Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1360, 20

На Ужгородщині водіка жигулів насмерть збила іншу жінку

Це сталося 29 серпня у селі Руські Комарівці. В результаті автомобільної аварії, несумісні з життям травми отримала 45-річна місцева жителька.

У Мукачеві двоє неповнолітніх побили та пограбували 35-річного чоловіка

Грабіж був скоєний на перехресті вулиць Свалявська-Сороча, 1 вересня близько 6–ї години ранку. На чоловіка напали двоє осіб, побили його та відібрали велосипед, два мобільні телефони і музичну колонку. Сума збитків для   потерпілого склала   майже 7 000 гривень.

На Закарпатті за напад та позбавлення волі іноземців злочинна група постане перед судом

Під час документування злочинної діяльності угруповання правоохоронці встановили, що її організатором виявився депутат однієї із селищних рад. Її учасники напали на родину іноземних туристів, відібрали 7 тисяч доларів США, документи, одяг та мобільні телефони.

СБУ викрила посадовця міграційної служби на отриманні хабарів за оформлення документів

Заступник начальника районного відділу ГУ ДМСУ у Закарпатській області, вимагав та отримав 1 тис грн та 500 доларів США за пришвидшення процедури виготовлення закордонних паспортів та надання дозволів на виїзд за кордон для постійного місця проживання для двох осіб: жителя м.Тячів та його дружини.

У Мукачеві поліція затримала жителя району, який вимагав неіснуючий борг від мукачівця

25 серпня поліцейські задокументували протиправні дії 33-річного жителя Мукачівського району. Чоловік під приводом неіснуючого боргу вимагав кошти у сумі 20 тисяч гривень від мешканця Мукачева.

В Ужгороді затримали бандита за вимагання 47 тисяч доларів

Сьогодні в Ужгороді спецпідрозділами поліції було затримано злочинця. Чоловік займався вимаганням грошей від місцевого мешканця.

У Мукачеві знову підпалили кафе

25 серпня, близько 03:20 ночі, до   поліції Мукачева надійшло   повідомлення від ДСНС про загоряння кав’ярні на вулиці Ужгородській.

В Ужгороді троє дітей обікрали магазин, їх здираються відправити до дитбудинку в Київ

24 серпня, до поліції Ужгорода надійшло повідомлення про крадіжку грошей із каси взуттєвого магазину. Прибувши за викликом, правоохоронці встановили, що до крадіжки причетні троє неповнолітніх. Діти, віком 12-13 років, скориставшись моментом, коли касир відволікся, витягли з каси магазину виручку.

Військовослужбовець з Ужгорода заволодів чужими коштами на загальну суму 448 520 гривень

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно офіцера відділення запобігання, виявлення злочинів та інших правопорушень Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.

На Закарпатті "замінували" три храми

Сьогодні, 20 серпня, до поліції надійшло повідомлення про замінування трьох культових споруд на Закарпатті. Йшлося про релігійні об’єкти у містах Берегово та Тячів, а також про храм у селищі Солотвино Тячівського району.

На Тячівщині поліція викрила зухвалого злочинця, який обікрав пенсіонерку

Увійшовши у довіру пенсіонерки злочинець відібрав у жінки всі її заощадження.

В Хусті згорів цех з виробництва паливних брикетів, а з ним і вантажівка Мерседес

19 серпня о 04:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні цеху із виготовлення паливних брикетів, розташованого на вул. І.Франка.

Раніше судимий ужгородець побив та пограбував перехожого в обласному центрі

Це сталося 17 серпня по вулиці Декабристів (район П'яного базару).

На Тячівщині викрали авто із заправки, поки власник розраховувався за пальне

Це сталося 17 серпня, близько 4.30 години ночі в селі Нересниця. Викрадено автомобіль «Volkswagen Gоlf».

Поблизу кордону з Румунією затримали підозрюваного у вбивстві румуна

Інформацію про появу у прикордонні невідомої особи, прикордонники отримали від мешканця села Ботар.

Посадовці ОДА крали на закупках засобів індивідуального захисту для лікарів

Правоохоронці викрили корупційну схему   з незаконного освоєння коштів, передбачених на боротьбу з коронавірусною хворобою в області. Серед причетних – керівники одного з департаментів облдержадміністрації та директор наближеного до них товариства, яке спеціалізується на постачанні медзасобів.

Посадовець Чопського прикордонного загону налагодив схему одержання грошей від контрабандистів

Посадовець відділу прикордонного контролю Чопського прикордонного загону планував налагодити схему одержання грошей від місцевих жителів, причетних до контрабанди цигарок. За різні суми хабарів він обіцяв ділкам безперешкодне переміщення «товару» за кордон поза встановленими пунктами пропуску.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат