Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1080, 20

До України передали злочинця, засудженого у Словаччині

Українця, засудженого до 4 років позбавлення волі, передали українським правоохоронцям колеги зі Словаччини. Процедура відбулася на КПП «Ужгород».

На Рахівщині, через неприязні стосунки чоловік підпалив чуже авто

21 березня вночі до поліції Ясіня надійшло повідомлення про загорання автомобіля «ВАЗ-2108». На місці слідчі встановили, що транспортний засіб підпалили умисно. Вогнем було пошкоджено салон та задню частину автомобіля.

За випалювання сухої трави до відповідальності притягнуто жителів Іршавщини та Міжгірщини

Понад шість тисяч гривень заплатять у державний бюджет два мешканця Закарпаття за спалювання сухої рослинності на відкритих територіях. Обидва випадки пожеж мали місце 21 березня.

На Рахівщині затримали вісьмох контрабандистів-водолазів

22 березня прикордонники України та Румунії в результаті проведення спільних заходів запобігли спробі незаконного переправлення через кордон партії контрабандного тютюну.

Засуджено суддю Міжгірського районного суду

22 березня, колегія суддів Вищого антикорупційного суду ухвалила вирок у справі за обвинуваченням судді Міжгірського районного суду.

Закарпатські податківці виявили у продажі фальсифікований віскі

З метою очищення роздрібного ринку від нелегальної торгівлі підакцизними товарами через мережу Інтернет, працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Закарпатській області організували контрольну закупку.

Закарпатські поліцейські підозрюють волинянина у розбещенні неповнолітньої дівчини

13 березня, до поліції звернулася жителька Волинської області, яка повідомила про злочин вчинений щодо її доньки. Жінка розповіла, що її 14-річна дочка поїхала на спортивні змагання до Ужгорода, а за кілька днів в телефонному режимі розповіла про чіпляння тренера.

Житель Берегова допомагав росіянам отримувати угорське громадянство

СБУ заблокувала канал незаконного переправлення громадян Росії до країн Європи та США.

Двоє закарпатців пограбували та вбили жителя Дрогобича

Злочин був скоєний з корисливих мотивів. Мешканцям Закарпаття віком 41 та 57 років, які тимчасово проживали у Дрогобичі, повідомлено про підозру.

У ДТП на трасі Київ-Чоп загинув житель Сваляви

Автопригода сталася 11 березня неподалік села Підполоззя, що на Мукачівщині.

Жителя Хустщини засуджено на 10 років тюрми за вбивство брата

Злочин було скоєно у селі Забрідь у січні 2019 року.

Закарпатського активіста Павлова суд позбавив волі на 6 років. Обвинувачений втік із залу суду

У 2017 році на об'їзній дорозі Ужгорода біля ресторану Кілікія автомобіль Шкода збив чоловіка, який переходив дорогу. Водій з місця ДТП втік.

Посадовця-хабарника ДСНС засуджено на 5,6 років ув’язнення

Будучи службовою особою, яка займає відповідальне становище, вимагав та одержав від директора товариства хабар за сприяння у погодженні актів прийняття до експлуатації систем протипожежного захисту та виконаних робіт із вогнезахисної обробки кількох об’єктів санаторію у с. Кваси на Рахівщині. Безперешкодне оформлення такої дозвільної документації засуджений «оцінив» у 21 тисячу гривень.

Посадовець-корупіонер з Хуста заплатить 5100 грн штрафу

Доведено вину високопосадовця Хустського районного територіального центру соціального обслуговування у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

На Тячівщині банда посадовців незаконно розпоряджалася землями державного значення

Правоохоронці викрили злочинну групу посадовців, члени якої, користуючись своїми службовими повноваженнями, незаконно розпоряджалися землями державного значення.

На Мукачівщині у ДТП загинув 37-річний житель райцентру

Автоаварія сталася 9 березня у селі Кольчино.

На Мукачівщині у ДТП загнув 18-річний мотоцикліст

Це сталося 7 березня у селі Куштановиця. 18-річний мотоцикліст не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонним містком. Внаслідок аварії водій загинув на місці, його пасажира доставлено до лікарні.

На Тячівщині нетвереза водійка зіткнулася з каретою швидкої допомоги

Це сталося 4 березня в районі села Бедевля. Про ДТП поліцію повідомив водій швидкої допомоги.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат