Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5280, 20

12 грудня у Мукачеві одружується одна пара

12.12.12. у Мукачеві одружиться одна пара, в Ужгороді- жодної Такі дані Мукачево.net повідомили у місцевих відділах ДРАЦСу.

У солотвинців знову є газ

11 грудня о 21:00 у смт Солотвино Тячівського району на вулиці Ленінградській було повністю поновлено газопостачання у всіх 399 квартирах.

Сьогодні — гаряча лінія начальника ТУ Держгірпромнагляду у Закарпатті

Чергова телефонна лінія, котру з населенням області проводитиме 12 грудня. з 14.00 до 15.00 начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області Саварин Михайло Васильович, присвячена основним принципам здійснення державного нагляду за додержанням законодавства з охорони праці неповнолітніх працівників.

Мукачівська єпархія співпрацюватиме з Центром з профілактики та боротьби із СНІДом

11 грудня, як раніше й анонсувалося в конференц-залі Центру з профілактики та боротьби із СНІДом відбувся круглий стіл «Планування співпраці медичної галузі, зокрема, Центру з профілактики та боротьби із СНІДом, та Мукачівської Православної Єпархії УПЦ в напрямку протидії поширенню ВІЛ-інфекції/СНІДу в Закарпатській області».

Ужгородська прокуратура допомогла "настунівцям" повернути їхню зарплату

"Ми, колишні   працівники «ТОВ» Настуня», висловлюємо   щиру подяку прокурору Ужгородської міжрайонної прокуратури Шнайдер Олегу Васильовичу та старшому слідчому Савко   Івану Івановичу, які згідно з законом доклали всіх зусиль, і з їхньою допомогою ТОВ «Настуня» нам виплатило   заборгованість по заробітній платі", — йдеться у тексті подяки колишніх працівників.

Пожежна хроніка за добу

Що горіло у Закарпатті протягом доби, чи є жертви і які причини і наслідки.

Надходження від сплати єдиного податку на Воловеччині зросли в чотири рази

За одинадцять місяців 2012 року підприємці-спрощенці сплатили до місцевих бюджетів району 873 тис. грн., що на 659 тис. грн. більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

20 тисяч гривень — збитки від пожежі у закарпатця

9 грудня о 4.45 сталася пожежа в надвірній споруді громадянина 1949 р.н., за адресою: Тячівський район, смт.Дубове. Пожежею пошкоджено споруду, 7.5т сіна та 15 м.куб. дров. Прямі збитки – 20 000 грн. Причина пожежі – встановлюється.

Викладачі журналістики УжНУ зустрінуться з медійниками Закарпаття

У вівторок, 11 грудня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться зустріч викладачів відділення журналістики з медійниками Закарпаття.

Понад мільярд гривень пішло на формування дотацій обласного бюджету Закарпаття

Що стосується фінансових завдань, доведених Мінфіном України, то станом на 6 грудня п.р. Чопська митниця виконала у сумі 1 млрд. 374 млн.грн., з яких 98% направлено на формування дотацій обласного бюджету.

МНС-ники витягували з кювету «Mitsubishi Lancer» у Закарпатті

7 грудня о 07:18 до перечинських рятувальників у телефонному режимі звернувся за допомогою 53-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що через ожеледицю він не впорався з керуванням 21-річного «Mitsubishi Lancer» та між селами Зарічево-Дубриниці (на автошляху Ужгород-Самбір-Львів) злетів у кювет.

Закарпатці сплатили майже 19 млн. грн. земельного податку

Це на 2,2 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період 2011 року.
Всього на обліку в податкових органах Закарпатської області перебуває 409,3 тис. землевласників та землекористувачів - фізичних осіб, з них 225,1 тис. мають пільгу з плати за землю.

Закон про "електронні паспорти" набув чинності

6 грудня набуває чинності закон щодо запровадження електронних паспортів для громадян України.

На Закарпатті обговорять ініціативу   «Рідне село"

У четвер, 6 грудня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася нарада стосовно проведення обговорення та організації опитування сільських, селищних рад в межах Ініціативи «Рідне село».

Гранату та артилерійський снаряд знешкодили у Закарпатті

Вчора, 5 грудня піротехніки знешкодили артилерійський снаряд та ручну гранату у Закарпатській області.

Влада взялася за вуличних валютчиків

Держава починає боротися з валютними спекулянтами не словом, а ділом. Як повідомив на умовах анонімності джерело в МВС, завтра спецнаряди української міліції проведуть рейд по місцях підвищеної концентрації валютних спекулянтів.

Ужгородці матимуть цифрові підписи

Все більше ужгородських платників податків надають перевагу поданню звітності засобами електронного зв’язку з використанням електронного цифрового підпису. Це економить робочий час, а також кошти на придбання бланків, які відтепер не потрібні (як і зберігання поданої звітності на паперових носіях). Крім того, не потрібно витрачати час на черги до податкового інспектора або «вікна» прийому звітності.

Інформація для продавців та покупців авто!

З 1 січня 2013 року запрацюють нововведення, що стосуються сплати податку на доходи фізичних осіб у разі продажу, обміну, успадкування та отримання в подарунок легкових автомобілів, мотоциклів і мопедів.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті за добу, чи є жертви і які збитки — читайте хроніку.

На Міжгірщині відкрито спортивні майданчики вартістю понад 9 млн. грн.  

Два спортивні поля із штучним покриттям у середу, 5 грудня, відкрили у Міжгірському районі. В урочистостях з цієї нагоди взяли участь очільник краю Олександр Ледида, голова районної адміністрації Василь Щур, учні місцевих шкіл, їхні батьки, педагоги.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат