У ПАТ «Закарпаттяобленерго» працює Інформаційно-консультаційний центр,

admin 27.02.2014 14:57 СОЦІО

ПАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє, що при товаристві створений та працює Інформаційно-консультаційний центр, метою якого є підвищення якості обслуговування споживачів електричної енергії, більш оперативного реагування на звернення громадян та формування прозорого інформаційного середовища з питань постачання електричної енергії. Інформаційно-консультаційні послуги надаються ІКЦ заявнику безкоштовно й отримати їх можна у будь-який зручний час, звернувшись по телефону чи навідавшись до Центру. Також побутові споживачі можуть звернутися до ІКЦ, зареєструвавшись в Мегабіллінгу (Інтернет-магазині комунальних послуг) за адресою www. energo.uz.ua.

До обов’язків ІКЦ також входять такі важливі функції, як розв’язання суперечностей та конфліктних ситуацій, які виникають між Компанією та заявниками. З цією метою створена спеціальна Комісія, вона є постійно діючим колегіальним органом. До складу Комісії ІКЦ входять, окрім представників компанії, представники територіального представництва НКРЕ та Держенергонагляду. Комісія ІКЦ скликається за потребою, але не рідше одного разу на місяць. Тобто, зараз з усіх спірних питань, які можуть виникнути у споживача, не обов’язково звертатися до центральних органів влади, а в першу чергу можна спробувати вирішити за місцем проживання. Принаймні це суттєво зекономить час.

Тому   ПАТ «Закарпаттяобленерго» просить споживачів з усіма питаннями, які виникають у процесі купівлі-продажу електричної енергії, звертатися до товариства. У випадку, якщо споживач не вдоволений відповіддю чи розглядом питання, то він може звернутися до Інформаційно-консультаційного Центру при ПАТ «Закарпаттяобленерго» та Комісії ІКЦ.

Отримати необхідну консультацію чи роз'яснення з питань електропостачання, висловити зауваження, повідомити про факти розкрадання електричної енергії чи оскаржити неправомірні дії персоналу компанії можна за телефоном (0-312) 61-98-82. Адреса ІКЦ: м. Ужгород - Оноківці, вул. Головна, 57.

ІКЦ, а також «гаряча лінія» ПАТ «Закарпаттяобленерго» працює з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 17:00 (обідня перерва: з12:00 до 13:00); у неробочий час, а також у вихідні та святкові дні лінія працює в режимі автовідповідача з записом вхідних голосових повідомлень, які мають містити контактні дані та причину звернення.

Отримати інформацію щодо порядку роботи Комісії ІКЦ можна, звернувшись на «Гарячу телефонну лінію ПАТ «Закарпаттяобленерго», за телефоном (0-312) 61-98-82.

Дирекція ПАТ «Закарпаттяобленерго»

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат