Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5260, 20

Освятили каплицю — біля райвідділу міліції у Тячеві (ФОТО)

На святі відкриття каплиці, зведеної на честь та ім’я Святого архангела Михаїла, були присутні начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба, керівництво та особовий склад Тячівського районного відділу міліції.

Закарпатські школярі малювали Чопську митницю

Днями Чопська митниця запропонувала Великоберезнянській школі-інтернат   провести конкурс дитячого малюнку “Митниця – очима дітей”. Сьогодні (17.12.12) на базі цього навчального закладу відбувся відбір найкращих художніх творів. З’ясувалося, у дитячому сприйнятті робота митників виглядає досить серйозно та відповідально, і обов’язково пов’язана з перевіркою громадян та автомобілів на кордоні.

Медики УжНУ навчатитмуться в Інституті патології хребта

Відтепер студенти можуть навчатися і проходити стажування в Інституті патології хребта і суглобів ім. М. І. Ситенка НАМН України. Відповідну угоду у четвер, 13 грудня, підписав ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук.

Ужгородські школярі вражені міліцією (ФОТО)

Днями учні кількох ужгородських шкіл знайомилися з історією крайової міліції, відвідавши музей УМВС. Існує музей ще з 1986 року. Матеріали, представлені тут, збиралися з часу заснування управління міліції, тобто з 1945 року.

До уваги платників податків

З 1 січня 2012 року набрав чинність національний класифікатор України, який визначає КВЕДи за новою класифікацією. Поряд з КВЕД-2010 діє національний класифікатор України ДК 009:2005 «Класифікація видів економічної діяльності» (КВЕД-2005), який 31 грудня цього року буде скасований.

Студенти-юристи взяли участь у брейн-рингу у Закарпатті (ФОТО)

Брейн-ринг проводився на виконання Програми правової освіти населення області на 2012 – 2014 роки, з метою підвищення рівня правових знань студентської молоді та умінь застосовувати їх на практиці. Проведення таких заходів стали вже традиційними.

60 тисяч «нових» громадян Угорщини змінили свої імена

На сьогоднішній день понад 340 тисяч осіб з різних країн вже подали заявки на отримання угорського громадянства, а близько 280 тисяч вже присягнули на вірність Угорщині.

Підприємці звикають до електронної форми звіту у Закарпатті

З 1 січня 2013 року суб’єкти господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій, повинні звітувати в електронній формі. На впровадження такої форми звіту відведено півроку. До 1 липня 2013 року відповідальності за невиконання нововведень не буде.

Собаки розкривають злочини - це продемонструють в Ужгороді

У п’ятницю, 14 грудня, о 13.45 відбудеться виїзний прес-тур Ужгородського прес-клубу у Кінологічний центр УМВС України в Закарпатській області, де у цей день відбуватиметься День відкритих дверей.

Пожежники врятували 4 дітей від вогню в Ужгороді (ПОЖЕЖНА ХРОНІКА)

Що горіло у Закарпатті, чи є жертви, які збитки і причини.

Закарпатських виноробів запрошують до участі у фестивалі

Оголошено конкурс на право участі у фестивалі – конкурсі «Червене вино 2013».

МНС-ники не виявили міну на могилі Різака (ФОТО)

Сьогодні, 13 грудня, о 9:00 до оперативно-координаційного центру ТУ МНС у Закарпатській області надійшло повідомлення про замінювання могили на кладовищі, що на вулиці Доманинській в Ужгороді. За інформацією правоохоронців, до них звернувся колишній губернатор області Іван Різак із заявою, що могилу його сина заміновано.

Постраждалі від торгівлі людьми отримуватимуть матеріальну компенсацію

У четвер, 13 грудня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане «Протидія торгівлі людьми в Україні: регіональний аспект». Захід відбуватиметься за результатами акції «16 днів проти насильства», які тривають в Україні щороку у грудні.

У Закарпатті купуватимуть зустріч з відомою людиною

Акція «Купи зустріч – подаруй дитині свято»: комерція чи благочинність? Це намагались з’ясувати представники ЗМІ в середу 12 грудня у прес-центрі «Вся Закарпатська Правда».

Справжній Миколай прийде у притулок у Батьові

«Ми не підозрювали, що   люди набагато кращі і щедріші, ніж здаються…» - організатори благочинної акції «Стань Дідом Морозом».

МНС-ники врятували собак від голодної смерті

12 грудня близько 12 години до Ужгородського підрозділу МНС зателефонували стурбовані місцеві мешканці. Вони повідомили що на вулиці Климпуша, з підвалу недобудованого дев’ятиповерхового будинку не може вибратися собака з чотирма цуценятами.

Закарпатці розповіли, як вирішують проблеми місцевого самоврядування

12 грудня в Ужгороді Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні спільно з Закарпатською обласною радою провів інформаційно-методичний семінар ««Перспективи проведення Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та особливості його проведення у 2013 році».

Закарпатцям нагадують про безпечне використання піротехнічних засобів

Не зайвим буде нагадати, як правильно купувати та використовувати піротехнічні засоби:

Ужгородські біблоіотеки підключилися до Інтернету і надають іннорваційні сервіси

26 грудня 2012 р. в Ужгородській міській центральній бібліотеці, центральній міській бібліотеці для дітей, бібліотеках-філіях №2 та №6 відбудуться урочисті церемонії з нагоди відкриття пунктів публічного доступу до інтернету та початку надання нових послуг. Відтепер мешканці м. Ужгород зможуть безкоштовно пройти курси комп’ютерної грамотності, надсилати і отримувати електронну пошту, слухати музику, дивитися фільми, обмінюватися фотографіями, спілкуватися у програмі «Скайп», скористатися веб-ресурсами для пошуку роботи чи потрібних послуг, покупки товарів, організації поїздок, доступу до інформації органів влади і соціальних служб тощо.

В обласному управлінні освіти — новий керівник


У середу, 12 грудня, в облдержадміністрації відбулося представлення   начальника обласного управління освіти. Відтепер освітніми процесами в області керуватиме кандидат педагогічних наук Маріанна Кляп. Із призначенням на посаду нового керівника привітав і очільник області Олександр Ледида.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат