Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5560, 20

Наприкінці серпня температура буде під + 40

Найближчим часом у низці регіонів України очікується збільшення температури до 40 °.

Картотека праць вчених УжНУ нараховує близько 45 тисяч позицій

У вестибюлі Наукової бібліотеки Ужгородського національного університету діє постійна виставка “Праці вчених УжНУ”. До початку навчального року представлено понад 100 найновіших видань: монографії, матеріали конференцій, Вісники УжНУ, збірники статей, навчально-методична та довідкова література тощо за 2011—2012 роки.

Інспектори ДАІ розпочали програму «Увага! Діти на дорозі!»

З 20 серпня по 20 вересня 2012 року на території Закарпатської області проходитиме комплекс профілактичних заходів під назвою «Увага! Діти на дорозі!». Основна мета даного заходу – попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму напередодні та в перші дні навчального року.

В Україні зростає кількість патріотів, — стверджують соціологи

За два роки кількість людей, які вважають себе патріотами України, зросла з 77% до 82%.

Гіди-нелегали заробляють на Закарпатті від 200 грн. за годину

Протягом 14 днів, фахівці “Туристичного інформаційного центру Закарпаття” провели моніторинг організованих екскурсійних груп у популярних місцях області.

Волонтери з Закарпаття взяли участь у   пошуковій експедиції на Волині  

На території Любешівського району Волинської області успішно завершилася пошукова історико-краєзнавча експедиція «При’пять - Стохід I».   Десять серпневих днів волонтери зі Львівської, Закарпатської та Волинської областей провели у Волинському Поліссі, вивчаючи сторінки історії Першої світової війни, пов’язані з цим мальовничим краєм.

Закарпатські підприємці за 7 місяців спрямували до бюджету 46,4 млн. грн. єдиного податку

Це перевищує минулорічні надходження цього податку майже на 29 млн. грн.
Пожвавлення економічної активності малого бізнесу сприяло також збільшенню обсягів сплати податку на доходи фізичних осіб. За січень-липень 2012 року   надходження від цього податку до Зведеного бюджету області склали 504 млн. грн., що на 49 млн.грн. більше від минулорічних результатів.

Закарпатський лісник застрелився у ванній

Як повідомив головний лікар Жденїївської лікарні Воловецького району Володимир Андришин, 16 серпня біля 20.15 в селі Верхня Грабівниця, у ванній кімнаті свого будинку покінчив життя самогубством вистрілом в голову з гладкоцівкової рушниці 54-річний лісник Підполозянського лісництва державного підприємства «Воловецьке лісове господарство», – повідомляє Uzhgorod.in

В Ужгороді через пожежу згорів диван

17 серпня о 2.50 була пожежа в квартирі, власник встановлюється, за адресою: м. Ужгород, вул. Станційна, 14/5. Пожежею пошкоджено диван. Прямі збитки та причина пожежі – встановлюються.

У Закарпатті вручать шкільні автобуси

У четвер, 16 серпня, відбудеться вручення шкільних автобусів представникам районів Закарпаття.

Вступна кампанія на Закарпатті пройшла без порушень

15 серпня в Ужгородському прес-клубі відбулася підсумкова прес-конференція представництва Громадянської мережі ОПОРА в Закарпатській області на тему «ЗНО-2012. Підсумки громадського спостереження у Закарпатській області».

В Ужгороді оприлюднили результати перших передвиборчих опитувань

Результати соціологічного опитування по виборчому округу №68 (м.Ужгород та район) оприлюднив сьогодні Віктор Пащенко, керівник Закарпатського інституту політичних досліджень у прес-центрі “Закарпаття”.

У Закарпатті за 7 місяців виявили 2400 неоформлених працівників

Усі вони вже належним чином працевлаштовані. Крім того, до державної реєстрації залучили 513 громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації. До бюджету додатково надійшло понад 390,4 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

Екологічна інспекція за порушення під час рубки дерев притягнула до відповідальності 19 посадовців

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП “Воловецьке ЛГ”. В ході перевірки виявлено незадовільне та несвоєчасне очищення місць рубок від порубкових залишків, пошкодження дерев до ступеня неприпинення росту.

Ужгородку виганяють з гуртожитку (ВІДЕО)

Колишня вихованка Часлівської школи-інтернату Етела Волошин стверджує, що її із неповнолітньою дитиною виганяють на вулицю з гуртожитку на Загорській, 26. Кілька років тому за розпорядженням управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ужгородської міськради вона вселилася туди, але через постійний брак роботи жінка не спроможна платити за житло.

У Закарпатті пройде хресна хода

26 серпня 2012 року з благословення архієпископа Хустського і Виноградівського Марка у м. Хуст відбудеться традиційний хресний хід, який розпочнеться у Свято-Кирило-Мефодіївському кафедральному соборі о 17:00 за київським часом та пройде вулицями міста.

У понеділок в угорських консульствах вихідний

Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород та Консульство у м. Берегове інформують шановних відвідувачів, що 20 серпня 2012 року (понеділок), у зв’язку з національним святом Угорщини, Днем Святого Іштвана, засновника Угорської держави, прийому в представництвах проводитись не буде.

Сьогодні у Закарпатті знищать артилерійський снаряд

13 серпня16.05 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо артилерійський снаряд часів Другої світової війни), за адресою: Рахівський район, с. Лазещина.

Ужгородець спалив себе через сімейний скандал

У суботу, 11 серпня, в обласному центрі Закарпаття на вулиці Артилерійській 44-річний чоловік намагався вкоротити собі віку шляхом самоспалення.

На Виноградівщині попереджали пожежі в житловому секторі та лісових масивах

У зв’язку з погіршенням оперативної обстановки на території Виноградівського району, зокрема збільшенням кількості пожеж та з метою доведення до громадян основних вимог пожежної безпеки у побуті, працівниками Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області проведено пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору м. Виноградів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат