Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5240, 20

В УУБА-КаУ відбулися духовно-наукові читання (ФОТО)

20 грудня з благословення ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету, Уповноваженого Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки, професора, архімандрита Віктора (Бедь) було проведено останні в цьому духовно-наукові читання присвячені пам'яті православних святих.

В Ужгороді пройшла дисциплінарна атестація студентів УУБА (ФОТО)

22 грудня 2012 року з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, в Ужгородській українській богословська академії імені святих Кирила і Мефодія відбулася дисциплінарна атестація студентів- богословів денної форми навчання за підсумками осінньо-зимового семестру 2012/2013 н.р.

Різак переконує, що йому не дали побачити тіло сина після ексгумації

Різак просить Ледиду сприяти в отриманні йому відповідних документів про те, після ексгумації на Доманинському кладовищі похоронений його син.

На Закарпатті стартував добрий експеримент над дітьми (ФОТО)

У рамках телепроекту «Наші діти — наше майбутнє» протягом 13 років фахівці спостерігатимуть за розвитком 9 юних краян.

Спортивний інвентар та канцелярське приладдя одержали закарпатські малюки від представників УСБУ

У День святого Миколая співробітники Управління Служби безпеки України в Закарпатській області традиційно відвідали вихованців підшефних дитячих закладів – Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей, що у Сваляві, та Батьовський притулок у Берегівському районі.

Ректор УжНУ Ващук купив найдорожчий лот на благочинному прийомі в Ужгороді (ФОТО)

Головний і найдорожчий лот на II Благочинному прийомі Ужгородського Миколайчика - зірку на небі, а також на додаток до неї телескоп та екскурсію в університетську обсерваторію придбав ректор УжНУ, професор Федір Ващук.

Чопські митники подарували малечі мольберти й фарби (ФОТО)

При в’їзді в смт.Великий Березний розташований єдиний на Закарпатті спеціалізований інтернат, в якому навчаються 256 дітлахів на серцево-судинні захворювання та з легенево-дихальними проблемами.

Визначено переможців конкурсу "Податки очима дітей"

В Ужгороді підвели підсумки проведення І етапу конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей».

Представиники ДАІ також передали дарунки від Миколая у Закарпатті (ФОТО)

Підтримати дитячі мрії намагаються і працівники Державтоінспекції Закарпаття. Вчора через начальника Державтоінспекції області Михайла Бойчука Святий Миколай передав дітворі Бенянського дошкільного навчального закладу (дитячого будинку) інтернатного типу корисні подарунки.

2,5 мільярди гривень — на таку суму виконано виконавчих документів Закарпатською ДВС (ФОТО)

17 грудня працівники управління Державної виконавчої служби в Закарпатській області відзначили професійне свято. Урочисте відзначення Дня працівника Державної виконавчої служби України відбулося в готелі «Прага».

Закарпатські податківці сьогодні були Миколайчиками

До Чинадіївського дитячого будинку 19 грудня, у День святого Миколая, уже традиційно завітали працівники податкової служби. Навідався до дітей голова Державної податкової служби у Закарпатській області Василь Іванчо та   начальник Мукачівської ОДПІ, які є постійними гостями закладу.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини і наслідки та чи є жертви. Читайте хроніку за добу.

Хлопець загинув та ще 2 молодих людей травмовані у ДТП у Закарпатті

19 грудня о 00:25 до рятувальників Тячівщини надійшло повідомлення з приймального відділення районної лікарні про те, що до них після дорожньо-транспонртної пригоди в смт Солотвино в районі вулиці Тячівської доставлено тіло 25-річного місцевого мешканця.

ТУ МНС оголосило штормове попередження у Закарпатті

За інформацією Закарпатського центру з гідрометеорології, на території Закарпатської області у вихідні дні, прогнозується пониження температури повітря.
22 грудня   до 5-10° морозу вночі та від 5° морозу до 0°   вдень, в гірській місцевості місцями вночі 11-16°, вдень 6-11° морозу.   23 грудня   стовпчик термометра покаже вночі 5-10°   нижче нуля, вдень від 5° морозу до 0°, в горах місцями вночі 11-16°, вдень 6-11° морозу.

Дочинець вчергове претендує на Шевченківську премію

Наразі вже завершено прийом усіх документів, що дають змогу висунути твори на здобуття Національної премії цьогоріч.

Військовий повісився у Мукачеві

У Мукачеві на території військової частини знайшли повішеним військового. Таку інформацію Мукачево.net підтвердили достовірні джерела. За попередньою інформацією, чоловіка до 40 років знайшли у зашморгу близько 16.00.

На Закарпатті на утримання "швидких" виділять 64 млн грн

У вівторок, 18 грудня, Олександр Ледида провів робочу нараду із керівництвом райдержадміністрації області. Основні питання порядку денного – формування бюджету на наступний рік, розвиток медицини, освіти та культури.

Троє викладачів УжНУ одержали премію Верховної Ради

Згідно з постановою Верховної Ради України № 5516-VIвід 6 грудня 2012р. колективу авторів за роботу “Стратегія цілеспрямованого синтезу біологічно активних сполук” присуджено Премію Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених у галузі фундаментальних і прикладних досліджень у 2012 році.

Фільм про кафедру журналістики УжНУ - презентують сьогодні!

18 грудня 2012 року у великій залі Інституту економіки та міжнародних відносин УжНУ відбудеться презентація фільму «15 років за 15 хвилин» у рамках Дня відкритих дверей на відділенні журналістики. Стрічка присвячена життю медійного підрозділу університету, якому виповнюється 15 років.

Освятили каплицю — біля райвідділу міліції у Тячеві (ФОТО)

На святі відкриття каплиці, зведеної на честь та ім’я Святого архангела Михаїла, були присутні начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба, керівництво та особовий склад Тячівського районного відділу міліції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат