Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5200, 20

Стартувала кампанія „Декларування-2013”

З 1 січня 2013 року розпочалася кампанія з декларування громадянами свого майнового стану і доходів, отриманих ними протягом 2012 року.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви вогню — читайте хроніку.

Рятувальники виявили потопельника у Закарпатті

2 січня о 13.20 поступило повідомлення   про виявлення утопленика 1990 року народження, мешканця Сваляви у річці Латориця, с.Неліпино, Свалявського району.

Закарпатець загинув у ДТП

Повертаючись зранку зі святкування, 30-річний житель Хуста не впорався в с.Нанково з керуванням свого автомобіля ВАЗ-2106 і зіткнувся з бетонним парканом.

Від завтра українцям прогнозують похолодання

Український гідрометеорологічний центр прогнозує похолодання 3-10 січня.

Переговори про модернізацію газогону Уренгой-Помари-Ужгород близькі до фіналу

Київ і міжнародні фінансові інституції закінчують переговори про виділення 308 мільйонів доларів на модернізацію газопроводу Уренгой-Помари-Ужгород, заявив в інтерв'ю агенції Інтерфакс представник України при Європейському Союзі Костянтин Єлісєєв.

Микола Томенко: Опозиція не підтримає "ректорський" закон про вищу освіту

(мовою оригіналу) Председатель Комитета Верховной Рады Украины по вопросам свободы слова и информации Николай Томенко заявляет, что оппозиция не поддержит предложенный депутатами-«регионалами» законопроект о высшем образовании.

Ведмеді вчаться полювати у закарпатських лісах

На Закарпатті у кожного ведмедя у реабілітаційному центрі — своя історія.

На Берегівщині радилися про безпеку соціально незахищених

26 грудня начальник районного управління праці та соціального захисту населення Володимир Терпай провів нараду із соціальними робітниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). На нараді обговорені питання готовності надання допомоги одиноким   і бездомним громадянам під час можливих заморозків у зимовий період та відзначення різдв’яно-новорічних свят.

Цього року етнокультурні закарпатці між собою не конфліктували

Про це під час брифінгу, у середу, 26 грудня, повідомив начальник відділу національностей та релігій Закарпатської обласної державної адміністрації Юрій Гузинець.

Україна б’є рекорди за кількістю обморожених

У лютому і грудні загинули близько 200 українців.

Закарпаття долучилося до програми жіночого здоров'я

У вівторок, 25 грудня, в. о. голови облдержадміністрації Іван Качур зустрівся із представниками Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Здоров’я жінок України».

Податкова запрошує подавати декларації про доходи через Інтернет

З 1 січня 2013 року громадяни матимуть змогу заповнювати та направляти до податкової служби декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет. Розробку цього сервісу завершено, наразі йдуть останні тестування нової системи.

У закарпатському селі зведуть дитячий садок

Депутати на останній у цьому році сесії обласної ради затвердили відповідне звернення свого колеги, члена фракції Партії регіонів Михайла Бокоча та погодилися виділити кошти для будівництва закладу із обласного бюджету.

На Закарпатті збільшилася кількість депозитів у нацвалюті (ВІДЕО)

За 11 місяців цього року на Закарпатті збільшилася кількість депозитів у національній валюті.

Кордон не тільки розмежовує, але й зближує

Спільне інтерв’ю газеті «Голос України» начальника Чопської митниці Олександра ПОХИЛЬКА і начальника Митного управління м. Михаловці (Словаччина) Мілана КАЧУРИК

Податкова просить підприємства вчасно подати фінансову звітність

Таку вимогу згідно з пунктом 46.2 статті 46 Податкового кодексу зобов’язані виконати платники податку на прибуток разом з податковою декларацією з податку на прибуток.

Цьогоріч закарпатців стало більше   на 3381 особу

На 1 листопада 2012р. в Закарпатській області, за оцінкою, проживало 1254,1 тис. осіб. Упродовж січня–жовтня п.р. відбувся загальний приріст населення на 3381 особу, що у розрахунку на 1000 жителів становило 3,2 особи.

ЗакДУ має нового ректора

Ним став кандидат історичних наук, професор, директор НН Інституту євроінтеграційних досліджень Закарпатського державного університету Іван Артьомов.

На посаді він замінив професор Федора Ващука, який віднедавна очолює УжНУ.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті протягом доби, які приичини, наслідки й збитки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат