Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-01') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5580, 20

У Закарпатті пройде хресна хода

26 серпня 2012 року з благословення архієпископа Хустського і Виноградівського Марка у м. Хуст відбудеться традиційний хресний хід, який розпочнеться у Свято-Кирило-Мефодіївському кафедральному соборі о 17:00 за київським часом та пройде вулицями міста.

У понеділок в угорських консульствах вихідний

Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород та Консульство у м. Берегове інформують шановних відвідувачів, що 20 серпня 2012 року (понеділок), у зв’язку з національним святом Угорщини, Днем Святого Іштвана, засновника Угорської держави, прийому в представництвах проводитись не буде.

Сьогодні у Закарпатті знищать артилерійський снаряд

13 серпня16.05 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо артилерійський снаряд часів Другої світової війни), за адресою: Рахівський район, с. Лазещина.

Ужгородець спалив себе через сімейний скандал

У суботу, 11 серпня, в обласному центрі Закарпаття на вулиці Артилерійській 44-річний чоловік намагався вкоротити собі віку шляхом самоспалення.

На Виноградівщині попереджали пожежі в житловому секторі та лісових масивах

У зв’язку з погіршенням оперативної обстановки на території Виноградівського району, зокрема збільшенням кількості пожеж та з метою доведення до громадян основних вимог пожежної безпеки у побуті, працівниками Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області проведено пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору м. Виноградів.

Кандидати УДАРу від Закарпатя роблять собі PR?

Голова Ужгородської РДА Руслан Чорнак: «Політика та навчання дітей – речі несумісн». Спростування.

Правда і вигадки про УжНУ (СПРОСТУВАННЯ)

До редакції РІО надійшов відгук-спросутвання на матеріал "Ніколайчук не впорався" від прес-служби Ужгородського національного університету.

Закарпатців затримали у Казахстані. А українське посольство від них відвернулося? (ЛИСТ)

До редакції надійшов лист від закарпатських перевізників, яких затримали у Казахстані. Подаємо оригінал листа.

ЗакДУ посів 4 місце серед класичних університетів України

Перед початком подачі документів абітурієнтами офіційна урядова газета «Освіта Україна» у номері за 25 червня оприлюднила Національний рейтинг університетів, складений Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Послуги закарпатських ріелторів можуть подорожчати у десять разів

Кабмін готує зміни на ріелторському ринку, які боляче вдарять по кишені продавців і покупців квартир. Про це розповіла віце-президент Ліги експертів України Світлана Бовсуновська.

Крах еволюціонизму

Перш ніж говорити про еволюцію, необхідно уточнити, про що іде мова: про мікро- або макроеволюцію.

Новий начальник облавтодору розповість про те, коли на Закарпатті будуть хороші дороги

Нещодавно колективу Служби автомобільних доріг представили нового керівника.

Ротарійці висадили сакури при закарпатському онкодиспансері (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Ужгороді в обласному онкологічному диспансері за ініціативи ротарійців «Ужгород-Скала» та «Ужгород» закладено парк із сакур. За словами президента Ротарі клубу «Ужгород-Скала» Ігоря ФАРТУШКА цей парк й надалі збільшуватиметься:

Балога виправдовується, мовляв, корупційних схем у чорнобильских проектах — ані на копійку

(мовою оригіналу) Упреки о коррупции при реализации чернобыльских проектов безосновательны. Об этом в интервью изданию «Зеркало недели. Украина» заявил министр чрезвычайных ситуаций Виктор Балога, сообщает пресс-служба МЧС.

У список "200 найбагатших людей України-2012" потрапили двоє "закарпатців"

(мовою оригіналу) В Рейтинг Фокуса "200 самых богатых людей Украины 2012" года попали только двое бизнесменов связанных с Закарпатьем.

Соціальні мережі "рулять": Натиснемо через Фейсбук на закарпатську владу!

Спільнота "Друзі Боржавської вузькоколійки - Friends Borzhava narrow-gauge railway" у соціальній мережі Фейсбук звернулася з відкритим листом до голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди та голови Закарпатської обласної ради Івана Балоги.

В Ужгороді представили нового голову Апеляційного суду

Вчора Голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Леонід Фесенко представив суддівському корпусу Закарпаття новопризначеного голову Апеляційного суду Закарпаття Миколу Крегула.

В ужгородських боржників відключають воду

Відключення води злісним боржникам триває. Йдеться наразі винятково про юридичні особи. Так, у четвер водопостачання відімкнули гуртожитку на вул. Бородіна, 14 та в будівлях обласного військкомату і піхотного полку на вул. Другетів (як уже повідомлялося раніше, державний бюджет за об’єкти військових боргує Водоканалу Ужгорода понад 200 тисяч гривень).

Ужгородець, що «пролетів» над мерським кріслом, тепер зібрався "пролетіти" над парламентом

Ужгородець Микола Жолтані, відомий як засновник торгової мережі «Зіна», зібрався балотуватися до Верховної Ради. Про це повідомили неназвані представники Миколи Жолтані в офіційнії прес-розсилці для ЗМІ.

Не витримав: Мер Ужгорода таки подасть до суду на телеканал ЗІК

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов подасть до суду на телеканал ЗІК за перекручування фактів у програмі «Хто тут живе?». Про це він повідомив на прес-конференції журналістам.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат