Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1120, 20

На Виноградівщині двоє чоловіків пограбували 84-річну пенсіонерку (ВІДЕО)

16 лютого у селі Чорнотисів (тепер Берегівський район) двоє зловмисників, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, увірвалися до помешкання пенсіонерки та пограбували її.

У Мукачеві 63-річний чоловік стріляв у 38-річного чоловіка

Це сталося 13 лютого по вулиці Стефаника. 63-річний чоловік здійснив кілька пострілів із пневматичної зброї у груди 38-річному чоловіку. Останній отримав поверхневі травми грудної клітки та підшкірний крововилив по реберній дузі.

У Мукачеві чоловік продавав наркотики в магазині керамічної плитки

15 лютого затримано 35-річного мукачівця, який збував психотропи безпосередньо на робочому місці - у магазині керамічної плитки.

Директора комунального закладу в Ужгороді виписував премії своєму родичу

Протягом 2019-2020 років посадовець неодноразово вчиняв дії в умовах потенційного та реального конфлікту інтересів – виписував грошові премії члену своєї сім’ї.

Суддю Рахівського райсуду засуджено до 6 років позбавлення волі

16 лютого вироком Вищого антикорупційного суду визнано винуватим та засуджено до 6 років позбавлення волі суддю Рахівського районного суду, викритого у березні 2019 року на корупційному злочині.

За спробу вбивства та підпалу торговельного комплексу закарпатця засуджено до 9 років тюрми

Суд визнав винним мешканця Тячівщини у закінченому замаху на умисне вбивство та незакінченому – на умисне пошкодження майна шляхом підпалу.

На Закарпатті контрабандисти напали на прикордонників

11 лютого, до приватного помешкання, яке орендують двоє дільничних інспекторів прикордонної служби відділення «Горонглаб» Мукачівського прикордонного загону, вдерлися невідомі, які застосували проти військовослужбовців газовий балончик. Нападники висловлювали погрози фізичною розправою.

Судитимуть посадовця МВС, який за хабарі сприяв реєстрації автомобілів

Прокурором Закарпатської обласної прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо завідувача одного з секторів Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

На Закарпатті викрили прикордонників, які сприяли контрабанді сигарет

Двоє військовослужбовців Мукачівського загону незалежно один від одного, вирішили отримати неправомірну вигоду за сприяння на ділянках своїх підрозділів протиправній діяльності, пов’язаній з незаконним переміщенням сигарет в країни ЄС.

В Мукачеві затримали чоловіків зі зброєю, які зчинили стрілянину на одній з вулиць (ВІДЕО)

8 лютого патрульні отримали виклик про стрілянину на вулиці Івана Франка.

На Мукачівщині раніше судимий під час застілля вдарив ножем у спину свого гостя

Це сталося 6 лютого у селі Верхня Визниця. Про подію поліцію повідомили медики.

Вісьмох інспекторів митниці підозрюють у організації злочинної схеми розмитнення автомобілів

Понад 2 мільйони гривень збитків на розмитненні автомобілів – вісьмом інспекторам митниці на Закарпатті повідомили про підозру.

На Іршавщині у ДТП постраждала поліцейська

6 лютого правоохоронці проводили слідчий експеримент у справі щодо дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася наприкінці минулого року, в якій загинув футболіст Мирослав Мудра.

СБУ заблокувала масштабну схему збуту контрафактного пального на сотні мільйонів гривень

Нелегальну оборудку організували мешканці з кількох областей. Вони реалізовували нафтопродукти через низку фірм, які мали ліцензію на торгівлю підакцизними товарами. Загалом у схемі було задіяно 13 комерційних структур, у тому числі з ознаками фіктивності.

Колишній очільник Перечинської РДА, який вбив двох жінок, отримав 7 років тюрми

Це сталося у 2018 році у Перечині. Віктор Олефір, перебуваючи п'яним за кермом свого Jeep Grand Cherokee, скоїв наїзд на двох жінок. Одна жінка загинула на місці події, інша - у лікарні.

Поліцейські Волівця викрили підпалювачів місцевого магазину

У селищі Воловець співробітники кримінальної поліції затримали двох зловмисників, які підпалили міні-маркет і втекли.

На Мукачівщині люди перекрили дорогу лісовозам, які нищать дорогу

Мешканці села Обава виступили проти аби їх селом їздили лісовози.

Словацькі прикордонники затримали вантажівку з українськими сигаретами

2 лютого словацька поліція на митному переході Ужгород – Вишнє-Немецьке виявила контрабандні сигарети в українській вантажівці. Про це повідомляє Фінансова адміністрація Словаччини (https://www.financnasprava.sk/sk/pre-media/novinky/archiv-noviniek/detail-novinky/_cig-kamion-hpvn-ts).

На Тячівщині тричі судимий мешканець Тересви влаштував стрілянину - є поранений

3 лютого, о 5 годині ранку до поліції Тячівщини звернулися медики, які повідомили, що до лікарні доставлено чоловіка з вогнепальним пораненням. 22-річний мешканець Тересви отримав кулю в гомілку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат