Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1340, 20

У Мукачеві знову підпалили кафе

25 серпня, близько 03:20 ночі, до   поліції Мукачева надійшло   повідомлення від ДСНС про загоряння кав’ярні на вулиці Ужгородській.

В Ужгороді троє дітей обікрали магазин, їх здираються відправити до дитбудинку в Київ

24 серпня, до поліції Ужгорода надійшло повідомлення про крадіжку грошей із каси взуттєвого магазину. Прибувши за викликом, правоохоронці встановили, що до крадіжки причетні троє неповнолітніх. Діти, віком 12-13 років, скориставшись моментом, коли касир відволікся, витягли з каси магазину виручку.

Військовослужбовець з Ужгорода заволодів чужими коштами на загальну суму 448 520 гривень

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно офіцера відділення запобігання, виявлення злочинів та інших правопорушень Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.

На Закарпатті "замінували" три храми

Сьогодні, 20 серпня, до поліції надійшло повідомлення про замінування трьох культових споруд на Закарпатті. Йшлося про релігійні об’єкти у містах Берегово та Тячів, а також про храм у селищі Солотвино Тячівського району.

На Тячівщині поліція викрила зухвалого злочинця, який обікрав пенсіонерку

Увійшовши у довіру пенсіонерки злочинець відібрав у жінки всі її заощадження.

В Хусті згорів цех з виробництва паливних брикетів, а з ним і вантажівка Мерседес

19 серпня о 04:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні цеху із виготовлення паливних брикетів, розташованого на вул. І.Франка.

Раніше судимий ужгородець побив та пограбував перехожого в обласному центрі

Це сталося 17 серпня по вулиці Декабристів (район П'яного базару).

На Тячівщині викрали авто із заправки, поки власник розраховувався за пальне

Це сталося 17 серпня, близько 4.30 години ночі в селі Нересниця. Викрадено автомобіль «Volkswagen Gоlf».

Поблизу кордону з Румунією затримали підозрюваного у вбивстві румуна

Інформацію про появу у прикордонні невідомої особи, прикордонники отримали від мешканця села Ботар.

Посадовці ОДА крали на закупках засобів індивідуального захисту для лікарів

Правоохоронці викрили корупційну схему   з незаконного освоєння коштів, передбачених на боротьбу з коронавірусною хворобою в області. Серед причетних – керівники одного з департаментів облдержадміністрації та директор наближеного до них товариства, яке спеціалізується на постачанні медзасобів.

Посадовець Чопського прикордонного загону налагодив схему одержання грошей від контрабандистів

Посадовець відділу прикордонного контролю Чопського прикордонного загону планував налагодити схему одержання грошей від місцевих жителів, причетних до контрабанди цигарок. За різні суми хабарів він обіцяв ділкам безперешкодне переміщення «товару» за кордон поза встановленими пунктами пропуску.

Встановлено водія, який минулого тижня травмував трьох підлітків і зник з місця аварії

Дорожньо-транспортна пригода за участі водія-втікача трапилася 7 серпня на Хустщині.

Мешканця Перечинщини підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої

Слідчим суддею Перечинського районного суду задоволено клопотання слідчого, погоджене процесуальним прокурором, та взято під варту на 60 діб 36-річного мешканця села Сімер, якого підозрюють у зґвалтуванні 11-річної дівчини. Можливість внесення ним застави виключено.

На Мукачівщині батько й малолітній син разом пішли на злочин

Наприкінці липня поліцейські викрили на незаконній діяльності двох жителів села Домбоки. Слідчі встановили, що, маючи на меті злочинний умисел, 46-річний крадій спланував крадіжку майна зі складського приміщення у селі Зняцево. До незаконної діяльності чоловік   втягнув малолітнього сина, з яким разом і пішов обкрадати будівлю. Сума заподіяних ними збитків склала майже 3000 гривень.

На Хустщині в ДТП сильно постраждав велосипедист, водій і втік

9 серпня, близько 22:00, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у селі Іза Хустського району. Травми отримав неповнолітній мешканець села Кіреші Хустського району. Хлопця з тілесними ушкодженнями госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

У Міжгір`ї в ДТП постраждали троє дівчат, водії двох авто були п`яними

Водій автомобіля «Volkswagen СС», 29-річний місцевий житель,   не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем «Mercedes Sprinter». Продовживши рух, водій «Volkswagen СС» зіткнувся ще з одним авто –   «Volkswagen Passat», за кермом якого був 19-річний мешканець села Синевир Міжгірського району.

Двоє громадян Словаччини пограбували 59-річну ужгородку

Ужгородські поліцейські затримали двох злочинців, які відкрито заволоділи грошима потерпілої в сумі понад 30 тисяч гривень.

У Берегові патрульні затримали наркодилера з арсеналом зброї

Вночі 7 серпня, поліцейські зупинили автомобіль «Volkswagen Transporter», який рухався в темну пору без увімкненого світла фар. За кермом мікроавтобуса перебував 33-річний місцевий мешканець.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат