Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5120, 20

У минулому році на Закарпатті одружилося майже 8 тисяч пар

Як повідомляє головне управління юстиції у Закарпатській області у минулому році народилось 19 116 (в тому числі 148 мертвонароджених).

Реформування мережі швидкої допомоги —   під особистим контролем керівника краю

У середу, 30 січня, голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида ознайомився з роботою Ужгородської станції швидкої медичної допомоги. Зокрема, керівник краю перевірив хід будівельних робіт, що   тривають у приміщенні майбутньої центральної диспетчерської.

Минулоріч на Закарпатті проти сказу було щеплено 95 357 собак

У вівторок, 29 січня, у Мукачівській районній державній адміністрації відбулося засідання колегії Головного управління ветеринарної медицини у Закарпатській області. У засіданні взяли участь, зокрема, заступник начальника управління держветінспекції Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Борис Кобаль та заступник голови обласної адміністрації Михайло Попович.

Опалювальний сезон   в області триває безперебійно

У вівторок, 29 січня, відбулася всеукраїнська селекторна нарада під головуванням Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Темника. Участь у нараді взяв перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Ігор Свищо.

Вперше до Зведеного бюджету платниками області у 2012 році було сплачено понад 2 млрд. грн

Підсумки 2012 року та пріоритети роботи податкової служби на 2013 рік обговорювали на засіданні Колегії ДПС у Закарпатській області.

Вперше до Зведеного бюджету платниками області у 2012 році було сплачено понад 2 млрд. грн., що на 212,4 млн. грн. або на 11,8% більше, ніж за 2011 рік.

Закарпатські податківці менше судяться з платниками  

Протягом 2012 року   в судах різних інстанцій знаходилося 3 367 позовів, що на 1321 справу або 28% менше, ніж у 2011 році. За судовими   позовами за участю органів ДПС області розглядалися справи   на загальну суму понад 1,3 млрд. грн., що на 57,6 млн. грн. більше, ніж в 2011 році.

Ужгородців навчать проектному менеджменту

AIESEC за 6 тижнів навчить учасників проекту Act.in.UA проектному менеджменту. 3 лютого закінчується набір учасників на проект Act.in.UA від міжнародної організації AIESEC.

У колодязі знайшли мінометну міну

27 січня о 17:13 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканця с. Есень Ужгородського району про виявлення предмета, зовнішньо схожого на вибухонебезпечний.

На Закарпатті помер відомий шахіст

Сумна для шахістів нашого краю новина надійшла з Виноградова. На 34-му році через тяжку хворобу обірвався життєвий шлях відомого закарпатського шахіста Василя Бірова.

В Закарпатській облраді засідала комісія з питань праці, зайнятості та соцзахисту

На порядок денний було винесено одне актуальне питання: про погодження головним розпорядникам коштів напрямків спрямування капітальних видатків і коштів, передбачених в обласному бюджеті на фінансування програм, що знаходяться на контролі у даної постійної комісії, відповідно до протокольних доручень, даних головою облради та підтриманих президією 20 грудня 2012 р.

Стипендіальною реформою Ващука в УжНУ зацікавилася прокуратура

Прокуратурою Закарпатської області проводиться перевірка щодо законності нарахування стипендій студентам Ужгородського державного університету. Таку перевірку призначено прокурором області і для перевірки фактів.


Джерело:   Прес-служба прокуратури Закарпатської області

У НПП «Синевир» провели орнітологічну акцію

26 і 27 січня у Національному природному парку «Синевир» проведено екологічну акцію «Великий зимовий облік птахів», до якої могли приєднатися усі бажаючі. Треба було лише на одну годину вийти на подвір’я і спостерігати за птахами, а відмічені види пернатих і їх кількість вписати у анкету.

Нардеп-"регіонал" закликав Міносвіти та прокурора Закарпаття розібратися з ректором УжНУ

Народний депутат України, голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення діяльності податкових органів Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, очільник Всеукраїнської молодіжної громадськоїа організації "Молоді регіони" Андрій Пінчук направив звернення до Міністра науки та освіти, молоді та спорту України Дмитра Табачника та прокурора Закарпатської області Анатолія Петруні з вимогою розібратися з "стипендіальним" самоуправством ректора Ужгородського національного університету Федора Ващука.

62,5 мільйони гривень заплатили закарпатці акцизного податку у 2012 році

Більшу частину акцизного податку 33,5 млн. грн. сплатили виробники вина та коньяку краю. До державного бюджету надійшло на 6,8 млн. грн. більше, ніж 2011 року. При цьому, 4 найбільші виробники такої підакцизної продукції сплатили 33,2 млн. грн. (99%) від загальної суми надходжень з виноробної галузі.

Ужгородка просить допомогти зібрати гроші на порятунок її доньки

До редакції РІО надійшов лист. Подаємо оригінал. Не будьте байдужими!

Закарпатців запрошують до Вищої політичної школи молодих лідерів

До участі в Школі запрошуються молоді активісти – представники громадських організацій, органів студентського самоврядування, політично активна молодь тощо.

В Ужгороді відкриють консультаційний центр для ромів

У понеділок, 28 січня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-засідання, головною темою якого стане відкриття в Ужгороді Центру правової інформації та консультацій".

Закарпатські екологи виявили порушення майже на 90 тисяч

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області було проведено перевірку ТОВ «Європейська фабрика» щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства.

Незабаром відбудеться гаряча лінія з губернатором області

У четвер, 31 січня, голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади». Зі зверненнями, скаргами та пропозиціями громадяни зможуть звернутися за телефоном 0-800-502-70-80 з 12.00 до 13.00.

Про негідну поведінку закарпатських прокурорів можна буде повідомити телефоном

Кодекс професійної етики та поведінки працівників прокуратури ставить додаткові вимоги до поведінки прокурорів та слідчих як на роботі, так і поза службою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат