Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5500, 20

Унікальний центр для неповносправних молодих людей відзначив 3-річний ювілей

«Парасолька» - єдиний на Закарпатті центр-інтернат для 25 молодих людей з розумовими та / або фізичними вадами, які до того проживали у Вільшанському дитячому будинку-інтернаті. Нещодавно унікальний центр святкував 3 роки з дня заснування.

Рада дозволила продавати іноземцям українську землю

Верховна Рада дозволила іноземним громадянам та підприємствам з іноземним капіталом купувати землю несільськогосподарського призначення. За відповідний законопроект у другому читанні проголосували 234 народних депутатів.

Чопська митниця інформує закарпатців

Митна консультація про особливості пропуску та оподаткування товарів, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон України

Кількість закарпатських спрощенців зросла на 14%

Станом на 1 жовтня 2012 року 32527 суб’єктів господарювання є платниками єдиного податку, в т.ч. 29481 фізична особа - підприємець та 3046 юридичних осіб.

Завтра на дзвінки громадян відповідатиме начальник карного розшуку Закарпаття

У середу, 3 жовтня, відбудеться пряма телефонна лінія з начальником управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області Василя ЛЕШКО.

На одне подружжя, яке хоче усиновити дитину, припадає понад 20 закарпатських сиріт

На обліку Служби у справах дітей в області усиновленню підлягає 709 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Натомість подружніх пар, які виявили бажання усиновити дитину — лише 35.

На ярмарку в Ужгороді реалізували понад 600 тонн сільськогосподарської продукції

Цими вихідними, 29-30 вересня, у рамках святкування Дня Ужгорода пройшов обласний сільськогосподарський ярмарок «Золота осінь - 2012». На урочистому відкритті заходу побував також заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович.

Чоловік травмувався під час ремонту даху

29 вересня о 00:55 до ТУ МНС надійшло повідомлення про те, що з даху на перекриття житлового будинку впав і отримав травми громадянин 1958 року народження, мешканець   Ужгородського району, села Оноковці.

Бажаючим заощадити на поїздках по країні доведеться уважно вибирати день

Сьогодні подешевшали квитки на всі поїзди "Укрзалізниці", окрім приміських. Наприклад, якщо ще вчора квиток на швидкісний поїзд з Дніпра у Київ коштував 130 грн, то зараз - 119 грн.

З 2013-го скасують низку податкових пільг, а борг стягуватимуть без суду

Посилення фіскального тиску в умовах низького економічного зростання не зупиняє Податкову і Мінфін від нових спроб зібрати більше податків з бізнесу.

Viktor Balogával дві години агітував угорців, які не знали української мови

Цікаву історію про агітацію Віктора Балоги (Viktor Balogával) у селі Велика Бігань Берегівського району Закарпаття розповів сайт transkarpatia.net.

Кількість користувачів Єдиного реєстру податкових накладних зросла вп’ятеро

За вісім місяців поточного року в Єдиному реєстрі податкових накладних зареєстровано 38,6 млн. документів на загальну суму 377,5 млрд. гривень.

Україні загрожує сплеск ксенофобії

За умов соціально-економічної кризи в Україні посилився вплив радикальних партій та організацій, які виступають з ксенофобськими та расистськими гаслами і розпалюють міжетнічну ворожнечу. Про це на конференції "Ініціатива розмаїття" у Києві заявив голова представництва Міжнародної організації з міграції Манфред Профазі.

У Закарпатті пожежники врятували бабусю

Повідомлення про пожежу в житловому будинку, що в Ужгороді на вул. І. Ваша, надійшло в оперативно-рятувальну службу Закарпаття о 20:20.

Ужгородка госпіталізована через необережне куріння

Пожежно – рятувальні підрозділи ТУ МНС у Закарпатській області за добу здійснили 36 виїздів, із них на: гасіння пожеж — 4, відпрацювання нормативів з ПСП — 21, ліквідації аварій — 2, хибні виклики — 2.

Зміни та нововведення податкового законодавства розповіли на Свалявщині

Семінар у приміщенні Свалявської районної державної адміністрації відвідали 80 платників податків. Організували захід Державна податкова служба у Закарпатській області спільно з територіальним відділенням Асоціації платників податків України.

В Україні з'явився орган з контролю дотримання права на інформацію

В Україні створено орган для здійснення контролю над дотриманням прав громадян на інформацію.

В Ужгороді відсвяткують Всесвітній день серця

У четвер, 27 вересня, о 10.30 в фойє обласної державної адміністрації відбудеться акція “Кошик здорового серця”, присвячена Всесвітньому дню серця.

Три хибні виклики за добу надійшли пожежникам у Закарпатті

Пожежно-рятувальні підрозділи ТУ МНС у Закарпатській області за добу виїжджали 35 виїздів.

4 дітей втопилися у Закарпатті

Станом на 24 вересня 2012 року на території Закарпатської області зареєстровано 31 утопленик (із них   4 дітей), проти 25 (із них 7 дітей) за аналогічний період минулого року. Всього у 2011 році - 28.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат