Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1280, 20

Поліція Хуста розкрила справу про вбивство неповнолітніми чоловіка

Суд задовільнив клопотання слідчого Хустського відділу поліції   щодо   обрання запобіжного заходу для 16-річного мешканця міста Хуст, який підозрюється в хуліганстві вчиненому із застосуванням зброї. Зловмисника взято під варту.

На Іршавщині судитимуть голову сільської виборчої комісії

Іршавським відділом Хустської місцевої прокуратури затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно голови Кам'янської сільської виборчої комісії, що працювала на місцевих виборах у грудні 2019 року.

У Києві затримали банду закарпатських циган, які намагалися підкупити начальника поліції

До складу угруповання входило шість осіб: усі вони обкрадали пасажирів та відвідувачів Центрального залізничного вокзалу. Також, аби правоохоронці не перешкоджали їх злочинній діяльності, вони намагалися підкупити начальника поліції.

На Ужгородщині скоєно розбійний напад на будинок жителя району

1 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про напад на помешкання жителя Ужгородщини. Заявник повідомив, що у будинку на момент злочину перебувала його 18-річна донька. Це сталося у селі Циганівці.

На Виноградівщині викрили наркоторговця в якого виявили багато боєприпасів

29 вересня, співробітники Виноградівського відділення поліції затримали жителя районного центру. За оперативною інформацією 44-річний чоловік займався збутом наркотичних засобів на території району.

Перевірка в Закарпатській УВП №9: до відповідальності притягнуто 14 осіб

За результатами службової перевірки в Закарпатській УВП №9, проведеної Закарпатською обласною прокуратурою спільно з представниками Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань у серпні, керівника та 13 посадових осіб установи притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

У Мукачеві підпалили двері супермаркету "Алма"

Загорання вхідних дверей магазину «ALMA» (вул. Першотравнева Набережна) сталося вночі 29 вересня. Пожежею знищено вхідні двері. Причина пожежі та збитки встановлюються.

У Києві загинув 29–річний мешканець Ужгорода

28 вересня до чергової частини управління поліції в метрополітені звернувся чоловік та повідомив, що під час руху вагону з даху впав невідомий чоловік. На місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу та лікарів.

У Міжгір'ї втопився чоловік

27 вересня тіло виявили у річці Ріка по вул. Набережній.

На Хустщині в ДТП потрапив мікроавтобус, загинули двоє людей

Автопригода сталася вночі на автошляху Мкачево-Рогатин між селами Стеблівка та Сокирниця. Загинули водій та пасажир мікроавтобуса, ще двоє людей у реанімації.

Неповнолітнього мешканця Іршавщини, якого підозрюють у згвалтуванні дитини, взято під варту

Іршавський райсуд задовольнив клопотання слідчого прокурора та обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою неповнолітньому мешканцю Іршавщини за підозрою у зґвалтуванні малолітньої дитини.

На Ужгородщині чоловік стріляв у поліцейських

Це сталося у селі Руські Комарівці під час проведення санкціонованого судом обшуку в помешканнях підозрюваного у викрадені автомобіля. Обійшлося без трагічних наслідків. Стрільця одразу ж знешкодили та затримали, його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

На ПП Тиса псевдодипломат намагався перевезти велику партію сигарет

Контрабандиста на мікроавтобусі доверху завантаженим сигаретами затримали в ніч з 25 на 26 вересня.

Закарпатська поліція припинила діяльність міжнародного каналу переправи нелегалів з Росії до Європи

На Закарпатті поліція викрила злочинну діяльність групи осіб, яка займалася переправленням через держкордон нелегалів. До угруповання входили 7 осіб, серед яких жителі Закарпаття та Луганської області.

Понад 3 млн грн збитків державі: прокуратура повідомила про підозру посадовцям Мокрянського лісництв

Закарпатською обласною прокуратурою повідомлено про підозру двом посадовцям Мокрянського лісництва ДП «Мокрянське ЛМГ» у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України). Серед них і виконуючий обов’язки директора підприємства.

На Мукачівщині дівчина "замінувала" свою школу

22 вересня до поліції надійшло повідомлення про замінування ЗОШ у селищі Кольчино. Правоохоронці обмежили доступ до будівлі, а усіх школярів та вчителів - евакуювали. Вибухотехнічної перевірили усі приміщення та прилеглу територію і вибухонебезпечних речовин не виявили.

СБУ: Закарпатець закликав до насильницької зміни влади

Служба безпеки України блокувала у Закарпатській області діяльність інтернет-агітатора, який закликав до фізичного усунення керівництва держави.

Суд відправив у СІЗО дівчину, яка скоїла ДТП на Собранецькій в Ужгороді

23-річну Марію Німець відправили у СІЗО на 60 днів без права внесення застави.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат