Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1320, 20

Перевірка в Закарпатській УВП №9: до відповідальності притягнуто 14 осіб

За результатами службової перевірки в Закарпатській УВП №9, проведеної Закарпатською обласною прокуратурою спільно з представниками Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань у серпні, керівника та 13 посадових осіб установи притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

У Мукачеві підпалили двері супермаркету "Алма"

Загорання вхідних дверей магазину «ALMA» (вул. Першотравнева Набережна) сталося вночі 29 вересня. Пожежею знищено вхідні двері. Причина пожежі та збитки встановлюються.

У Києві загинув 29–річний мешканець Ужгорода

28 вересня до чергової частини управління поліції в метрополітені звернувся чоловік та повідомив, що під час руху вагону з даху впав невідомий чоловік. На місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу та лікарів.

У Міжгір'ї втопився чоловік

27 вересня тіло виявили у річці Ріка по вул. Набережній.

На Хустщині в ДТП потрапив мікроавтобус, загинули двоє людей

Автопригода сталася вночі на автошляху Мкачево-Рогатин між селами Стеблівка та Сокирниця. Загинули водій та пасажир мікроавтобуса, ще двоє людей у реанімації.

Неповнолітнього мешканця Іршавщини, якого підозрюють у згвалтуванні дитини, взято під варту

Іршавський райсуд задовольнив клопотання слідчого прокурора та обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою неповнолітньому мешканцю Іршавщини за підозрою у зґвалтуванні малолітньої дитини.

На Ужгородщині чоловік стріляв у поліцейських

Це сталося у селі Руські Комарівці під час проведення санкціонованого судом обшуку в помешканнях підозрюваного у викрадені автомобіля. Обійшлося без трагічних наслідків. Стрільця одразу ж знешкодили та затримали, його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

На ПП Тиса псевдодипломат намагався перевезти велику партію сигарет

Контрабандиста на мікроавтобусі доверху завантаженим сигаретами затримали в ніч з 25 на 26 вересня.

Закарпатська поліція припинила діяльність міжнародного каналу переправи нелегалів з Росії до Європи

На Закарпатті поліція викрила злочинну діяльність групи осіб, яка займалася переправленням через держкордон нелегалів. До угруповання входили 7 осіб, серед яких жителі Закарпаття та Луганської області.

Понад 3 млн грн збитків державі: прокуратура повідомила про підозру посадовцям Мокрянського лісництв

Закарпатською обласною прокуратурою повідомлено про підозру двом посадовцям Мокрянського лісництва ДП «Мокрянське ЛМГ» у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України). Серед них і виконуючий обов’язки директора підприємства.

На Мукачівщині дівчина "замінувала" свою школу

22 вересня до поліції надійшло повідомлення про замінування ЗОШ у селищі Кольчино. Правоохоронці обмежили доступ до будівлі, а усіх школярів та вчителів - евакуювали. Вибухотехнічної перевірили усі приміщення та прилеглу територію і вибухонебезпечних речовин не виявили.

СБУ: Закарпатець закликав до насильницької зміни влади

Служба безпеки України блокувала у Закарпатській області діяльність інтернет-агітатора, який закликав до фізичного усунення керівництва держави.

Суд відправив у СІЗО дівчину, яка скоїла ДТП на Собранецькій в Ужгороді

23-річну Марію Німець відправили у СІЗО на 60 днів без права внесення застави.

У Берегові четверо мукачівців, серед яких одна жінка, пограбували місцевого жителя

20 вересня у Берегові пограбували 37-річного чоловіка. Потерпілий розповів поліції, що на вулиці Мужайській до нього підійшло четверо осіб, серед яких одна жінка, побили його, пошкодили автомобіль ВАЗ 2101 та відібрали сумку з документами і грошима.

В Ужгороді троє дівчат потрапили у ДТП, одна з них загинула

Дорожно-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталася на вулиці Собранецькій 18 вересня, о 23.55.

Затримано злочинця, який ще у квітні обікрав ювелірну майстерню в Ужгороді

Злочинець відірвав зовнішню металеву решітку, відтиснув вікно та проник всередину приміщення. За висновками експерта крадій виніс із сейфа ювелірні вироби на суму понад 314 тисяч гривень.

На Закарпатті затримали хасидів, які попри заборону намагалися потрапити в Україну

Державна прикордонна служба України неодноразово закликала громадян іноземних країн, які планували потрапити в нашу країну з метою паломництва, не намагатися порушувати законодавство України і дотримуватися правил перетину державного кордону.

На Закарпатті депутат побив прикордонника

Депутат Виноградівської райради Іван Удуд і кандидат у депутати від КМКС із своїм зятем побили прикордонника на КПП «Вилок» при спробі виїхати з України, про це повідомив Віталій Глагола.

Прокуратура вимагає усунути виявлені порушення в Закарпатській УВП № 9

Закарпатська обласна прокуратура перевірила стан дотримання посадовими особами ДУ «Закарпатська установа виконання покарань (№ 9)» законодавства при триманні ув’язнених і засуджених осіб, а також законодавства, яке регламентує порядок використання працівниками установи зброї та спецзасобів. У результаті виявлено низку порушень і висунуто вимогу щодо їх усунення в місячний строк.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат