Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 1140, 20

Закарпатець самовільно злітав на мотодельтаплані у Словаччину

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Іршави за фактом порушення правил міжнародних польотів.

Головного держінспектора митного посту «Солотвино» підозрюють у хабарництві

Чиновник вимагав 3700 євро за безперешкодне оформлення автомобілів.

На Закарпатті СБУ затримала організаторів осередку міжнародного злочинного угруповання

Під час спецоперації у Закарпатській області Служба безпеки України затримала двох організаторів регіонального осередку кримінального угруповання, причетного до вчинення особливо тяжких злочинів у пострадянських країнах.

У НПП Синевир правоохоронці затримали двох бракон`єрів, які вбивали оленів

21 лютого, до поліції надійшло повідомлення від працівників Національного природного парку «Синевир». Заявники повідомили, що виявили на території охоронюваної зони сліди браконьєрства.

Жителя Рахівщини, який до смерті побив односельця, засуджено до 7 років позбавлення волі

За публічного обвинувачення Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури ухвалено вирок стосовно жителя району за вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Особу засуджено до 7 років позбавлення волі.

Встановлено осіб, які 11 лютого на Берегівщині скоїли напад на прикордонників

Слідчі Берегівського відділу поліції повідомили жителю села Горонглаб   про підозру в скоєнні ним злочину щодо прикордонника. Чоловік напав на правоохоронця та наніс йому тілесні ушкодження.

18-річний житель Ракошина скоїв у рідному селі щонайменше 12 крадіжок

З початку зими до поліції Мукачівщини стали надходити повідомлення про крадіжки у селі Ракошино. Потерпілі розповідали, що до їх помешкань та прибудинкових територій, місцевого дитячого садка та колишнього приватного підприємства вночі проникали невідомі. Всі заявляли про зникнення грошей, електроінструментів та інших цінних речей.

Закарпатські поліцейські заблокували канал постачання в регіон особливо небезпечних психотропів

18 лютого, правоохоронці затримали на вулиці Лобачевського в Ужгороді міжрегіонального наркодилера.

Мешканця Тячівщини засуджено на 13 років за вбивство неповнолітнього

Ухвалено вирок стосовно 23-річного мешканця смт. Буштино за скоєння умисного вбивства неповнолітнього. Раніше судимому закарпатцеві призначено покарання у виді 13 років позбавлення волі.

В Ужгороді неповнолітній у стані сп`яніння скоїв ДТП

17 лютого, на об'їзній Ужгорода трапилося зіткнення автомобілів «Нива» і «Ланос». 16-річний житель міста Свалява, сівши за кермо чужого авто ВАЗу виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з відбійником, після чого зіткнувся з «Daewoo».

Житель Хуста вимагав від коханця своєї дружини 10 тис. дол. "моральної компенсації"

Впродовж майже трьох місяців 50-річний житель міста Хуст під погрозами вбивством змушував потерпілого заплатити йому 10 тисяч доларів США.

Посадовець "Укрінтеравтосервіс-Закарпаття" вимагав від іноземного перевізника 600 євро

Викрито начальника одного з пунктів філії «Укрінтеравтосервіс-Закарпаття» за підозрою у хабарництві.

На Виноградівщині двоє чоловіків пограбували 84-річну пенсіонерку (ВІДЕО)

16 лютого у селі Чорнотисів (тепер Берегівський район) двоє зловмисників, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, увірвалися до помешкання пенсіонерки та пограбували її.

У Мукачеві 63-річний чоловік стріляв у 38-річного чоловіка

Це сталося 13 лютого по вулиці Стефаника. 63-річний чоловік здійснив кілька пострілів із пневматичної зброї у груди 38-річному чоловіку. Останній отримав поверхневі травми грудної клітки та підшкірний крововилив по реберній дузі.

У Мукачеві чоловік продавав наркотики в магазині керамічної плитки

15 лютого затримано 35-річного мукачівця, який збував психотропи безпосередньо на робочому місці - у магазині керамічної плитки.

Директора комунального закладу в Ужгороді виписував премії своєму родичу

Протягом 2019-2020 років посадовець неодноразово вчиняв дії в умовах потенційного та реального конфлікту інтересів – виписував грошові премії члену своєї сім’ї.

Суддю Рахівського райсуду засуджено до 6 років позбавлення волі

16 лютого вироком Вищого антикорупційного суду визнано винуватим та засуджено до 6 років позбавлення волі суддю Рахівського районного суду, викритого у березні 2019 року на корупційному злочині.

За спробу вбивства та підпалу торговельного комплексу закарпатця засуджено до 9 років тюрми

Суд визнав винним мешканця Тячівщини у закінченому замаху на умисне вбивство та незакінченому – на умисне пошкодження майна шляхом підпалу.

На Закарпатті контрабандисти напали на прикордонників

11 лютого, до приватного помешкання, яке орендують двоє дільничних інспекторів прикордонної служби відділення «Горонглаб» Мукачівського прикордонного загону, вдерлися невідомі, які застосували проти військовослужбовців газовий балончик. Нападники висловлювали погрози фізичною розправою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат