Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1240, 20

У Виноградові правоохоронці затримали небезпечного злочинця, який 4 роки переховувався від слідства

28-річний виноградівець обвинувачується у вчиненні низки тяжких та особливо тяжких злочинів, серед яких викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства, розбій та крадіжка, поєднані з проникненням в житло громадян та втягнення в злочинну діяльність неповнолітніх.

За катування матері закарпатця засуджено на 2 роки позбавлення волі

Подія трапилася у грудні минулого року в с. Костринська Розтока на Великоберезнянщині. Обвинувачений наніс жінці похилого віку серію ударів по тілу. Надалі, прив’язавши її ланцюгом до ліжка, продовжував бити. Жінка змогла звільнитись і втекти тільки коли син заснув.

Закарпатські патрульні затримали чотирьох чоловіків, які підозрюються у зґвалтуванні

6 грудня патрульним надійшло повідомлення про зґвалтування. Вони поїхали на місце події. Там інспектори зустріли заявницю. Жінка крізь сльози розповіла про страшну подію, яка годину тому трапилась з нею.

На Мукачівщині підліток впав з возу під колеса автомобіля і загинув

У селищі Чинадієво Мукачівського району, водій автомобіля «Volkswagen Touran» здійснив наїзд на 16-річного хлопця. Від отриманих травм неповнолітній помер дорогою до лікарні.

До 5 років позбавлення волі засуджено 18 закарпатця за вчинення смертельної ДТП

Прокурорами Іршави доведено вину водія автомобіля «ВАЗ», який у липні поточного року скоїв ДТП в с. Ільниця. Встановлено, що закарпатець у стані алкогольного сп’яніння виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з мотоциклом «Kawasaki».

В Ужгороді викрито банду наркоторговців, до якого входило 5 осіб у тому числі батько з сином

Для своєї діяльності вони використовували приміщення одного з колишніх нічних клубів на Ужгородщині. Там фасували заборонені речовини й у подальшому збували їх.

Трьох ужгородців засуджено до 12 років позбавлення волі

Їх обвинувачували у незаконному зберіганні та збуті наркотичних речовин та боєприпасів.

На Мукачівщині у ДТП загинули 5 людей

Автоаварія сталася 30 листопада в селі Лалово на трасі Мукачево-Рогатин.

На Виноградівщині у ДТП загинув велосипедист

Це сталося 27 листопада між населеними пунктами Виноградів та Онок. Водій мікроавтобусу «Mercedes Sprinter» допустив наїзд на велосипедиста. У результаті отриманих травм, загинув 64-річний велосипедист.

У Мукачеві чоловік викрав у пенсіонера ВАЗ-2101, щоб здати на металобрухт

27 листопада до поліції Мукачева звернувся 63-річний пенсіонер, який повідомив, що від нього викрали автомобіль «Жигулі». Заявник розповів, що він залишив свій транспортний засіб на вулиці Ярослава Мудрого, а коли повернувся - автомобіля вже не було.

Кіберполіцейські припинили діяльність хакера з Мукачівського району

Поліцейські провели обшук будинку 23-річного мешканця Мукачівщини, який через шкідливе програмне забезпечення несанкціоновано отримував чужі кошти.

Мукачівка обікрала косметичну фірму на 170 тисяч гривень

Поліція викрила на шахрайстві 33-річну мукачівку.

У Мукачеві неадекват порубав сокирою автівку на нападав на перехожих

Поліцейські довели причетність мукачівця до щонайменше 4-х злочинів. Зловмиснику інкримінують грабіж, хуліганство та спричинення тілесних ушкоджень. Наразі чоловік перебуває під вартою.

Правоохоронці викрили банду контрабандистів на чолі з посадовцем прикордонної служби

Також до складу ОЗГ входив священнослужитель УПЦ МП, який під час затримання був нетверезий.

На Тячівщині у ДТП загинула жінка

Це сталося 25 листопада у Нересниці на вулиці Івана Франка.

На Іршавщині сталася смертельна ДТП - зіткнулися позашляховик та вантажівка

У селі Кам’янське Іршавського   району зіткнулися автомобіль марки «Ford Kuga» та вантажівка «MAN». Внаслідок аварії водій легковика помер на місці події. Це сталося 19 листопада, близько 23.50 на автодорозі «Мукачево-Рогатин» у селі Кам’янське.

В Ужгороді двоє патрульних-жінок в позаробочий час затримали грабіжника

17 листопада один з екіпажів патрульних отримав повідомлення про грабіж. Заявницями були працівниці патрульної поліції Закарпаття Емілія Савчук та Еліна Даков, які стали свідками події.

Колишнього працівника СБУ у Закарпатській області судитимуть за непокору правоохоронцям

Слідчі ТУ ДБР у місті Львові повідомили про підозру колишньому начальнику одного з   відділів УСБУ в Закарпатській області в опорі працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків.

На Мукачівщині чоловік заподіяв смертельні поранення ножем своїй знайомій

За фактом умисного вбивства 36-річної жительки села Широке Хустського району, слідчі відкрили кримінальне провадження. У ході з’ясування обставин, виявилося, що до злочину причетний знайомий жінки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат