Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5540, 20

Дитяча смертність у світі знизилась протягом останніх 20 років

Смертність серед дітей молодше п'яти років значно знизилася протягом останніх 20 років, повідомляє Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ.

Заборгованість із виплат зарплат зменшилася на 1,6 млн.грн.

У середу, 12 вересня, відбулася селекторна нарада під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича. На порядку денному - стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах, установах, організаціях області.

Військові пенсії збільшили на 11 %

Як повідомляє прес-служба Національного форуму профспілок України, з 1 липня 2012 року основні розміри   військових пенсій підвищено до 11 %, що   в середньому становить 176, 04 грн,   з 1 вересня 2012 року це підвищення буде збільшено до 23 % (216 грн) з 1 січня 2013 року – до 35 % (237 грн).

Ціни на бензин зросли на 5 %

На споживчому ринку нафтопродуктів в Закарпатській області протягом січня-серпня 2012р. спостерігається неоднозначна тенденція цін на паливно-мастильні матеріали.

На Закарпатті заборонили вилов форелі через нерест

З 10 вересня, бажання рибалок вийти з вудкою на річки у гірських районах – обмежене. Заборона викликана нерестом струмкової форелі.

Пластуни розкажуть про відзначення 100-ліття та презентують історичні книги

Завтра, 11 вересня, закарпатські пластуни розкажуть про відзначення 100-ліття Пласту в Україні та в Закарпатті, а також про участь закарпатських пластунів у всеукраїнських таборах та Ювілейній пластовій зустрічі у Львові.

На Закарпатті обговорили нові проекти співпраці з краєм Височина

25 спільних інвестиційних проектів у   галузі туризму, екології та   соціальній   сфері загальною вартістю   більше 16 мільйонів гривень реалізовано   за   5 років   співпраці   Закарпаття та чеського   краю Височина.   Нинішнього   року до них додасться ще 10.

В Ужгороді обговорять можливості й перешкоди створення ОСББ

У четвер, 13 вересня о 14.00 год. в прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» (пл. Корятовича, 2-ий поверх ) відбудеться прес-конференція, яка дасть відповідь на запитання: «Що стоїть на заваді розвитку ОСББ і ЖБК в м. Ужгород та Україні»

Відомих спортсменів Закарпаття нагородили нагрудним знаком «За розвиток регіону»

У четвер, 6 вересня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида взяв участь в урочистому відзначенні Дня фізичної культури та спорту. На заході також були присутні заступники керівника краю Іван Качур та Антон Громовий, головний міліціонер області Віктор Русин, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, учні та вихованці закладів галузі фізичної культури, представники спортивних федерацій.

В Ужгороді міліція вітала дітей з вадами слуху та мови (ФОТО)

Вже багато років підтримується традиція шефства співробітників Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області над вихованцями ужгородської спеціалізованої загально-освітньої школи-інтернат, де виховуються діти з вадами слуху та мови. Щороку в День знань люди в погонах намагаються створювати атмосферу радості і затишку дітлахам, з якими доля часом обійшлася занадто суворо.

95% юних українців пишаються своїм громадянством

95% опитаних дітей ствердно відповіли на питання, чи пишаються вони тим, що вони – громадяни України.

Жахлива ДТП у Хусті: автомобіль зіткнувся з палетою із бруківкою від Павла Балоги

Наразі відомо що в автомобілі було двоє молодих хлопців віком близько 19 років.   Після зіткнення з палетою, повною бруківки, у машини розпороло низ, а бруківка вибила скло на будівлі поруч.

Гірка правда від Олени Бондаренко (ПР): Достойних пенсій в Україні поки що не буде

(мовою оригіналу)Государство сейчас не в состоянии обеспечить желаемый уровень пенсий всему населению пенсионного возраста. У власти сейчас нет экономических оснований. Об этом заявила народный депутат от Партии регионов Елена Бондаренко.

Завдяки прокуратурі до бюджету Закарпаття надійшло понад 5 мільйонів гривень

У прокуратурі Закарпатської області проведено міжвідомчу нараду з питань додержання законодавства при виконанні рішень судів про стягнення сум до бюджету та державних цільових фондів.

Єдину в Україні Громадську раду з дотримання прав людини створили в Мукачеві

29 серпня 2012 року відбулись установчі збори, на яких був сформований склад Громадської ради з дотримання прав людини при міськвиконкому. До неї увійшли представники громадських, благодійних організацій та недержавних засобів масової інформації.

На фестивалі «Мій рідний край» представлять 65 робіт телевізійників

З 29 серпня до 2 вересня   на ранчо «Золота гора» поблизу Ужгорода відбудеться XIV Міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм для національних меншин «Мій рідний край».

Через погане життя українці почали спиватися

Гримаси "покращення": Споживання оковитої в Україні за півроку виросло на 20%.

Останній місяць на Закарпатті підвищена пожежна небезпека. МНС просить бути уважними

З початку місяця   закарпатські рятувальники виїжджали на гасіння пожеж 193 рази. Горіли житлові будинки, підсобні приміщення, квартири, надвірні споруди, проте загорання сухої трави та чагарників в області продовжує зростати день за днем – за поточний місяць вже зафіксовано 85   виїздів.

Вибори-2012: Чи довірятимуть українці новому парламенту?

Ось і почалася осінь, а разом з нею набирає обертів і виборча кампанія. Політичні сили зі шпальт газет та екранів телевізорів гаряче обіцяють відстоювати у парламенті інтереси своїх виборців, тільки б їх туди обрали. А електорат у відповідь лише недовірливо гмикає, пригадуючи парламентаріям усі промахи, бійки та іншу «непарламентську» поведінку.

Закарпатська обласна рада залишається сиротиною

У понеділок, 27 серпня, стало відомо, що перший заступник, і вже кілька тижнів виконуючий повноваження голови облради Володимир Закурений, іде у відпустку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат