Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5300, 20

На Закарпатті оголосили конкурс про найкращу ялинку, виготовлену власноруч

До Нового року залишилося менше місяця, і закарпатці все частіше замислюються над тим, як проведуть це свято. Незабаром кожен обиратиме, якою ялинкою прикрасити оселю: живою, штучною або.... виготовленою власноруч!

Закарпатським угорцям пропонують роботу за кордоном

Нещодавно у Берегові відбулася презентація нового кадрового агентства під назвою KarpatJob. Організатори - брати Акош і Денніс Торок з Угорщини розповіли про мету проекту. В першу чергу офіс працюватиме для того, аби відшукати роботу для закарпатських угорців. І головним чином за кордоном.

Молоді активістки зможуть реалізувати соціальні проекти у Закарпатті

Юні лідерки з України, Молдови та Білорусі створили стратегію розвитку в регіональних громадах трьох країн під час міжнародної зустрічі “Благодійна діяльність молоді об’єднує країни” в Києві. І вже незабаром активні дівчата реалізують проекти (у тому числі в Закарпатті), чим покращать якість життя своєї громади, додадуть ковтка свіжого повітря мешканцям різних місцевостей трьох країн і це буде черговим успіхом у становленні молодих жінок трьох країн. Та успіх для них — не кінцевий результат — це подорож життям.

Для святкування Нового року в Закарпатті вирубають 60 тис. дерев

"Традиція прикрашати оселі ялинками приносить клопоти не лише господарям осель, але й державній лісовій охороні", -- поскаржився сьогодні, 5 грудня, на брифінгу в ОДА перший заступник начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Пукман.

У закарпатській Гечі завершили ремонт будівлі сільради і відкрили маданчик для дітей (ФОТО)

Днями у селі Геча відбулися урочистості з нагоди завершення капітального ремонту будівлі, де розташовані сільрада та місцевий ФАП. До фінансування робіт долучилися районний бюджет, спільний проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”, місцева громада, а також фундації з Угорщини.

Закарпаття одержало від податків понад 1млрд. 840млн.грн.

Понад 1млрд. 840млн.грн. надійшло до Зведеного бюджету Закарпаття. Це на 12,5 %, або на 205 млн. грн. більше, ніж за січень – листопад 2011 року.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатті

Що горіло, хто постраждав і які збитки від пожеж в області.

Чергове самогубство на Закарпатті

Cьогодні, 5 грудня вночі, до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що мешканець села Калини Тячівського району виявив труп свого 33-річного брата.

Закарпатські малюки відчули себе водіями авто (ФОТО)


Місто Перечин – маленький районний центр без жодного світлофора, але це було до 4-го грудня. Учора урочисто відкрили перше регульоване перехрестя… в дошкільному навчальному закладі «Теремок».

Туалет на вокзалі буде безкоштовним

Міністерство інфраструктури з 1 грудня прийняло рішення зняти оплату за користування туалетами на залізничних вокзалах.

До 10 тисяч гривень - заплатять штраф закарпатські ресторатори, якщо у них в закладах палитимуть

З 16 грудня 2012 року в Україні набуває чинності Зкон про заборону куріння в громадських місцях.

Несанкціоновані сміттєзвалища коштують ужгородцям 21,5 тис. в день

Прибирання та ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ у 2012 році обійшлося ужгородському бюджету у 7,84 млн. грн. На наступний рік на цю статтю Департамент міського господарства запросив від міста аналогічну суму.

Благодійний фонд просить допомогти зібрати техніку для потребуючих

Благодійний фонд «Спрут», свідоцтво про державну реєстрацію № 326 м. Ужгород, проводить збір орг- та побутової техніки для подальшої передачі найбільш потребуючим верствам населення в Ужгороді та Закарпатській обл.

У Мукачеві дбають про працевлаштування інвалідів

Одним з пріоритетних завдань центру зайнятості в місті Мукачево завжди залишається допомога незахищеним верствам населення, в тому числі людям з інвалідністю.

На Закарпатті створять єдину систему екстреної медичної допомоги

В Закарпатській області заплановано відкриття єдиної системи екстреної медичної допомоги. Губернатор Ледида вже доручив головам райдержадміністрацій розробити проекти рішень „Про передачу в обласну комунальну власність майна станцій (відділень) швидкої медичної допомоги” та подати їх на розгляд   сесій відповідних рад.

Апеляційний суд Закарпаття розглянув проблемні й неоднозначні моменти в новому КПК

Цей захід був проведений з ініціативи голови суду Миколи Крегула, який у вступному слові   підкреслив роль слідчого судді за новим Кримінальним процесуальним кодексом України, насамперед, у процесуальному контролі за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні.

Працівники ДАІ виявили 23 транспортні засоби з порушеннями норм у Закарпатті

Аналіз скоєння дорожньо-транспортних пригод показує, що більшість таких пригод за участю пасажирських транспортних засобів, що переобладнанні з недотриманням правил і стандартів, мають тяжкі наслідки, адже у таких автобусах, як правило, порушені більшість вимог технічних норм експлуатації. Саме тому, з метою виявлення таких транспортних засобів на території Закарпатської області розпочато комплекс відповідних заходів.

Пенсія трішечки зросте у Закарпатті (ВІДЕО)

Законом про бюджет на 2012-ий рік було передбачено кілька перерахунків соціальних виплат у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму. Такі зміни відбулися в січні, квітні та липні, на черзі - останній перерахунок цьогоріч. Із 1 грудня прожитковий мінімум для працездатних осіб складе 884 гривні, що на 28 гривень більше, ніж у листопаді.

Студенти ЗакДУ їдуть на стажування до Туреччини (Список)

Обрали кращих студентів факультетів економіки та туризму а також міжнародних відносин ЗакДУ для стажування в готельно-туристичних комплексах Туреччини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат