піти з життя у Закарпатській області

Надзвичайна пригода сталася напередодні.
Дівчина вирішила покінчити життя самогубством, стрибнувши з мосту у річку. Висота мосту близько трьох метрів. Зараз дівчина 1991 року народження перебуває у лікарні.  

З 1 січня 2013 року зміниться порядок реєстрації нерухомого майна

Відповідно до Закону України “ Про Державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень” та “Порядку державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 22.06.2011 № 703, реєстрація речових прав на нерухоме майно (в тому числі земельних ділянок) буде проводитися органом державної реєстрації прав.

Звірятко чекає на вас!

У вас є домашній улюбленець? Якщо нема — хутчіш шукайте тваринку на сайті газети РІО - Rionews! :)

В Ужгороді відкрилася виставка відомого фотографа-документаліста "Туберкульоз без прикрас" (ВІДЕО)

Фотограф-документаліст із Хмельниччини Максим ДОНДЮК привіз на виставку до Ужгорода свої роботи, які більше, ніж знімки.Це впіймане об’єктивом життя людей, хворих туберкульозом. Те, що не змогли затримати ґрати і тубдиспансери, закарбували світлини... Бачили виставку і спілкувалися з фотографом-документалістом Галина СЕРНІВКА та ОРЕСТ   ТКАЧ.

На Перечинщині відкрили спортивний майданчик за 420 тисяч гривень

У четвер, 22 листопада, у селі Порошково у Перечинському районі відкрито сучасний спортивний майданчик з акриловим покриттям. Церемонію відкриття спортивного поля відвідав і заступник голови облдержадміністрації Іван Качур.

На мукачівських підприємствах виявили наднормовий викид оксиду вуглецю

Держінспекторами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області проведено планову перевірку ТОВ “Угова ЛТД” на предмет дотримання вимог природоохоронного законодавства в частині охорони атмосферного повітря. За результатами перевірки виявлено наднормативний викид оксиду вуглецю при функціонуванні стаціонарного джерела викиду. За виявлені порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 1 посадову особу на суму 119 грн.

Заступник голови ОДА відповість на питання громадян

У п’ятницю, 30 листопада, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

Україна третя у рейтингу найбільш байдужих країн

У рейтингу країн з найбіднішими емоціями Україна розташувалася на третьому місці, розділивши його з сусідами — Росією та Білоруссю, а також із Казахстаном, Киргизією, Мадагаскаром і Непалом.

На Закарпатті звільнилися 32 тис. працівників, натомість працевлаштувалися   26,5 тис.

Середньооблікова кількість штатних працівників підприємств, установ та організацій (далі – підприємства) Закарпатської області у січні–вересні п.р. становила 190,6 тис. осіб, що на 2,0% нижче показника за січень–вересень 2011-го року.

Програма TEDxUzhgorod

“Ідеї, які варті поширення”, — саме під таким гаслом проводяться конференції TEDx. Події формату TEDx користується у світі надзвичайною популярністю, в Україні подібні заходи проходять лише в кількох містах. В Ужгороді така подія відбудеться 24 листопада 2012 року під назвою TEDxUzhgorod.

Двоє військових загинули у ДТП у Закарпатті (ФОТО)

22 листопада о 9.37 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Берегово- Велика Копаня між населеними пунктами Підвиноградів та Фанчиково, що на Виноградівщині.

Завершився україно-шведський проект для викладачів-журналістів УжНУ (ВІДЕО)

Європейський медіа-досвід для вітчизняних ЗМІ. Студенти Ужгородського національного університету відділення журналістики зустріли гостей зі Швеції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат