Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1180, 20

В Ужгороді випадкова свідка завадила злочинцям обікрасти квартиру сусідів

2 січня правоохоронці отримали повідомлення про проникнення до квартири на вулиці Климпуша. Заявниця повідомила, що побачила як невідомі намагались зламати замок вхідних дверей сусідньої квартири. Щоб запобігти цьому жінка почала стукати у свої двері. Чоловіки злякались і втекли, але заявниця запам‘ятала їхній вигляд.

На Хустщині пенсіонер на смерть збив пішохода і втік з місця пригоди

У селі Стеблівка водій «Mercedes-Benz Vito» здійснив наїзд на пішохода і зник з місця аварії. 47-річний потерпілий загинув на місці пригоди. Автомобіль та самого водія поліцейські розшукали на Тячівщині.

Мукачівець обікрав квартиру своєї знайомої, попередньо викравши в неї ключі

Раніше судимий мукачівець незаконно заволодів ключами від помешкання потерпілої і у новорічну ніч проник до її житла.

На Тячівщині 18-річна жінка пограбувала 35-річного чоловіка, скориставшись його фізичними вадами

Це сталося 1 січня о 23:15 на одній з центральних вулиць села Дубове. Потерпілий розповів правоохоронцям, що до нього підійшли молоді жінки і одна з них відкрито відібрала його особисті речі.

Посадовець ОТГ на Мукачівщині привласнив 650 тис. грн під час ремонту дитячих майданчиків

Правоохоронці викрили на махінаціях з державними коштами   голову однієї із територіальних громад Мукачівщини. У ході досудового розслідування, поліцейські встановили, що посадовець, діючи умисно, розробив схему з привласнення коштів з бюджету.

У Рахові троє злочинців обікрали мисливський магазин, усіх взято під варту з визначенням застави

Повідомлення про крадіжку товару з магазину, що спеціалізується на продажі мисливсько-рибальського спорядження, надійшло до поліції 26 грудня. Невідомі особи проникли на склад та викрали товар.

Словаки показали літальні апарати, якими контрабандисти доставляли сигарети з України

Словацькі тележурналісти випустили сюжет про керовані літальні апарати, які зазнали аварії на території Словаччини. Контрабанда до Євросоюзу здійснювалася вертольотами та невеликими саморобними літаками.

На Виноградівщині в ДТП загинув пішохід

Це сталося 25 грудня. До поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що збив пішохода біля АЗС в смт. Вилок.

На Тячівщині в ДТП загинув мотоцикліст та його пасажир

25 грудня, близько 3 години ночі на лінію «102» надійшло повідомлення про автомобільну аварію в селі Широкий Луг на Тячівщині - мотоцикл зіткнувся з вантажівкою.

В Ужгороді таксист пограбував пасажира

25 грудня, близько 5 години ранку до поліції звернувся 37-річний мешканець Ужгородського району та повідомив, що його пограбував таксист зі спільниками.

На Свалявщині нетверезий мотоцикліст, збив 14-річну дівчину

ДТП сталася 22 грудня у селі Березники. 20-річний місцевий житель на мотоциклі "Форте" (на фото) не впорався з керуванням та допустив зіткнення з односельчанкою. Неповнолітню госпіталізували до реанімації Свалявської лікарні з травмами голови та рваними ранами на тілі.

На Хустщині чоловік зарізав свого брата

У селі Хустець, що на Хустщині, 70-річний чоловік заподіяв смертельні тілесні ушкодження 75-річному братові, у якого гостював.

На Мукачівщині жінка до смерті забила свою односельчанку

19 грудня, до поліції із повідомленням про смерть своєї родички звернувся житель Мукачівщини. За словами заявника, тіло 78-річної жінки він виявив у її ж будинку в селі Кузьмино.

Правоохоронці викрили групу квартирних крадіїв, які орудували в Ужгороді

Впродовж останнього місяця на лінію «102» стали надходити повідомлення про крадіжки з квартир в Ужгороді. Потерпілі повідомляли про те, що в помешканнях невідомі віджимали двері та виносили цінні речі.

Жителя Рахівщини, який стріляв у поліцейських, засуджено на 12 років позбавлення волі

У листопаді 2016 року мешканець Рахівського району з автомата Калашникова здійснив серію пострілів по працівникам Рахівського відділення поліції. Один із правоохоронців отримав вогнепальні поранення.

Двох ужгородських розбійників, які напали на малолітнього, ув’язнили на 7 років

Апеляційний суд залишив в силі вирок суду, яким двох осіб засуджено до позбавлення волі за розбійний напад неповнолітнього потерпілого.

В Іршаві, з вини нетверезого водія, загинув капітан ФК Бужора Мирослав Мудра

16 грудня, близько 23.00 до поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці Шевченка у місті Іршава.

На Мукачівщині дві комерсантки обікрали незрячу жінку

Дві жінки під приводом продажу товару зайшли до приватного помешкання незрячої 59-річної мешканки села Жнятино та викрали 30 тисяч гривень. Допоки одна пропонувала власниці оселі товар, інша зайшла до кімнати та викрала гроші.

На Воловеччині у ДТП загинув 43-річний чоловік

14 грудня в селі Гукливе Воловецького району туристичний автобус з десятьма пасажирами в’їхав в авто місцевого мешканця.

В Ужгороді жінка інсценувала ДТП, щоб звинуватити поліцейських

13 грудня патрульні зупинили авто Volkswagen за порушення ПДР. Під час розмови поліцейські виявили, що водійка не має посвідчення водія.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат