Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1260, 20

Керівник приватної фірми привласнив 1 млн. грн при будівництві ЦНАПу на Перечинщині

Співробітники Служби безпеки України викрили розкрадання 1 мільйона гривень з державного бюджету під час будівництва центру надання адміністративних послуг у Тур'ї Реметі.

СБУ затримала голову Воловецької ОТГ Михайла Попелича за вимагання хабара

Служба безпеки України викрила голову однієї з об’єднаних територіальних громад у Закарпатській області на отриманні грошей з корупційних схем у сфері відновлення дорожньо-транспортної інфраструктури регіону.

На Закарпатті від вогнепального поранення помер військовослужбовець

9 листопада після отримання вогнепального поранення помер прикордонник відділу прикордонної служби «Соломоново» Чопського загону.

На Рахівщині нетверезий мотоцикліст насмерть збив жінку

ДТП сталася 7 листопада у Великому Бичкові. 19-річний мотоцикліст здійснив наїзд на 49-річну місцеву жительку.

За вбивство чоловіка жінку позбавили волі на 8 років

Вбивство сталося в лютому цього року в Мукачеві.

Громадянин Молдови з дипломатичним паспортом віз партію сигарет до Угорщини

Приховані в автомобілі сигарети виявили учора в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону спільно з митниками.

Митники ПП Соловино були задіяні у ввезенні "евроблях"

На кордоні зловмисники вимагали у водіїв гроші за нестворення штучних перешкод під час оформлення автомобілів, які прибували із-за кордону в режимі тимчасового ввезення. Вартість своїх послуг митники оцінювали у середньому 700 євро за автомобіль. За оперативними даними, у середньому за зміну через митний пост вони пропускали до 10 «євроблях».

На Лужанці собака Сем винюхав контрабандні сигарети у молдовського дипломата

На митному посту «Лужанка» кінологічна команда попередила незаконне вивезення з України великої партії тютюнових виробів молдовським дипломатом.

Посадовець МВС вимагав хабарі за сприяння при огляді та реєстрації транспортних засобів

На отриманні неправомірної вигоди викрито заступника завідувача одного з відділів Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

СБУ викрила на хабарі заступника голови Закарпатської облради

Служба безпеки України викрила схему вимагання посадовцями грошей з підрядників за безперешкодне зведення об’єктів проєкту «Велике будівництво» на території області.

Держреєстратор незаконно позбавив закарпатців помешкань загальною вартістю понад 10 млн грн

Закарпатською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно державного реєстратора однієї із сільських рад Хустського району за фактом позбавлення закарпатців права власності на належне їм нерухоме майно.

На Рахівщині чоловік зарубав свого родича

1 листопада у смт. Ясіня сталася бійка між двома чоловіками віком 43 та 36 років. Старший із чоловіків наніс сокирою кілька ударів молодшому. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

На Рахівщині п`яний водій на смерть збив пішохода і втік

Це сталося 1 листопада у Рахові на автодорозі «Мукачево-Рогатин», поблизу АЗС. Свідок ДТП повідомив, що після наїзду на пішохода, водій втік.

Головного лісівника Закарпаття підозрюють у махінаціях на аукціоні із продажу деревини

Лише місяць тому Віктора Яковця представляв голова ОДА Віктор Петров. "Сподіваюся, новий керівник зможе запровадити якісні зміни, підтримає наші ініціативи, наприклад, щодо продажу необробленої деревини через систему «Прозорро.Продажі» та встановлення GPS трекерів на лісовозах", - говорив тоді Віктор Петров.

На Тячівщині працівники поліції заправляли на АЗС свої автівки під виглядом службових

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо 6 учасників злочинної організації з числа працівників Дубівського відділку поліції.

Ужгородець незаконно позбавив волі мешканку Перечинщини

Слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі. Під час огляду помешкання фігуранта поліцейські вилучили цілий арсенал зброї.

Мешканку Іршави підозрюють у підкупі виборців

В день виборів, 25 жовтня, неподалік однієї з виборчих дільниць в Іршаві здійснювався підкуп виборців.

П`яний закарпатець став винуватцем смертельної ДТП в Угорщині

Смертельна ДТП сталася на автотрасі біля міста Кечкемет в Угорщині.

На Закарпатті підозрюваним у підкупі виборців обрано запобіжні заходи

Чоловіка, який організував мережу скупки голосів виборців на Міжгірщині, взято під варту. Відносно його спільників суд постановив визначити для них у якості запобіжного заходу цілодобовий домашній арешт.

В Ужгороді патрульні виявили водійку під дією наркотиків, а у її пасажира - кастет

22 жовтня, на вулиці Будителів, близько 3-ї ночі поліцейські помітили автомобіль ВАЗ-2109, який порушив ПДР.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат